Jump to content
Fiestaclub.nl

Nielzemans

Active users
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

About Nielzemans

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geen dyno laten doen, vond het wel prima zo. Het extra koppel is echt verslavend. zeker met inhalen is het lekker om in iedere versnelling te hebben. KM stand heb ik besproken met Unlimited, zij gaven aan dat dit geen probleem is. Onderhoud is veel belangrijker. Ik heb ook niet het idee dat ik slijtage aan het een of ander begin te merken. Van de zomer gaat hij over de 2 ton maar de Fiesta mag nog wel even mee, op naar de 3 ton.
 2. Zoals hierboven ook al genoemd is €474,- bij Unlimited Tuning in Tilburg
 3. Bij deze het beloofde filmpje. Mijn uitvoering: 1.6 tdci titanium lease edition 2013
 4. Afgelopen woensdag was het zo ver. eerste bevindingen: Fiesta is een stuk beter bij de les, een Eco dieseltje is het zeker niet meer. 4e en 5e versnelling pakt hij ook bij lagere snelheden echt een stuk lekkerder op. 1e en 2e versnelling zat ik echt in de auto: wat gebeurt hier nou weer. dat dit ook mogelijk is uit dit blokje.😀😀 Uiteraard is het nog steeds geen racemonster maar al met al wel een stuk vlotter. Verbruik lijkt minder te zijn op de verbruiksmeter maar dat zal ik aan de pomp eens bekijken. Filmpje heb ik nog niet kunnen maken.
 5. Ja, precies het zelfde advies heb ik ook gehad. Heb al een filmpje van de huidige acceleratie gemaakt, ga dit ook doen na chippen ter vergelijk. 1e filmpje is wel een beetje karig maar 0-100-160 is te zien.
 6. Hoi mede detailer, Ik heb deze week een afspraak staan bij Unlimited in Tilburg om te laten chippen en de EGR uit te laten schrijven. Ik zal mijn ervaring binnenkort delen.
 7. Nielzemans

  Motor onderhoud nu!

  Update: 169.500 Turbo solonoid valve vervangen 169.700 Motor storing Nu 182.000 en sinds laatste storing niks meer gehad. Ik wacht het wel weer af.
 8. Nielzemans

  Motor onderhoud nu!

  Heb het uitgelezen met forscan maar die zag niks. Wanneer het terug komt ga ik proberen om het meteen uit te lezen zonder de motor af te zetten.
 9. Nielzemans

  Motor onderhoud nu!

  Ja het leek mij ook aannemelijk. heb hem al gehaald, €55.- Als de melding terug komt ga ik hem uitwisselen.
 10. Nielzemans

  Motor onderhoud nu!

  Ja dat was het plan alleen nu is het weer een week (750km) niet voorgekomen. Ford dealer geeft aan dat het de turbo solonoid valve zou moeten zijn.
 11. Nielzemans

  Fiesta mk6 wordt gesloopt

  Nee er zat geen cruisecontrol op.
 12. Nielzemans

  Motor onderhoud nu!

  Ik heb hem uit laten lezen echter word de melding niet onthouden in het systeem wanneer de motor afgezet word. Ik denk dat je gelijk hebt dat het probleem onder de motorkap zit.
 13. Nielzemans

  Motor onderhoud nu!

  1.6 tdci
 14. Ik krijg de laatste tijd ca. 2x per week de volgende melding: 'Motor onderhoud nu!' met een oranje steeksleutel in op het dashboard. Deze melding reset na het uit en aan zetten van de auto, waardoor hij niet meer uit te lezen is. Wanneer deze melding in beeld is gaat het verbruik niet omhoog. Wel heb ik bijna geen vermogen meer. van 80 naar 100 in 5 duurt 20 seconden. Ik denk dat de turbo niet meer werkt op dat moment? Iemand enig idee wat deze storing inhoud? Specs: 1.6 tdci 95pk 166k km gelopen
 15. Nielzemans

  *Dubbele * laadvloer.

  De 2009 Swift van mijn vriendin heeft dat ook. Deze is ook nog in de breedte over de helft opklapbaar. Spullen welke je niet vaak gebruikt liggen onder dat vloertje en de spullen welke je mee neemt leg je er op. Hierdoor hoef je ook niet over een drempel te tillen. Door de vloer half op te klappen kun je een big shopper er tussen zetten en valt hij niet om (lijkt er wel voor gemaakt) Ik vind het wel een chique, nuttige toevoeging aan de achterbak.
×