Thomas-k

Active users
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Thomas-k

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 27-12-85

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Enschede

Previous Fields

 • Voornaam
  Thomas
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

140 profile views
 1. @Jopper ik had je laatst al een pb gedaan maar hij verstuurd hem niet zag ik net.
 2. Een extra vrije dag wel besteed, mijn blauwe beestje gewassen en gepoetst. De laatste jaren was een auto voor mij echt een vervoermiddel, maar in mijn fiesta rijden vind ik toch elke keer wel een feestje.
 3. Mijn fiesta doet het weer de oorzaak durf ik bijna niet temelden dat ik dat niet eerder heb gezien... de massa kabel die boven op de min pool zit geschroefd zat los. Met doormeten niet gezien, alles goed vast gedraaid en hij loopt weer prima.
 4. Ik denk dat de zoektocht begint bij het vervangen van de fan, je geeft aan dat daar het probleem begon. Ook vermoed ik dat je altijd wel een "brand" lucht hebt maar je het pas ruikt als je stil staat. Checken of alles goed zit, geen rubber of kunststof tegen iets warms. Succes
 5. Okay nu begrijp ik het, ik zat het net op het schema dat ik van jou heb gekregen te bekijken. Maar nu weet ik wat en waar ik het moet zoeken
 6. Massa van de ecu pen 20 -E9 is een massa kabel van de ecu zelf, die moet ik ook in de buurt van de ecu zoeken? Of bedoel je er wat anders mee?
 7. Welkom, mooie S
 8. Welkom, benieuwd naar je plannen.
 9. Nee nog niet uitgelezen, misschien hangt mijn zwager van de week de laptop erachter als die tijd heeft. Anders over 2 weken afslepen naar de garage en daar uitlaten lezen, moet eerst weg voor werk.
 10. Vandaag 2 weken verder, paar keer even met de Fiesta bezig geweest. En gisteren dacht ik het probleem te hebben gevonden de bdpsensor/ krukassensor is kapot. (Ik krijg geen vonk en geen benzine) Vandaag de sensor vervangen maar helaas was dit niet het probleem. Aangezien ik nu door mijn ideeën heen raak denk ik dat het bezoekje aan de garage word. Voor mensen die van puzzelen houden: Bobine goed, massa goed, krukassensor goed, lampje startblokkering gaat uit, benzine pomp loopt wel op contact, Nokkenassensor zou het naar mijn mening nog kunnen zijn.
 11. Is er misschien iemand op het forum die weet waar ik de waardes van de bobine kan vinden. Wat ik wel heb gevonden over het doormeten van de: Primaire spoel buitenste 2 pinnen van de connector. Secundaire spoel meten tussen 1/4 en 2/3
 12. In de tussentijd een vriend geraadpleegd en die vermoed een massa probleem. Morgen gaan we het nameten, kijken of we er wijzer van kunnen worden.
 13. Hallo, Ik heb pech met mijn zetec uit 2000, gisteren viel hij uit tijdens het rijden. Er was een poef, alle lampen begonnen te branden op het dashboard en het was afgelopen. Er kwam een beetje een schurend geluid onder de kap vandaan tijdens het uitrollen. Vandaag de fiesta naar huis gesleept en is rustig gekeken. De ene keer komt de motor prima rond maar pakt niet aan, de andere keer alleen klik klik klik etc. Beetje gemeten en gekeken conclusie ik heb wel stroom op de stekker van de bobine maar ik krijg geen vonk op de bougie. Gedachte is dus bobine kapot maar waarom heb ik dan kerstmis op het dashboard en zo'n schurend geluid. Wordt vervolgd...