FiestaST

Active users
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

About FiestaST

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Perry
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Blauw
 1. Je hebt een verloopstekker nodig, er zijn 2 verschillende. De linkse is voor een navi scherm en de andere voor scherm zonder navi. (als ik het goed heb)
 2. Ja, ff met Forscan de module vertellen dat er een camera in zit.
 3. Dat viel wel tegen, tijdens mijn speurtocht naar een ST was dat wel een optie die ik er graag op wou maar de meeste die ik tegenkwam hadden die niet. Trouwens de meeste die ik heb gezien waren import, misschien dat het daar wat mee te maken had.
 4. Volgende upgrade ligt ook weer klaar, nu nog ff tijd vinden om die in de achter bumper te monteren. Sensoren en houders zelf in kleur gespoten met een spuitbusje lak van de dealer, hopelijk komt de kleur aardig overeen met de bumper.
 5. Nadat je die hebt geactiveerd met Forscan moet je ook nog een andere stappenplan volgen, ff van een Engels forum gehaald. Enter the car and close the door. Ignition off. - Turn on ignition (but not the engine), and press the "lock/unlock" button 3 times. - Turn off ignition, and press the "lock/unlock" button 3 times. - Turn on ignition. Press "lock/unlock" button once. - Turn off ignition. After that, auto locking works, and I can hear the door locking after maybe 5 Km/h.
 6. Even wat duidelijker foto's gemaakt. Tevens het rode 3de remlicht vervangen voor een wit exemplaar. Spiegelkappen in piano black, was ff een gok of het wat zou zijn maar ik ben er blij mee. En de mistlampkapjes en onderste grill in piano black, staat nu mooier icm bovenste grill. Gr. Perry
 7. Een paar dingen, nog geen tijd gehad voor goede foto's maar die komen nog. Mistlampkappen, ruitensproeiers, onderste grill en spiegelkappen in piano black en het rode 3de remlicht vervangen voor een witte. Niet de beste foto dus maar je ziet nog net de zwarte spiegelkap.
 8. Blijkbaar geen interesse in deze submarine dus heb ik die maar zelf achterin mijn ST geplaatst.
 9. Welkom !!!
 10. Welkom !!!
 11. Welkom !!
 12. Welkom !!
 13. Welkom !!
 14. Welkom op het forum !!
 15. Welkom !! Mooi rood is niet lelijk.