Jump to content
Fiestaclub.nl

@rjen

Active users
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About @rjen

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Arjen
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @rjen

  Fiësta Frozen white, 3-deurs, mk7.5

  vandaag de gelbadges ook op de motorkap en achterklep gemaakt...
 2. @rjen

  Fiësta Frozen white, 3-deurs, mk7.5

  Weer iets erbij...dit keer derde remlicht. Vervangen van de rode standaard lamp in de Focus mk3 "witte" variant... Eerst de foto van de originele versie: Hier de foto van de witte versie: ...en met het voetje op de rem: Ik moet er nog even aan wennen, maar dat kom mede omdat ik nog niks heb gedaan met de achterlichten. Installeren was echt heel eenvoudig. Twee schroeven los, unit eruit, stekkertje los en slangetjes van de sproeier loshalen en dat proces andersom met de nieuwe. Klaar!
 3. @rjen

  Fiësta Frozen white, 3-deurs, mk7.5

  @KiC thanks!! @Thieske zeker! doe dat ook altijd met fietsen, net zo'n hel soms en dan is het pffffff....en pompen maar Heeft iemand trouwens een idee waar ik zwarte dop-moeren kan kopen voor de velgen?
 4. @rjen

  Fiësta Frozen white, 3-deurs, mk7.5

  Vandaag weer wat spullen binnen... De naafdoppen waren hard nodig...de oude waren eBay versies die na 3 jaar hun beste tijd wel gehad hadden.... nu originele erin: met als extra (niet te serieus nemen haha): ventieldopjes! Toen de originele antenne vervangen voor de sportantenne: en de eerste gelbadge erop (alleen stuur gedaan want het weer vandaag was niet best) Dat was 'm weer!
 5. @Bransbak geen probleem. Ik heb 'm bij Vospers in de UK besteld en het is onderweg. Zodra ik 'm heb zal ik een aantal foto's plaatsen.
 6. @rjen

  Hallo namens trotse eigenaar Fiesta ST MK6

  welkom! Mooie bak hoor!
 7. @rjen

  Ford fan day

  Laatste moment...maar ik kom ook even!
 8. @rjen

  (nog niet) eigenaar

  Welkom en fire away!
 9. @rjen

  Knipperlampen vervangen

  Ha Rob, Ga het uitzoeken. Komt goed! Overigens, de knippers in de zijspiegels is geen prutsen hoor. Zijn gewoon steeklampjes. Spiegelkappen eraf en je kan erbij...en als je eenmaal gezien hebt hoe het zonder oranje gloed is... Pb je later!
 10. @rjen

  Knipperlampen vervangen

  Ha Rob, Die van mij komen uit de UK. Ik heb Silvervisions gehad maar die vond ik nog te oranje. Deze versies zijn echt chroom en ze komen door de keuring. Mocht je willen dan kan ik wel even graven in mijn mailarchief naar de gegevens van de verkoper. Ik wil eerdaags wat reserve lampen bestellen, dus wellicht kunnen we samen de verzendkosten besparen. Hij heeft ze overigens ook W5W (voor in de spiegels)...;)
 11. @rjen

  Fiësta Frozen white, 3-deurs, mk7.5

  Vanavond even met de interieur verlichting aan de slag gegaan... De gebruikte LED's (W5W T10): Eerst de boel losmaken: Unit is goed los te halen. De draden erachter zijn (bij mij) zeer kort, dus verder dan bovenstaande foto kom je niet (of je moet stekkers los halen). Van de achterkant is goed bij de 3 lampjes te komen. Verschil tussen (links) normaal lampje en (rechts) LED Resultaat voor, achter, kofferbak en voetjes: Gelijk ook maar even de kenteken verlichting gedaan Alles was vrij eenvoudig te doen en het resultaat mag er zijn. Ik ga alleen voor de kofferbak opzoek naar een wat sterkere variant van dit type LED, want daar vind (en vond) ik het wat te donker/weinig licht. That's all for now folks!
 12. Thanks! de link is naar de versie 2012-2015, dat is Facelift toch? Aangezien mijn auto 2014 is (mk7.5) kwam ik bij deze set uit... zie ik iets over het hoofd?
 13. @FiestaSTDank! Ik ga erin duiken
 14. Goedemorgen, even wat vragen met betrekking tot de achterzijde van onze geliefde Fiësta's...;) Vraag 1: Op het forum kom ik wat (oude) berichten tegen van het derde remlicht in de grote spoiler. Deze heb ik ook op de auto. Het kapje is standaard rood en nu zie ik mensen met een witte/blanco versie en zover ik begrijp komt dit van een Focus mk3. Ik ben erg gecharmeerd van deze variant, maar ik kan 'm nergens vinden. De meeste links in oude topics lopen vast. Heeft één van jullie een idee wat het originele partnumber is van Ford? Ik neem aan dat men, bijvoorbeeld in geval van schade, dit bij Ford kan leveren. Eventuele aftermarket mag ook naar verwezen worden, zeker wanneer iemand ervaring heeft ermee! Vraag 2: LED-achterlampen. Na wat speuren kom ik >>deze<< tegen. Ik vind het zo, op het plaatje, misschien wel mooier dan smoked of het tinten van de originele lampen. Wat ik echter na een hoop Google'n niet kan vinden is hoe ze staan in een Fronzen White. Heeft iemand hier deze units in zijn auto? Bij voorkeur in een witte? En zo ja...pics please! Vraag hierbij: wat is jullie ervaring met deze units. Ik zie dat mensen ze hebben. Ik begrijp al dat het plug 'n play is (heel fijn), maar hoe ervaren jullie de inbouw? Echt easy? En daarbij, ik neem aan dat deze units als alle LED's er gewoon in hebben zitten. Alleen zie ik ook dat de achteruitrijlamp halogeen is? Zit dat erbij of gebruiken jullie de originele uit de auto? Ook deze zou ik graag in een LED variant hebben namelijk. Deze kun je op internet in grote hoeveelheden vinden, alleen werkt het ook? Graag jullie tips! ik hoor het graag en alvast mijn dank! Groet, Arjen
×