Jump to content
Fiestaclub.nl

H3wo

Active users
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

About H3wo

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 14-03-1987

Contact Methods

 • MSN
  H3wo@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.zelotes.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Wouterswoude omg Leeuwarden

Previous Fields

 • Voornaam
  H3wo
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK3
 • Kleur
  Rood
 1. na kapot gaan van de motor heb ik samen met bjorn de motor deels gedemonteerd. en kwam olie tegen bij het spruitstuk ( zie bijlage foto ) Hoe groot is de kans dat alleen de kop lek is? en hoe kan ik het testen zonder de kop te demonteren? het gaat om een fiesta 1.1i uit 1989.
 2. Auto total loss, gat in zuiger. kan dicht.
 3. nou ja, heb wel 20 km gereden ofzo met de 15 w40. Bij de overgang van het spruitstuk naar het motorblok lekt ie vet veel olie en spuwt ie ook olie richting de aangegeven pijlen. Dat kan toch nooit goed zijn? inmiddels kleine update: auto gebruikt geen koelvloeistof. geen olie onder auto.
 4. Hallo heren en dames, Ik reed vanmorgen op de snelweg en toen viel mijn fiesta ineens uit. ik reed 120 en haalde een vrachtwagen in. Ik had muziek aan dus hoorde niet of er iets gescheurd is of de auto geluid maakte. Dus ik met de koppeling in de auto starten. GElukkig deed de auto het nog!. Ik reed dus rustig verder. Aan het einde van de snelweg bij de stoplichten viel mij op dat de pook heen en weer schommelde en dat de auto een ander geluid maakte. Ik direct aan de kant gezet en gevraagd aan een kennis of ik door kon rijden. Ik met lage snelheid naar huis gereden. Hier zag ik onder de motorkap dat er olie lekt tussen bij het spruitstuk, de rechterkant. Dit lek spuit echt olie over mijn hele blok. ( allemaal spatjes ). Ik ben bang dat de auto total loss is. bij het optrekken hoor je een apart schrapend geluidje, maar wanneer ik 80 rijdt, is het net of is er niks aan de hand. Het optrekken gaat gewoon een beetje moeizaam., wat overigens ook wel tussen de oren kan zitten omdat je toch niet zo hard durft op te trekken met een kapotte motor Ik hoop dat iemand mij kan helpen met informatie die ik de monteur kan meegeven. of dat ik moet overwegen om een andere auto te kopen. Dingen die ik voordat ik ging rijden heb gedaan: - Olie gevuld tot max met 15w40 van Esso. - Rustig warm laten worden. - Mijzelf afgevraagd, waarom de auto niet harder dan 120 wil. De olie is tegen de kop aan gespoten zoals de pijlen aangeven!
 5. H3wo

  Hard Remmen = Naar Echts Sturen

  ik heb hetzelfde gehad, maar vloog naar links. de remschijven + remblokken vervangen, remolie ververst, remslangen vervangen. De olie in het systeem was roetzwart en was vanaf het begin ( 1989 ) nog nooit ververst. Op laatst ging het systeem helemaal vast zitten waardoor de auto niet harder dan 90 wilde. hoop dat het bij jou niet zo ver komt en dat je de problemen voor bent.
 6. hallo Sinds 1 maand neemt mijn auto 2 liter olie per 2 weken. Het viel mij op toen ik bij iemand op het erf stond met een lichte vloer dat er allemaal drupjes achter mijn auto. het vreemde is dat het niet altijd drupt. ik moest een noodrem maken voor een beest op de weg. ik reed weer achter uit om te kijken of ik iets had geraakt. toen ondekte ik met mijn voorlichten dat er een druppelstreepje van 4 meter was. het laatste druppelstukje was een plasje met olie. later ben ik weer op een ander tijdstip gaan rijden en weer hetzelfde uitgevoerd. toen zag ik geen druppels olie liggen. op het moment dat ik bij mijn monteur kwam, druppelde de auto dus niet. ik ben bij mijn monteur geweest om hem het probleem voor te leggen, maar deze kon in eerste instantie niets zien. (zonder brug) - het blok is kurkdroog - koelvloeistof is mooi schoon en staat nog steeds op max. - temp van de motor blijft met gemak in het witte - de bougies zitten niet onder de olie. - de uitlaat rookt niet heel erg. geen blauwe of witte rook. -koppakking is net vervangen, dit kan dus ook niet het probleem zijn. heeft iemand hier ervaring mee?. ik vind het namelijk vreemd. wat kan dit zijn?? Fiesta rijdert
 7. luitjes, Ik haal binnenkort een Xr2i op met ambulance. rond de benzinedop is het helemaal verroest, hoe makkelijk is dit te verhelpen? . moet de hele zijplaat eraf? WAt voor kosten spreken we hier over? en wordt de auto hierdoor afgekeurd? (roest om benzinedop)
 8. ik haal wel een kmbak van een fiesta die bijna identiek aan de mijne is (145 r14 bandenmaat)
 9. ja de afwijk was eerst 20km, ik heb door de naald te tweaken (het verschil tot 10km minimaliseerd)
 10. Hoi, Ik heb sinds kort een tellerkast met toerenteller en dagteller in mijn auto. nu moet ik zeggen dat de snelheid zo'n 10 km/u afwijkt. waar ik 50 mag, rij ik nu 60 (komt overeen met 50). De toerenteller wil ook niet echt meewerken. deze zit max op 3000 toeren te blazen. Zijn hier trucjes voor?.. ik hoor het wel.! Het gaat hier om een fiesta mk3 - uit 1989. H3wo
 11. H3wo

  Ford Verve Conceptcar Op Autosalon Van Frankfurt

  ligt het aan mij of lijkt de voorkant steeds en steeds meer op een peugeot ?
 12. H3wo

  Photoshop Contest #22

  je ziet het wel vaker, dat hij op zijkant eruit komt.. beetje amerikaanse style
 13. H3wo

  Photoshop Contest #22

  Heb genoeg gedaan, geen zin meer . ik wacht het af wat jullie ervan vinden.
 14. H3wo

  Photoshop Contest #22

  lol backup iemand?
 15. H3wo

  Photoshop Contest #22

  best aardig
×