SanderG

Active users
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About SanderG

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Sander
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

113 profile views
 1. Ik hen gisteren ook contact opgenomen met mijn dealer. Die wisten inderdaad nog van niets. Ze zouden mij op de hoogte houden als ze iets meer wisten.
 2. Via de Focusclub kwam ik erachter dat Ford bezig is om een terugroepactie op te starten voor de 1.6 EcoBoost motoren. Deze motoren zitten onder andere in de MK7.5 ST. Er schijnt een probleem te zijn met de koelvloeistof wat uiteindelijk tot scheuren kan leiden in het motorblok. Via deze scheur zou er olie op de uitlaat kunnen lekken enzo brand veroorzaken, in de USA zijn inmiddels 29 gevallen bekend waarbij dit gebeurd is. Info van Focusclub: Ik heb contact gehad met de dealer en die wist nog niets te vertellen over een eventuele actie. De RDW zegt het volgende: Ook in ETIS staat inmiddels de code 17S09 onder mijn VIN nummer. Het schijnt zo te zijn dat de Fiesta ST vanaf Februari 2018 in aanmerking komt vanwege de beschikbaarheid van diverse onderdelen.
 3. Dit is helaas een bekend probleem. Ik heb hetzelfde bij mijn rechter instaplijst sinds een paar dagen. Contact opgenomen met ford en een nieuwe kost 230,- euro..
 4. Ik ben stiekem ook rond aan het kijken voor nieuwe dimlichten. Wat zijn de ervaringen van forumleden die dergelijke lampen al geinstalleerd hebben? Zijn de lampen niet te fel/verblindend en zijn ze goed af te stellen?
 5. Dat logo is wel erg chique. Mag ik vragen hoe je dat gedaan hebt? En hij glimt inderdaad erg mooi!
 6. Dat ziet er veelbelovend uit! Mag ik vragen waar je die badges besteld hebt?
 7. Gave auto! Komt me bekend voor! Uit welk jaar komt hij?
 8. Vandaag eindelijk eens goed de tijd gehad om een paar foto's te maken!
 9. Hallo iedereen, Mijn naam is Sander Gerritsen (23 jaar) en ik ben sinds vorige week de trotse eigenaar van een Fiesta ST uit 2014. Hiervoor heb ik een aantal jaar een Ford Ka uit 2009 gereden.