Jump to content
Fiestaclub.nl

Lakeman

Active users
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lakeman

 1. Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Tuning is vooral handig voor het extra koppel zodat je niet terug hoeft te schakelen in zijn 6 met inhalen
 2. Ford fiesta st 180 van robin

  Als je bij je bericht rechts instert other media > Insert image from URL, dan krijg je de afbeelding hier te zien ipv alleen de link. Of rechtstreeks via iphone die je choose files, maar dan heb je maximaal 0.08 mb
 3. Voorstellen - Fiesta ST150

  Zullen waarschijnlijk de PremiumContact 6 of SportContact 6 zijn. Ik heb zelf de Michelin Pilot Sport 4, bevallen uitstekend.
 4. MK8 ST-LINE aanpassingen

  @KiC bij mij stond hij daar ook bij aflevering, wat aan de lage kant. Ik heb hem zelf maar bijgevuld met de originele Ford vloeistof zodat hij netjes tussen min en max staat nu. Rij er nu al weer zo'n 6000km mee rond en hij is in de tussentijd niet gezakt.
 5. MK8 ST-LINE aanpassingen

  Ligt het aan mij of staat je KVS peil zo laag? Wel nette updates trouwens!
 6. Groepsinkoop: Autobeam H7 LED

  Je mag mij er wel bij zetten voor een setje Xenon H7 5000K Quick start ballast. Eventueel heb ik ook nog wel interesse in de knipperlichten die ze daar hebben, 4 stuks. (LED 581)
 7. Titanium mk8 ecoboost 1.0 100pk 2018

  Jouw verbruik haal ik niet eens dus mag je blij mee zijn. Schakelen doe ik ook niet volgens de indicatie, want dan loopt ie voor mijn gevoel veel te laag in toeren en krijg je dus dat gebrom. Ik heb het dus ook. Wat dus ook wel een karakteristiek is van een 3 cilinder.
 8. Kosten kleine beurt

  Ik snap het haha, maar vind ik soms nog lastig lezen.
 9. Kosten kleine beurt

  Ik vind het allemaal wel meevallen die prijzen. Alle kosten moet een dealer daar mee dekken dus de meeste kosten zitten in het uurloon. Als het allemaal zo duur is dan, vraag jezelf maar af of je autorijden wel kan betalen. @Pieterke kan jij de quote knop gebruiken ipv steeds het stukje tekst over te typen van de ander? Is wat makkelijker lezen
 10. Adaptive Cruise Control MK8

  Dat moet je via het infodisplay instellen. Even door die menu's bladeren bij de auto instellingen.
 11. Je zit alleen een beetje in het verkeerde forum
 12. SYNC3 updates

  Op ford NL kan ik m niet vinden.
 13. Remmen upgrade sport/st line 2014

  @FordDriver Wat bedoel je met 'geventileerde' schijven? Aangezien de schijven op een Fiesta al geventileerd zijn Als je die gatenkaas bedoelt: dat heeft geen enkel nut voor de koeling, dient alleen voor de afvoer van remstof en afwatering. Lees dit even door, best interessant stukje! https://www.autoblog.nl/nieuws/waarom-remschijven-gaten-en-groeven-hebben-100064
 14. Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Sorry hoor, maar hier ga je toch niet op lopen
 15. Fiesta 1.0T 100pk veilig chiptunen

  140 pk versie hebben een ander schoepenwiel in de turbo van ander materiaal. Ook andere koppakking en wat aanpassingen intern.
 16. LED upgrade Fiesta mk7 2009

  pagina 28 in Richard zijn topic.... Knipperlichten
 17. Dat zeg ik. Je auto heeft een typegoedkeurig gekregen voor de uitstoot die die heeft, mede door het start stop systeem wordt deze behaald. Maarja, als er niemand op controleert.....
 18. Ja, maar die blijft niet permanent uit. Als je de auto weer instapt moet je m toch weer uitschakelen met de knop. Je mag een start/stop systeem niet permanent uitzetten.....
 19. SYNC3 updates

  @NBe Toen ik de originele code weer terug heb gezet, werkte de navigatie weer normaal.
 20. SYNC3 updates

  Punt 2 had ik ook toen ik de klimaatregeling activeerde via ForScan. @richard b De navigatie komt toch altijd op het scherm in het midden te staan, ook al heb je verbruik en snelheid daar. Komt gewoon ervoor als je navigatie gebruikt. Vandaar dat het best irritant is als deze verkeerde waarden aangeeft.
 21. Automatisch deuren op slot

  Ja om in dat menu te komen moet je een extended license aanvragen. Die is dan 3 maanden geldig.
 22. Chiptuning waar

  We hebben het hier trouwens over een ST150. Daar is niet zo heel veel uit te halen mbt chiptuning op een standaard motor.
 23. SYNC Connect met FordPass

  Kan er ook niks over vinden helaas wanneer het naar europa komt. In principe zou je met Sync 3 er wel klaar voor zijn, enige wat er dan nog nodig is, is een LTE 4G modem inbouwen in de auto van Ford. Dan kan je Sync Connect gebruiken via Fordpass om zo je auto op afstand te bedienen. Sowieso ben ik al aan het wachten op Fordpass zodat ik Live Traffic kan krijgen op de navigatie.
 24. H7 of H7R

  H7R is een stuk korter. Minder lichtopbrengst ook, dus kan je net zo goed halogeen houden. Ik vind dat je helemaal geen xenon in een reflectorlamp moet plaatsen want dat krijg je toch nooit helemaal goed. Je houdt altijd stooilicht. Xenon in een reflectorlamp is heeft zo'n "halfords tjoening" gehalte. Vrij asociaal naar je weggebruikers. Xenon alleen plaatsen in een goede lens, anders niet. Bouw anders je koplamp om naar lenzen via retrofit oid.
 25. Fiesta ST

  Flinke KM stand
×