Jump to content
Fiestaclub.nl

OmarRgb

Active users
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About OmarRgb

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Omar
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Oranje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo goedeavond, Nadat ik mijn nieuwe velgen heb gemonteerd zou ik toch graag weer spoorverbreders/ spacers op mijn achteras willen, mijn vorige velgen hadden achter aan beide zeide 20MM, maar daar zaten ook tapeinden op. Als ik nu ook spoorverbreders/ spacers zou willen monteren maar dan minder dikke, kunnen dit dat ook spoorverbreders/ spacers zijn zonder tapeinden of komt er dan teveel druk op de originele tapeinden te staan?
 2. Goedemiddag, Iemand bekend met de banden van Minerva, in dit geval de Emizero 4S All Season?
 3. OmarRgb

  Koplampen zwart spuiten.

  Oké thanks! Je moet hem dan zeker wel opnieuw afkitten ivm vocht in de koplamp?
 4. OmarRgb

  Koplampen zwart spuiten.

  Oké thanks! Je moet hem dan zeker wel opnieuw afkitten ivm vocht in de koplamp?
 5. OmarRgb

  Koplampen zwart spuiten.

  Hallo goedenavond, ik rij een Ford Fiesta MK6 en zag ik bij verschillende hier op het forum dat ze hun koplampen aan die binnenkant zwart hebben gespoten en het oranje glaasje eruit hebben gehaald. Nou is mijn vraag hoe gaat dat in zijn werk en is dit geen APK afkeur? Bij voorbaat dank.
 6. Hallo goedemiddag, Ten eerste, bedankt voor het toevoegen! Ik rij een Ford Fiesta MK6 uit 2003! (Foto's volgen!) nou heb ik wat vragen. Ten eerste: Ik heb een compleet lederen interieur set op het oog uit een Ford Fiesta Z-TEC uit Engeland, kan ik deze gewoon overzetten of loop ik dan tegen problemen aan? Ten tweede, ook zou ik graag een ST- voorbumper willen, past deze op mijn pre-facelift model? Bij voorbaat dank! ?
 7. Hallo goedemiddag, Ten eerste, bedankt voor het toevoegen! Ik rij een Ford Fiesta MK6 uit 2003! (Foto's volgen!) nou heb ik wat vragen. Ten eerste: Ik heb een compleet lederen interieur set en binnenpanelen op het oog uit een Ford Fiesta Z-TEC uit Engeland, kan ik deze gewoon overzetten of loop ik dan tegen problemen aan? Ten tweede, ook zou ik graag een ST- voorbumper willen, past deze op mijn pre-facelift model? Bij voorbaat dank! ?
 8. Hallo goedenavond! Top dat ik dit forum ben tegen gekomen! Heb al een hoop nuttige informatie vandaan kunnen halen en leuke ideeën opgedaan! Zelf rij ik een Ford Fiesta MK6 uit 2003. De kleur is Deep Orange! Lekker opvallend kleurtje! Ik ben nu eigenaar van de auto sinds december 2016. Al een paar flinke aanpassingen gedaan, skirts, spoiler en velgen! (Foto's volgen!) Ik hoop de verdere aanpassingen te showen via deze club!
×