Jump to content
Fiestaclub.nl

zeeland

Active users
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About zeeland

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  jeffrey
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zeeland

  XRST club jaarmeeting

  ben weer thuis was gezellig
 2. zeeland

  kopbouten

  zo na vier jaar van de straat. hebben we een hele grote stap gezet. er zit een verse apk op.
 3. zeeland

  Fiesta in the Park 2018

  leuk stuk. ben zeer benieuwt naar de foto van de turbo,s.
 4. zeeland

  Fiesta In The Park

  veel plezier van het weekend iedereen die gaat.
 5. zeeland

  Ford Fiesta ST 2006

  gelbadges@gmail.com . is een engels man ryan. de halve ford wereld besteld ze hier . type van je ford doorgeven en wat je wilt dan komt het goed
 6. zeeland

  kopbouten

  ja das ook weer waar . foto is uit een ander turbo niet mijn eigen auto. maar even een ander vraag. als ik de auto start rookt de auto echt behoorlijk. na een poosje word het gelukkig minder maar het is elke keer als ik start maar verlies geen koelvloeistof en ook geen olie. wat kan dat zijn of hoort dat ook een beetje bij de auto. maar stapje voor stapje komen we er wel. o ja en hoe krijg ik de brandstof uit de tank. zit er al 4 jaar in misschien niet onverstandig die er uit te halen.
 7. zeeland

  kopbouten

  ben druk binnenin de auto bezig. zaten geen gordels in de auto. dus die gekocht met bijbehorende kappen dacht ik. niks past. wat een geklooi. anders setje kappen en andere rails gekocht. inc het bevestigingsmateriaal. past het weer niet . op het oog zien de kappen en het bevestigingsmateriaal van alle mk3s er het zelfde uit. helaas is dat dat niet waar. vind het allemaal maar vreemd. dan zijn het weer bouten. die anders zijn dan zijn het weer de klikpunten die anders zijn voor in de b styl. en alles komt gewoon uit een 3 deurs fiesta mk3. nou ja van een aantal verschillende onderdelen samen voegen en we komen er wel. zoek alleen nog een gordel van een 3 deurs bestuurders zijde. wie o wie. o ja het klipje dat in de paneel hoor waar de gordel doorheen loopt is ook kapot.
 8. zeeland

  kopbouten

  na afgelopen winter veel onderdelen gezocht, en te gesleuteld te hebben, was gisteren. het moment daar. na 4 jaar stil staan de motor gestart. dat zijn toch wel de leukste momenten van een hele winter werk. hij loopt. nu rustig verder alles netjes monteren nog een x nieuwe filters en olie er in. thermostaat vernieuwen rem olie. enz enz.
 9. zeeland

  Kosten kleine beurt

  ford is gewoon duur in onderhoud. dat is al jaren zo en dat zal altijd zo blijven. wel ford forum je ook lees om de zoveel tijd duikt deze discussie op. de 1 zweert bij de dealer de ander bij winparts. weer ander kopen de onderdelen bij ford duitsland scheel veel, weer ander in polen scheel nog veel meer. had wel eens in de uk met spoed olie nodig. bij de lokale ford dealer aldaar bus gekocht omgerekend was dat 6 euro. kost hier 14.95. ja oke hier zit er zo etui bij. ik zeg maar zo, ieder zijn ding. fijn weekend allemaal
 10. zeeland

  fiesta st treffen

  de datums voor het fiesta treffen in duitsland zijn bekend gemaakt. 15 april volklinger bij de oude staalfabriek. wat overigens een zeer mooie locatie is en de moeite waard van het bezoeken. heb daar al eens eerder een ford treffen bezocht. 7 okt bij de ring de welbekend lokatie waar het al eerder plaatsvond.
 11. zeeland

  Ford Family Day

  eens op de agenda zetten
 12. zeeland

  Een nieuw lid!

  welkom
 13. zeeland

  nieuw!

  welkom
 14. zeeland

  MK7,5 ST-Line gekocht, was al member

  mooie wagen
 15. zeeland

  Nieuw op forum

  hallo
×