Fezz

Active users
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fezz

 1. Alvast welkom!
 2. Hi all! Ik rijd een fiesta mk7 uit 2011 (titanium), deze heeft geen inklappende spiegels bij het op slot doen helaas Is er iemand die weet of je dit kan (laten activeren) of is hier een howto voor? Alvast bedankt!
 3. welkom terug, nette wagen!
 4. Welkom!
 5. @ReneKunst Nog te koop? en van waar ben je?
 6. Lekker aggressief dat zwart
 7. Thanks! Voor zover ik tot nu toe heb kunnen vinden heb ik ook niet het juiste zekeringskast type, wordt hem dus helaas niet.
 8. Qua maat zou dit gewoon moeten passen zonder problemen, zoals je zelf ervaren hebt. Het kan wel zijn dat je een afwijking gaat krijgen tussen je weergegeven snelheid en de daadwerkelijke, hou daar wel rekening mee
 9. Ik heb op dit moment het verkeerde knopje, ik ga van de week mijn deurpaneel eraf halen om te kijken hoeveel kabels er vanaf mijn spiegel lopen en checken of ik de zekeringskast heb. als alles klopt koop ik via ebay een goede knop
 10. Thanks, ik zal is kijken of het relais er standaard al zit + de rest is bekijken of het, het aanschaffen waard is
 11. Vanmorgen even getest, ik heb de optie niet bij voertuiginstellingen staan, ook als ik het knopje naar onderen doe werkt het niet. Iemand nog ideeen?
 12. @schuifelhoofd Spiegels zijn inderdaad elektrisch verstelbaar, het knopje naar onderen doen zal ik moeten testen, nog nooit geprobeerd. ik laat het weten!
 13. 100% zeker weten doe ik het niet @RDS, maarvoor zover ik weet is het setje wat je nodig hebt.
 14. Heb hem zien staan op 100% Tuning, mooi feestje
 15. wat een wagen!