Jump to content
Fiestaclub.nl

DJ85

Active users
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

About DJ85

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 11-07-1985

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Dave
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

368 profile views
 1. Ja super, alleen waar zitten die? (ben niet zo technisch met auto`s dat ik alles weet te vinden hahaha)
 2. DJ85

  Krakend/Speling voorwielen

  Gedaan, bedankt.
 3. DJ85

  Krakend/Speling voorwielen

  Bedankt voor je feedback, als ik hier niks aan doe kan het dan kwaad? buiten dat het wel erg irritant is.
 4. Beste mensen, Ik heb een Fiesta MK7 Titatnium, sinds de droge tijd hoor ik als de auto even stil heeft gestaan bij de voorwielen krakend geluid, of geluid dat lijkt op dat er ergens speling zit en met namen als ik hobbeltje overga of een bocht maakt in een straat, ik hoor van verschillenden mensen dat dit een kwaaltje is van de fiesta`s, iemand ervaring mee? of hoe dit op de lossen?
 5. DJ85

  Krakend/Speling voorwielen

  Beste mensen, Ik heb een Fiesta MK7 Titatnium, sinds de droge tijd hoor ik als de auto even stil heeft gestaan bij de voorwielen krakend geluid, of geluid dat lijkt op dat er ergens speling zit en met namen als ik hobbeltje overga of een bocht maakt in een straat, ik hoor van verschillenden mensen dat dit een kwaaltje is van de fiesta`s, iemand ervaring mee? of hoe dit op de lossen?
 6. DJ85

  Xenon

  Aah oke, je hoeft dus niks aan te passen? Ja ik heb ook automatische verlichting dus fijn om te weten dat het geen problemen geeft. Ik ben trouwens ook benieuwd naar jou APK of ze daar wat van zeggen.
 7. DJ85

  Xenon

  Oke, heb je deze zelf ingebouwd? en wat heeft de kit gekost als ik vragen mag?
 8. DJ85

  Xenon

  Hallo allemaal, Ik heb een Ford Fiesta 1.6 120pk Titanium uit 2011, ik wilde graag weten of mijn koplampen ook xenon verlichting kunnen hebben zonder problemen. Zie foto koplamp (link) Koplamp Groeten.
 9. aah oke, alvast super bedankt.
 10. Aah oke super man, bedankt. Weet jij wat daarvan ook de kosten zijn? en is het niet schadelijk voor je motor? zoiezo ga ik 5 maart naar de ford dealer voor een occasian check. ps: wel gekocht bij een goed erkend bedrijf hoor.
 11. Maar tunen heeft toch geen zin zonder turbo?
 12. Uhm, ik moet zoiezo toch 5 maart naar de Ford, dus zal het dan ook wel aangeven. Bedankt
 13. Hallo, Ik heb sinds oktober 2017 een Ford Fiesta MK7 1.6 120pk gekocht uit 2011 met nu net 100.000km op de teller. Nu heb ik het volgende, de auto rijd prima geen druppel olie of koelvloeistof verbruik, maar bij lage toeren < 2000 of tot +- 60km/h merk ik dat hij kleine schokjes geeft (vooral als de motor koud is) heeft iemand enig idee hoe dat kan komen?
 14. DJ85

  Foto meeting 2018

  Hahah, ja dat klopt idd.
×