Jump to content
Fiestaclub.nl

Rick1987

Active users
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

About Rick1987

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Rick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi, Mijn 1.0 ecoboost, met 13.000 km op de teller, gereviseerd ruilblok. Bij de koude start hoor je n dikke seconde een rammel welke dan ineens weg is en niet meer terugkomt tot aan volgende koude start. Olie is op peil.
 2. Rick1987

  Fiesta mk5 sport 15" velgen met winterbanden en tpms

  Zijn originele mk5 sport velgen. Tpms sensoren geplaatst zodat ze ook op jongere types gebruikt kunnen worden. Geïnteresseerden kunnen bericht sturen voor foto.
 3. Rick1987

  Fiesta mk5 sport 15" velgen met winterbanden en tpms

  Prijsverlaging. 100 euro
 4. Hallo, Zitten deze gewoon erop gedrukt? De rubberen zwarte sierlijst die onder de ruit van na de spiegel tot andere kant van de deur loopt. Titanium heeft ze chroom, st line zwart rubber. Hoor het graag!
 5. Rick1987

  Fiesta mk5 sport 15" velgen met winterbanden en tpms

  Na beetje rondkijken tot de conclusie gekomen dat de prijs te hoog is. 150 euro als je ze komt afhalen.
 6. Setje redelijk nette lm velgen. Incl 1 jaar oude originele ford tpms sensoren zodat ze ook op de mk 7 en 7,5 kunnen. Hebben bij mij op mijn mk7.5 gezeten. Banden zijn winterbanden die nog prima 1 a 2 Nederlandse winters meekunnen. Naafkapjes hebben wat pekelschade. Vraagprijs 225 ivm de sensoren. Stuur me een appje voor fotos. +31628244977
 7. Betere fotos is toch wel een must...
 8. Theoretisch zeker mogelijk ja. Succes! Check de slangen en kunstof leiden allemaal. Als zo n retourleiding kapot gaat op de snelweg, is het klaar voordat je er erg in hebt. Bij mij zag de slang er op t oog prima uit, bij demontage brokkelde hij helemaal kapot. Slecht hoor. Ford doet n recall voor die slang jaren geleden, maar de nieuwe versie is maar amper beter.
 9. Die zwarte aanslag heb ik ook, met name waar de retourleiding in het reservoir komt. Lijkt mij dat n rubberen of kunstof slang slecht aan het worden is. Waardoor de binnenkant afbrokkels Is ontstaan na de blokwissel, waarbij ook de retourslang vd turbo is vervangen. Deze was poreus. En ja, dit was de geupdate versie van die slang!!!!!!!!! Volgens de dealer kan het geen kwaad.. Ben benieuwd, let me know!
 10. Rick1987

  MK7.5 Wielmoeren

  Bij de dealer kosten ze ruim 5 euro per stuk. Zit een rvs kapje op de moer zodat t er mooi uitziet, maar helaas draai je de kapjes vrij snel kapot waardoor de dop zonder beetje gepast geweld niet lekker meer past.
 11. Ik hou ook niet van knoppen die niet werken of geen licht meer geven.
 12. Heb t eens even bekeken, maar je kan je radio knoppen, op die van het stuur na, niet meer gebruiken. Niks voor mij.
 13. Leuk, maar zit t niet enorm in de weg?
×