Jump to content
Fiestaclub.nl

JuBlo

Active users
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About JuBlo

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Julian
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JuBlo

  Wok meeting 2018

  Julian 1 persoon
 2. JuBlo

  Mebu meeting

  Ben erbij, 1 persoon
 3. JuBlo

  Ford fan day

  Wat aan de late kant, maar kom morgen ook even kijken met de st ?
 4. JuBlo

  Accu leeg

  Vandaag na werk weer met platte accu gestaan (deuren op slot) Meteen accu laten meten, deze was kapot. Meteen laten vervangen, hopelijk probleem nu dus opgelost. Was nog orginele accu, welke het 4 jaar vol heeft gehouden, wat volgens de man aldaar niet verkeerd was.
 5. Heb een 2013 fiesta st, echter sinds kort een probleem. als ik mijn auto niet op slot doe, trekt hij de accu helemaal leeg. Als ik hem wel op slot doe is er niets aan de hand. heb sinds kort een klep van guerilla eronder, dat is het probleem niet, heb vandaag de zekering daarvan uitgetrokken en alsnog was mn accu leeg. binnenverlichting e.d. gaan ook allemaal uit. iemand enig idee wat het zou kunnen zijn?
 6. JuBlo

  Voorstellen

  Foto staat erbij nu
 7. Ik tank af en toe ook wel eens octaan 102 in mijn st180, normala altijd 98. met 102 is gas respons beter en loopt mooier door in de bovenste toeren. zuiniger is het bij mij niet, maar dat ligt eerder aan mijn voet.
 8. JuBlo

  Ik heb fiestaclub.nl gevonden via ...

  Op google gezocht naar fiesta forums.
 9. JuBlo

  Mebu meeting BBQ+Puzzelrit

  Aanwezig, 2 personen. maak vanavond even het geld over. *edit: Betaald
 10. JuBlo

  Voorstellen

  Hi, Julian Blott, ben 27 jaar oud kom uit Roosendaal heb nu een jaar een MK7,5 ST in de kleur racing red Heb er een KN Inlegfilter inzitten en stalen remleidingen. Binnenkort komt er een Guerilla exhaust klep onder. Verdere plannen: Grotere intercooler Chippen Remmen upgraden Dan nog wat over me zelf, zoals ik al zei, 27 jaar woon in Roosendaal in het brabantse land. Hobby's zijn kart en autosport en daarnaast als er tijd overblijft fotografie. Zomers in de weekenden veel te vinden op circuits ( kart en auto). Werk bij een logistiek dienstverlener op de planning, en in mijn vrije tijd verdien ik een centje bij met de kart hobby als monteur bij een internationaal team. hieronder een foto van mijn ST, waar ik al een jaar blij mee ben. http://i787.photobucket.com/albums/yy160/JuBloEhv/IMG_6414.jpg
×