Jump to content
Fiestaclub.nl

FiestaST

Active users
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

About FiestaST

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Perry
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

488 profile views
 1. FiestaST

  Fiesta ST

  Ja daar zit dan altijd verwarming en instapverlichting in. Forscan is een gratis programma je hebt wel een interface nodig om aan te sluiten op de auto. Misschien wonen er leden bij je in de buurt die dat willen activeren voor je.
 2. FiestaST

  Fiesta ST

  Op zich niet veel werk, deurpanelen moeten eraf en dan de spiegels vervangen daarna activeren met Forscan. Wel van belang is dat de bedrading is voorbereid tot aan de connector van de spiegels maar volgens mij is dat bij MK7.5 wel het geval, als ik het goed heb 10 draden. Spiegels kun je vinden op Ebay op via onderdelenlijn, ik had ze op Ebay gekocht. De raamschakelaar met inklap functie voor spiegels is niet een must maar wel handig.
 3. FiestaST

  Fiesta ST

  Vandaag de Bcm vervangen en nu werken de pdc sensoren ook. Nu dus draaiende lijntjes en gekleurde blokjes, wat een feest ;o)
 4. FiestaST

  BCM vervangen

  Vandaag de nieuwe BCM geprogrammeerd op de handmatige manier. Alle optie's van de oude in de nieuwe BCM gezet en zo ver ik kan zien werkt alles normaal, ook de pdc werkt nu ook. Er komen nu allemaal gekleurde blokjes in het scherm samen met de achteruitrijcamera. Al met al een nuttige update.
 5. Inderdaad niet echt leesbaar, nieuwe poging in 2 delen.
 6. Hier een lijstje van enkele radio's met en zonder Dab, alleen weet ik niet welke een Sony is. Ik zou gokken op degene die eindigt op TE maar zeker weten doen ik het niet.
 7. Aangezien dat ik een OEM camera geplaatst heb heb ik deze niet meer nodig. Speciaal om een universele achteruitrijcamera aan te sluiten op je navi scherm. Vraagprijs 20,- incl. verzenden (nl)
 8. FiestaST

  BCM vervangen

  Misschien dat het met Forscan ook wel gaat maar dat ik het verkeerd doe.
 9. FiestaST

  BCM vervangen

  Thanks, De originele bcm heb ik weer teruggezet, dan ga ik binnenkort alle instellingen die ik kan uitlezen met forscan ff noteren en dan maar handmatig in de nieuwe zetten. Het Vinnummer kan ik iig wel veranderen met forscan. Beetje omslachtig maar ja als het maar lukt is het prima.
 10. FiestaST

  BCM vervangen

  Dan zal het wel aan Forscan liggen denk ik (of ik doe het fout), ik heb de originele geladen in de nieuwe bcm maar alle instellingen die dan zie zijn de instellingen van de bcm waaruit die komt. IDS heb ik niet dus mss dan handmatig doen ? Ik dacht dat alle autogegevens op de IPC stonden maar dus ook op de BCM blijkbaar. Hoewel de instelling in de nieuwe bcm stond van geen PDC deden ze het wel dus dan komt die vanuit de IPC. Als iemand IDS heeft en dat wil/kan doen voor mij dan graag.
 11. FiestaST

  BCM vervangen

  Vandaag maar ff de BCM vervangen en gedaan zoals hierboven maar de gegevens van de auto waaruit de BCM komt staan er nog in, zoals vin en type. Ik had gehoopt dat die automatisch aangepast zouden worden maar moet ik dat handmatig doen, iemand een idee ? Goeie nieuws is wel dat de PDC nu wel werkt.
 12. FiestaST

  Fiesta ST

  Blijkbaar heb ik niet de juiste bcm erin zitten. Degene die er volgens Ford microcat in zou moeten zitten is het niet dus de sensoren werken dan ook niet.
 13. FiestaST

  BCM vervangen

  Ik wil de bcm van mijn ST 2013 vervangen voor een luxere variant. Ik heb originele parkeersensoren achter geplaatst maar de huidige bcm ondersteund die functie blijkbaar niet. Is dat goed te doen, ik neem aan instellingen opslaan met forscan en dan uploaden in de nieuwe ?? Hopelijk kan er iemand mij daar meer over vertellen. Gr. Perry
 14. FiestaST

  Fiesta ST

  Ik heb toch maar een originele camera geplaatst. Bij Mebu hadden ze een complete kofferbakgreep met alles erbij wat ik nodig had alleen wel de verkeerde kleur maar dat is opnieuw gespoten. De nog ontbrekende bedrading gemaakt en zo origineel mogelijk aangesloten en nu werken alle functie's van de camera, zoomen en de draaide lijntjes. Inmiddels ook de achteruitrijsensoren geplaatst, Rob (fordDriver) was zo vriendelijk om afstanden van de sensoren in de bumper op te meten zodat ze ook op de juiste plekken komen te zitten. De kabel aangesloten deze zat al bij de bumper. Ik heb ze aangemeld met Forscan maar ze werken niet er komt ook geen foutmelding en ook geen enkele piep dus dat is nog wat ik moet gaan uitzoeken waarom ze niet werken. Ben ik wat vergeten of zie ik wat over het hoofd ? De diffuser heb ik ook maar meteen laten spuiten in hoogglans zwart dat poets wat makkelijker ;o) Gr. Perry
 15. Ziet eruit als plug and play. Zorgen dat de stekkers bij de radio uitkomen en aansluiten.
×