RDS

Active users
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About RDS

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Gender

Previous Fields

 • Voornaam
  Remco
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Grijs
 1. Niemand een idee?
 2. top! Foto is dus niet meer nodig! Ik heb em op precies dezelfde plaats!
 3. Dat is hem idd. Ik vind het ideaal, vanaf je bestuurdersstoel kun je nog goed bij je telefoon en de passagier heeft er geen last van. Ik heb hem wel zover mogelijk naar links geplaatst maar dat zie je morgen wel op de foto.
 4. Ik heb sinds vorige week de brodit houder voor de mk7.5 Deze zit geklikt onder het ventilatie rooster rechts naast je radio. Past perfect! Ik zal morgen overdag even een foto maken!
 5. Ik kwam er tijdens de montagepoging van de LED lampen in de mistlampen achter dat beide modderkuipen aan de voorzijde precies achter de mistlampen beschadigd/versleten zijn (geen idee hoe dit is gebeurd maar goed) Nou ben ik dus op zoek naar vervangende modderkuipen en kwam ik op deze site de modderkuipen tegen (deze kosten samen zo'n €30,- bij Winparts) maar ik mis dus ook een aantal schroeven om de modderkuipen aan de bumper vast te schroeven. Op de site van Winparts staat een "meebestellen tip" namelijk deze. Weet iemand of dat de schroeven zijn die ik nodig heb?
 6. Ik kwam er tijdens de montagepoging van de LED lampen in de mistlampen achter dat beide modderkuipen aan de voorzijde precies achter de mistlampen beschadigd/versleten zijn (geen idee hoe dit is gebeurd maar goed) Nou ben ik dus op zoek naar vervangende modderkuipen en kwam ik op deze site de modderkuipen tegen (deze kosten samen zo'n €30,- bij Winparts) maar ik mis dus ook een aantal schroeven om de modderkuipen aan de bumper vast te schroeven. Op de site van Winparts staat een "meebestellen tip" namelijk deze. Weet iemand of dat de schroeven zijn die ik nodig heb?
 7. Ik heb de auto nou zo'n twee weken in bezit! Het is een Fiesta MK7.5 uit maart 2014 geworden in de kleur Midnight Sky met net iets minder dan 120.000 KM op de teller. Zo zag ie eruit bij het ophalen: Er zat wat steenslag op de bumper: Dus gelijk de voorbumper laten spuiten: De auto werd geleverd met winterbanden op de velgen. Ik wou sowieso al andere velgen dus 16" Fiesta Sport velgen opgehaald en laten monteren: En zo staat ie nou al weer een week op de (eigen) parkeerplaats: Koplampen en knipperlichten zijn ondertussen voorzien van de LED (4500K) en silvervisionachtige lampjes alleen heb ik daar nog geen foto's van gemaakt. Plannen: - 2 á 3 cm verlagen - spoorverbreders achter - LED lampjes in koplampen en mistlampen - Silvervision (oid) ipv de oranje lampjes - op den duur chippen
 8. Ik heb ook gekeken voor Silvervision maar die waren een stuk duurder dan degene van jou link en omdat ik toch voor het dimlicht de LED variant daar ging kopen heb ik deze gelijk mee besteld. Laat maar weten of je ze wilt!
 9. Ik heb vorige week de lampjes van jou link besteld! Alleen had ik niet gezien dat het setjes van 2 zijn... Dus ik heb er 8 gekocht ipv 4 (voor de voorkant en de achterkant) Als je wil mag je er wel 4 overnemen?
 10. Bedankt allemaal! Zojuist de LED lampen voor het dimlicht en voor de mistlampen besteld en ook Silvervision lampjes voor voor en achter Nou nog ff opzoek gaan naar een fatsoenlijke verlagingsset en spoorverbreders voor achter
 11. Ik heb de auto nou zo'n twee weken in bezit! Het is een Fiesta MK7.5 uit maart 2014 geworden in de kleur Midnight Sky met net iets minder dan 120.000 KM op de teller. Zo zag ie eruit bij het ophalen: Er zat wat steenslag op de bumper: Dus gelijk de voorbumper laten spuiten: De auto werd geleverd met winterbanden op de velgen. Ik wou sowieso al andere velgen dus 16" Fiesta Sport velgen opgehaald en laten monteren: En zo staat ie nou al weer een week op de (eigen) parkeerplaats: Plannen: - 2 á 3 cm verlagen - spoorverbreders achter - LED lampjes in koplampen en mistlampen - Silvervision (oid) ipv de oranje lampjes - op den duur chippen
 12. In september veranderd mijn functie en mag ik mijn lease auto inleveren... Dus ik moet op zoek naar een andere auto en nou is mijn blik gevallen op een Ford Fiesta MK7.5 1.6 TDCI Titanium, bouwjaar 2014 Zijn er nog punten waar ik op moet letten bij een proefrit? En bij welke KM stand moet de distributieriem/waterpomp vervangen worden?
 13. Ik ben Remco, 33 jaar en vanaf november moet ik mijn leaseauto (renault clio estate 2014) inleveren omdat ik een andere functie krijg. Dus op zoek naar een privé auto en uitgekomen op een Fiesta MK7.5 1.6 diesel Titanium uitvoering Die moet er nog komen (wordt pas eind oktober aangeschaft) maar in de tussentijd heb ik genoeg tijd om te zoeken naar zo'n auto en hoop ik hier dus de nodige kennis en tips te krijgen