Jump to content
Fiestaclub.nl

Luukiejj

Active users
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Luukiejj

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Luuk
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Luukiejj

  Adapter koplampen mk7-mk7.5

  Beste, Zoals het topic hierboven, wil ik graag de MK7.5 koplampen in mijn MK7 plaatsen. Nu lees ik hierboven dat daar een speciale adapter voor nodig is. Heeft iemand enig idee welke adapter ik hiervoor nodig heb? Ik kon het niet uit het topic halen. Daarnaast zie ik dat er grote prijsverschillen zitten met koplampen van de MK7.5. Deze zitten zo tussen de 150 en 300 euro. Komt dit vanwege LED en Xenon of iets dergelijks? Alvast bedankt! Toevoeging: Uiteindelijk is het plan om deze bumperset te monteren http://pumaspeed.co.uk/product-Ford-Fiesta-RS-2015-Look-A-Like-Front-Bumper-Mk75_16819.jsp
 2. Luukiejj

  Kofferbak opent tijdens rijden

  Zal denk ik aan het bouwjaar liggen of je zoiets kostenloos kunt laten repareren.
 3. Luukiejj

  Cruise control mk7 reparatie

  Ah oke. Volgende week kan ik de auto brengen. Ik ben benieuwd wat ze zullen vinden.
 4. Luukiejj

  Cruise control mk7 reparatie

  Ik heb het bedrijf waar ik de auto heb gehaald toch maar gebeld. Volgende week kan ik de auto brengen om dit na te laten kijken. Ik zal meteen erbij vermelden dat het de schakelaar kan zijn. Ik vind het wel vreemd dat dit de ene keer wel en de andere keer niet gebeurd.
 5. Luukiejj

  Kofferbak opent tijdens rijden

  Ik had, toen ik net mijn auto had gekocht, dat als ik met hogere snelheid een bocht maakte, het lampje ging branden en er vanalles ging piepen omdat de klep open zou staan. Deze stond overigens niet open. Gebeurde een paar keer achter elkaar en toen heb ik wat tegen het sluitingsmechanisme geslagen en geen last meer van gehad. Heb je nagekeken of dat 'haakje' goed in het slotje gaat?
 6. Luukiejj

  Ideeën grill mk7

  Ik vind de grill van mijn MK7 niet zo mooi. Iemand ideeën voor mooiere/andere grill? Op dit moment heb ik alleen een asian grill gezien, maar die vind ik niks. PS. Ik heb een MK7 Sport. Ik heb begrepen dat dan een andere grill is dan de gewone MK7?
 7. De cruise control van mijn MK7 werkt vaak niet. Toen ik hem een aantal weken geleden had gekocht deed de cruise control het af en toe (dan moest ik de auto opnieuw starten en dan was het weer 50% kans of de CC het zou doen). Nu lijkt hij helemaal niet meer te werken. Ik heb de CC deze week maar 1 keer aan de gang kunnen krijgen. Ik denk dat het bedrijf waar ik de auto heb gekocht hier niets meer mee doet, maar wat zou het ongeveer kosten om dit bij de Ford garage te laten repareren?
 8. Luukiejj

  Diffuser MK7,5 op MK7

  Ik heb de zoekfunctie gebruikt maar ik kon zo snel geen topic vinden met hetzelfde probleem (wel ongeveer, maar ze blijven toch anders...) Ik wil de diffuser van een MK7,5 ST op mijn MK7 bouwen. Nu las ik in een ander topic dus dat je naast de diffuser ook die bumper flaps moet hebben. Nu heb ik een MK7 sport waar bumper flaps opzitten, maar zijn dit dezelfde als die op zo'n MK7,5 ST zitten? Kortom: Moet ik naast de ST diffuser ook die bumperflaps van een MK7,5 bestellen, of past de diffuser ook (goed) op mijn huidige auto, met de huidige MK7 sport flaps?
 9. Luukiejj

  Fiesta ST 2018 onthuld.

  Voorbumper is wel dik. Sideskirts hadden wat 'sportiever' gemogen wat mij betreft.
 10. Luukiejj

  Voorstellen

  Bedankt! Ik heb nog geen foto's gemaakt. Zal binnenkort wel is doen als ik hem gewassen heb. Betreft de CC: Ik had eerder al op Google gezocht (zo ben ik op dit forum terecht gekomen) en zag dat meerdere mensen hetzelfde probleem hadden. Ik heb die topics doorgelezen maar vaak eindigde het verhaal dat de CC bij die mensen niet was gerepareerd en dat de dealers ook niet wisten hoe ze het moesten fixen. Bij mij doet de CC het soms wel, soms niet. Een kans van ongeveer 50% als ik de auto start, anders moet ik hem weer stilzetten, opnieuw starten en weer proberen. Ik krijg hem dus vaak niet aan, helaas.
 11. Luukiejj

  Voorstellen

  Hallo allemaal, Mijn naam is Luuk en ik rijd sinds 2-3 weken een Ford Fiesta MK7 1.6. Dit komt omdat ik voorheen een Opel Kadett C Coupé uit '78 reed, maar deze is helaas totall loss gereden (bejaarde man reed bij mij achterop). Omdat het geld dat ik kreeg van de verzekering niet tegen viel ging ik kijken voor een wat nieuwe auto. In eerste instantie was ik aan het twijfelen tussen een Alfa Romeo Mito, Ford Fiesta, BMW 1 serie, en wat andere auto's. Nadat ik met een Mito had proefgereden stond er bij mij in het dorp bij een handelaar een Fiesta MK7 Ti met sport pakket uit 2009. Tijdens het proefrijden merkte ik dat een stabilisatorstang kapot was, maar verder was de auto perfect. Een paar honderd euro van de prijs afgepraat, nieuwe APK (en dus die stabilisatorstang vervangen), een grote beurt en de velgen zwart laten spuiten en ik kon hem een week later ophalen. Nog steeds zeer tevreden over de Fiesta, hoewel ik af en toe worstel met de cruisecontrol (deze werkt niet altijd). Ik zou er graag nog een ST achterbumper/diffuser op willen en nieuwe naafkapjes op de velgen en dan is ie naar mijn mening perfect.
×