ThomThom

Active users
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About ThomThom

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 20-12-79

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Almelo

Previous Fields

 • Voornaam
  Thomas
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Grijs
 1. Is het een idee om af te spreken en samen die kant op te rijden? Ga er vanuit dat er meer Fiesta’s uit het Oosten die kant op gaan.
 2. Zou je hem voor me kunnen reserveren? kom je 1okt ook naar de Schippersstop Meeting in Veldhoven? Hebben al ff contact gehad via PB bij de Focusclub
 3. Netjes die Zwarte GelBatches staan ook op mijn lijstje net als de motorafdekplaat. kon je die Ambient LedStrip zo aansluiten? Ben erg benieuwd naar het resultaat. Als ik de Climair’s windgeleiders en Zonneschermen van mijn Focus verkocht heb bestel ik gelijk een setje voor de Fiesta ST-Line zag ik nou een achteruitrijcamera bij je kofferklep handgreep?
 4. Breng hem nou niet op ideeën zwart/wit is trouwens wel de kleur van Heracles
 5. Hij reed erg rustig en ik heb de Fiesta van alle kanten goed kunnen bekijken. Inderdaad mooi uitgebouwd, zou bijna denken dat het een echte ST is.
 6. Leuk dat ik jou al gespot heb
 7. Ik ben er ook bij, met de Fiesta ST-line
 8. Ja echt snel en dat voor PostNL nogmaals bedankt! moeten maar keertje minimeeting houden, ben erg benieuwd naar je Red FieSTa
 9. Het witte remlicht staat hem echt goed!
 10. Vandaag toch een paar mini updates uitgevoerd, ruitensproeiers vervangen door 2 exemplaren uit Ford Focus3 die vernevelen ipv die pies straaltjes. Zoek de verschillen En dankzij @Bnz Willem een subtiele kleine antenne.
 11. Dat staat zeker weten op mijn lijstje en dan gelijk een K&N luchtfilter erin voor de 6PK Extra. Maar even kijken wanneer er een Dynorun gepland en of ze voor een leuk prijsje de Fiesta kunnen Tunen bij Unlimited Tuning Ford Fiesta Ben op dit moment nog clublid van de focusclub en vanaf 1 jan2018 zal ik mij aanmelden als actief lid van de Fiestaclub
 12. Hier ook maar even je topic doorgelezen, sunstreamer ziet er top uit! Zet ik op mijn verlanglijstje, korte antenne is onderweg. Fijn om te horen dat het beter met je gaat, komen elkaar vast een keer tegen tijdens een Ford Meeting!
 13. De mountune stickers en gele Logo's staan hem inderdaad goed zal er eens op letten. Andere antenne en ruitensproeiers Focus2 zijn al onderweg @Bnz super bedankt daarvoor. Dealer vraagt €47,50 voor de EcoBoost afdekplaat.
 14. Als actief lid van de Focusclub, zag ik al diverse leden de overstap maken naar een Ford Fiesta. Daarnaast kwam ik de FiestaClub tegen op diverse gezamenlijke Ford evenementen.
 15. Ik woon in Almelo en werk in Hengeloo, bij Noordegraaf staat ,momenteel de NN-620-K en bij Noordegraaf in Rijssen NN-623 en de NN-624-K Ze hebben er een aantal terug gekregen via short-lease contstructie eveneens een paar witte Fiesta ST-line. Zal eens kijken of ik jou keertje kan spotten in Hengelooo