Jump to content
Fiestaclub.nl

ThommyV

Active users
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

About ThommyV

 • Rank
  Fiesta Wannabee
 • Birthday 12-03-1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Landgraaf

Previous Fields

 • Voornaam
  Thom
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

449 profile views
 1. ThommyV

  17" vs 18" velgen Fiesta mk8

  ik heb een stline met 18 inch wielen. heb een tijdje terug een leen fiesta gehad met 17 inch wielen. moet zeggen dat de 17inch qua comfort beter aanvoelen, minder stuiterig en hobbelig. voor de looks moet je natuurlijk wat op comfort inleveren en dat zal bij de st nog wel een stapje erger zijn ivm stuggere vering. Over grip kan ik niet zoveel zeggen dat merk je niet zo snel in dagelijks verkeer.
 2. de magneet in het relais kan wel klikken maar zijn de contacten nog goed? Het kan zijn dat de contacten verkoold of verbrand zijn dit kun je ook makkelijk doormeten.
 3. ThommyV

  Slecht starten en lopen mk8

  dit lijkt me toch wel een garantie geval. gewoon naar de dealer gaan en hun het laten oplossen.
 4. ThommyV

  Autobeam H7 LED release MK8 ST/ST line

  Als je bij autobeam besteld kun je nieuwe doppen erbij bestellen die er wel op passen.... Staat in het rijtje erbij voordat je de lampen daadwerkelijk in je winkelmandje legt.
 5. ThommyV

  Autobeam lampen kopen

  oke dat gaat hem dan niet worden...
 6. ThommyV

  Autobeam lampen kopen

  ik zie op de website van autobeam staan dat deze met sequentiele richtingaanwijzer alleen is voor de mk8 ST met led koplamp upgrade... https://autobeam.co.uk/collections/ford-fiesta-mk8/products/led-ambient-surround-3 De andere versie wat ze hebben is ook voor de st-line maar volgens mij zonder richtingaanwijzers https://autobeam.co.uk/collections/ford-fiesta-mk8/products/led-ambient-surround-2 hoe zit dat bij jou als ik vragen mag?
 7. ThommyV

  ST-Line Magnetic

  gisteren gespot op de binnenring bij de sigrano.
 8. ThommyV

  Tunnelrat FORscan, welke software?

  ik heb hem ook en gebruik hem met forscan op een windows laptop. werkt prima
 9. Iemand enig idee waar de schakelaar zit van de achterklep? Heb wel eens dat de boordcomputer aangeeft dat de klep open is terwijl hij gewoon dicht is. Wil even kijken of ik iets vreemds kan zien anders terug naar dealer. gaat om een mk8
 10. ThommyV

  MK8 Hill Start Assist

  Nog geen last van gehad...
 11. Welkom en heel veel plezier met mijn oude auto!
 12. Mag ik vragen welk kenteken je hebt? eventueel in een PB.... Lijkt erop alsof je mijn oude auto hebt gekocht aangezien de eerste foto verdacht veel lijkt op ons mooie heuvelland.
 13. is ET38 wel verstandig op de MK8?....heb een leuke set imitatie BBS gezien voor de winter 😎
 14. ThommyV

  Limited orange Fiesta ST mk8, UK only

  https://www.autoblog.nl/nieuws/ford-komt-met-nog-duurdere-fiesta-st-122875
 15. ThommyV

  OEM blauwe voet verlichting MK 8 ST Line

  Ik heb ze gisteren ook geinstalleerd. Besteld bij original car parts voor 14.95 per stuk. Maar ik vond het een fluitje van een cent aan beide kanten. 10 min en ze waren geinstalleerd. Kabels zo gelocaliseerd. natuurlijk hebben de foto's hier wel geholpen. Maar de kabels kwamen echt zonder veel problemen uit de positie waar ze ingeklikt zijn. Je kan trouwens het handschoenen kastje helemaal naar onder klappen door 2 draai/klik verbindingen in het kastje links en rechts los te maken. aan de bestuurderskant kon ik de kabel met een klein beetje kracht zo los trekken. effect is prima...niet te fel licht.
×