Jump to content
Fiestaclub.nl

henniejacobs

Fiestaclub +
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

About henniejacobs

 • Rank
  Fiesta Wannabee
 • Birthday 23-07-1963

Previous Fields

 • Voornaam
  hennie
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Anders
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. henniejacobs

  Wat problemen met de fiesta

  Dat kan wel maar het probleem is dat die af en toe zichzelf inschakelt terwijl die uit staat en daar hebben ze nog geen oplosing voor . Van mij mag die permanent uit.
 2. henniejacobs

  (nog niet) eigenaar

 3. henniejacobs

  Wat problemen met de fiesta

  Zo alles is opgelost behalve de navi maar dat gaan ze nog oplossen zit ergens een fout. Maar goed heb er alle vertrouwen in. Twee dingen wil ik nog doen 1 start stop systeem uit laten zetten en chippen.
 4. Van middag gaat de fiesta naar de dealer zijn wat problemen. Waterlek portieren. Het komt er met een flinke straal uit in voer kabelbomen zitten los. Raam slingers achter portieren staan naar voren dus onder het rijden trillen de achter ramen een stukje open merk al aan veel wind geruis. Navi werk niet naar behoren gewoon weg slecht. Start stop systeem af en toe overspannen (gaat in werking ook als je het uitzet) Dealer gevraagd om het uit te zetten kon niet zijden ze na door vragen mocht het niet IVM milieu eisen. Dus kan het wel uit dan laat ik het wel elders doen niet gezegd dit. Nummerplaat achter rammelt erg op een wat slechtere weg . Een probleem wat ik niet echt bezwaarlijk vind is de midden armsteun zit een los bakje boven in door het warme weer word dat bakje zacht en dondert naar beneden. Rugleuning verstelling gaat zo zwaar dat mijn vriendin het niet kan verdraaien.
 5. henniejacobs

  Even voorstellen

 6. henniejacobs

  Hallo allemaal!

 7. henniejacobs

  Mijn eerste Ford ?

  Welkom
 8. henniejacobs

  Meeting met fotolocatie's....

  Oke nu weten we iets op naar 2018
 9. henniejacobs

  Meeting met fotolocatie's....

  Wat word het nu?
 10. henniejacobs

  Nieuwe Ford Fiesta mk8 1.0 ecoboost titanium

  ja in het nederlands
 11. henniejacobs

  Nieuwe Ford Fiesta mk8 1.0 ecoboost titanium

  Donderdag gaat de fiesta naar de dealer zijn wat problemen. Waterlek voor portieren. Raam slingers achter portieren staan naar voren dus onder het rijden trillen de achter ramen een stukje open merk al aan veel wind geruis. Navi werk niet naar behoren gewoon weg slecht. Start stop systeem af en toe overspannen (gaat in werking ook als je het uitzet) Dealer gevraagd om het uit te zetten kon niet zijden ze na door vragen mocht het niet IVM milieu eisen. Dus kan het wel uit dan laat ik het wel elders doen niet gezegd dit. Nummerplaat achter rammelt erg op een wat slechtere weg . Een probleem wat ik niet echt bezwaarlijk vind is de midden armsteun zit een los bakje boven in door het warme weer word dat bakje zacht en dondert naar beneden. Rugleuning verstelling gaat zo zwaar dat mijn vriendin het niet kan verdraaien. Verder een prima auto vind alleen de versnellingen wat lang als je bv 80 rijd geeft de auto aan naar de zesde versnelling bv dus of in de 5 blijven of naar 90 km anders een brom geluid. Misschien op te lossen met chippen tunning ga daar na vraag naar doen. Mvg Hennie
 12. henniejacobs

  Nieuwe Ford Fiesta mk8 1.0 ecoboost titanium

  Heb een mk8 heb het nog niet geprobeerd maar ga het voor je bekijken .
 13. henniejacobs

  Nieuwe Ford Fiesta mk8 1.0 ecoboost titanium

  Bij van Mossel was de onze op vooraad
×