Jump to content
Fiestaclub.nl

SanderG

Active users
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About SanderG

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Location
  Tiel

Previous Fields

 • Voornaam
  Sander
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

208 profile views
 1. Voorstellen - Fiesta ST150

  Ik rij nu met Premium Contact 6 banden onder mijn Fiesta MK7.5 ST. Ik heb eigenlijk geen enkele klacht over de banden, goede grip, goed wegcontact en een redelijk stille band. Ik herken de klachten over het missen van scherpte en het vaag sturen in ieder geval niet.
 2. Ford fiesta st 180 van robin

  Probeer het eens via https://imgur.com/ en dan de link hier plaatsen.
 3. dab+ in MK7,5

  Is dit activeren met ForScan een kwestie van de juist optie selecteren met engineering mode of moeten er ook As-Built codes aangepast worden? Ik wil dit vanavond even proberen in mijn 2013 Fiesta ST met sony navigatie.
 4. LED upgrade Fiesta mk7 2009

  Je kan gaan voor de optie met losse weerstanden, maar de meeste mensen hebben lampen met ingebouwde weerstanden. Dan hoef je namelijk niet in je bekabeling te knippen. Ingebouwde weerstanden zijn een stukje duurder maar wel een betere oplossing. Er zijn wel verschillende soorten weerstanden te verkrijgen voor knipperlichten. Meestal is dit 50W 6ohm. De knipperlichten zijn PY21w BAU15s (Als ik mij niet vergis) De remlichten zijn P21/5w BAY15d
 5. Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  De achterkant ziet er een stuk beter uit zo! Ik denk dat het dagrijlampen zijn voor de niet-projector koplampen. De grootlicht lampen zijn een H1 fitting.
 6. Fiesta ST

  Ziet er goed uit! Dat blauwe ST logo past erg goed bij de kleur. Voor de elektrisch inklapbare spiegels, heb je ook andere knoppen in de deur gezet zodat je ze van binnen in kan klappen?
 7. Dat is goed nieuws Ik ga mij er eens wat verder in verdiepen en rondzoeken naar de juiste onderdelen. Dankjewel!
 8. @FiestaST Dankje voor het snelle antwoord! Zou het dan mogelijk zijn om OEM parkeersensoren aan te sluiten op deze stekker en dan via ForScan te activeren zodat ze op het SYNC scherm te zien zijn?
 9. Vorige week stond mijn Fiesta ST uit 2013 op de brug. Ik vond onder de achterbumper aan de rechterkant een tweetal stekkers waar niets in zit. Stekker 1: Vierkante stekker met 6 langwerpige ingangen. Stekker 2: Langwerpige stekker met afdekdopje. Weet iemand waar deze stekkers voor dienen? Beide stekkers gaan gezamelijk naar boven waar ze rechts in de kofferbak verder naar voren gaan.
 10. Gezocht Fiesta ST 2.0ltr

  Bij Climate control is het mogelijk om een temperatuur in te stellen, de airco zorgt er dan voor dat deze temperatuur gehandhaafd wordt. Bij een normale airco moet de stand van de ventilator en de warmte handmatig aangepast worden.
 11. Fiesta ST180

  De koplampen zitten inderdaad in projectoren. De achteruitrij lichten echter niet, maar dit lijkt mij geen probleem aangezien je die bijna niet aan hebt. @FordDriver We hebben geen idee hoe dit zo snel kan.. De oude schijven van TRW zijn teruggestuurd ter controle, dus misschien dat we daar nog iets van horen. Bij het aanremmen vanaf de snelweg trilde het stuur bijna uit je hand Op dit moment zitten er blokken van TRW onder en gecoate remschijven van ATE.
 12. Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Ik heb geen setje van Autobeam maar wel met dezelfde specificaties. Ik had al wat tips gekregen om het op te lossen maar het is nu veel te koud buiten Zeker die knipperlichten vindt ik heel strak!
 13. Fiesta ST180

  Helaas waren de remschijven voor al na 1000/1500km krom.. Gelukkig was de garage eigenaar mijn schoonvader en waren ze al snel weer vervangen voor 2 nieuwe exemplaren, hopen dat deze het wel langer uithouden. Ook gaat het LED-project langzaam verder. Nieuwe achteruitrij lichten zijn een feit! Nog wat problemen met de remlichten maar dat kan wachten tot de temperaturen +10 zijn in plaats van -10
 14. Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Dat ziet er echt heel goed uit! Ik ben stukje bij beetje bezig om mijn verlichting te vervangen voor LED, als ik dit zo zie gaat het wel kriebelen om snel verder te gaan! Helaas zat het even tegen met de remlichten, hierbij bleef mijn 3e remlicht zachtjes branden. Heb jij hier geen problemen mee gehad? Ik ben benieuwd naar de nieuwste updates en review!
 15. Spotify ondersteund Ford Sync sinds 16 januari helaas niet meer. Enige oplossing is een oude versie van Spotify installeren.
×