RobLiempde

Active users
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About RobLiempde

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Rob
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart
 1. Ik ben aan het kijken voor nieuwe velgen voor mijn Fiesta Sport. Nou vind ik de OZ Superturismo's heel gaaf, en deze velgen (waarvan ik opzoek ben naar de naam): Weet iemand de naam van deze velgen? Of weet je iemand een gaaf alternatief?
 2. Uiteraard aanwezig
 3. Hij is woensdag met een berger na het schadebedrijf gegaan en hopelijk eind deze week / begin volgende week is ie klaar..
 4. @BartM
 5. Even een kleine update; Remklauwen voor heb ik rood gespoten en de trommelremmen matzwart gespoten... De bekabeling van de flitsbalk is inmiddels volledig weggewerkt dus dat ik ook weer afgevinkt
 6. Deze heb ik destijds ooit via iemand in Den Bosch gekocht... Heb ergens nog zijn telefoon nummer (hoop ik)... Koste toen 150euro en heb de kabel weg gewerkt:D en de flitsbalk aangesloten op men accu.
 7. 1 persoon 1 auto... @Evil Bert - MK7 ik kon m vreemd genoeg nergens vinden dus ik ben blij dat je me hier in noemt.... Samen die kant in knorren?
 8. Goeiendagschotel iedereen. Ik ben momenteel kijkende voor het inbouwen van flitsers.... Nou wil ik het liefst het vakje onder de radio gebruiken maar ben benieuwd of er iets is van een magnetisch klepje ofzo... Momenteel zit er een soort ijzeren haakje in als het waren, maar deze wil ik dus vervangen.
 9. Misschien zaterdags een keer?
 10. Heb een aantal data aangegeven maar hoor graag van andere ook data;) 27e is idd o.a. max op spa en de 10e is EFE...
 11. Video van mijn flitsbalk achter mijn achterruit
 12. weekend erna?:P
 13. Ivm de ELE Rally even tijdelijk afwezig. Is het misschien een idee om de meeting 2 weken op te schuiven? Betreffende Zondag 10 september
 14. Nee dat niet;) ik zit in de organisatie van de ELE Rally en ben KP coördinator op Stiphout
 15. Die van jou mag er anders ook wezen hoor met die striping! Super bedankt voor de stickers en de gezelligheid.