Jump to content
Fiestaclub.nl

Tomskii

Active users
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Tomskii

 • Rank
  Fiesta Junior

Previous Fields

 • Voornaam
  Tom
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Oranje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tomskii

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Die ben ik idd vergeten! Goede CS bij Pumaspeed in elk geval, gratis symposer delete gekregen bij mijn Maxton Design bestelling.
 2. Mmm die velgenborstel is nogal gekend om micromarring te veroorzaken op sommige velgen. Ik had eerder voor de wheel woolies gegaan (de originele bij voorkeur die carclean helaas niet verkoopt, maar ze verkopen wel een gelijkaardige variant).
 3. Tomskii

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Voor hybrid turbo's moet je op facebook groepen van de mk7 zitten. Daar wordt regelmatig wel wat over gepost. Er zijn er 2 groten in ieder geval. De Revo X47 turbo en de AET motorsport VT330. Ze zijn beiden aan elkaar gewaagd voor zover ik weet.
 4. Tomskii

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Knap!
 5. Tomskii

  Tom's ST

  Voorlopig geen last gehad, buiten in mijn ondergrondse parking aangezien het daar nogal steil van plat naar omhoog gaat (zelfs met alu oprijplaten). Ik moet daar heeeeeeel erg traag over gaan en dan is het ok. Verder geen problemen gehad met drempels of dergelijke
 6. Tomskii

  Tom's ST

  Zo, na lange tijd nog eens een update. Gisteren een Maxton Design Cupra splitter voor de Fiesta ST geïnstalleerd. Lekker nog sportievere look dus. Ik heb geopteerd om de bumper eraf te halen omdat het het iets gemakkelijker maakt om de splitter op een correcte manier te monteren. Stap 1: Alle schroefjes die de voorbumper vast houden losmaken en bumper eraf halen Vervolgens klaarleggen om splitter te 'test fitten' Splitter vastmaken aan de voorbumper (na boren van gaten) en opzij leggen Vervolgens bumper er terug aan en dit werd het eindresultaat:
 7. Tomskii

  Gasveren motorkap mk7 (.5)

  Dark Ice Designs doet het voorlopig enkel voor de mk7 dus weinig aan te veranderen vrees ik
 8. Tomskii

  Passen deze banden?

  18 inch past voor zover ik weet niet op de mk7.5, schuurt enorm
 9. Tomskii

  Gasveren motorkap mk7 (.5)

  Dat is het ding aan interessepeilingen natuurlijk ;-)! Tot een volgende keer maar weer!
 10. Tomskii

  Fiesta mk 7.5 ST Molten Orange

  Toch geen mogelijkheid om kort even een filmpje te maken van de autobeam leds? Ik ben nog steeds niet over de streep getrokken haha
 11. Tomskii

  Geluid versnellingsbak

  Klinkt als een holle 'klik' klopt? Dat is helaas normaal bij de ST, zou toe te wijzen zijn aan het dubbelmassa vliegwiel volgens veel ST eigenaren, daar is verder niets mis mee, maar het maakt idd een irritant geluid. Weinig aan te doen, al maakt een stijvere motorsteun wel een beetje verschil.
 12. Tomskii

  Gasveren motorkap mk7 (.5)

  Goed, aangezien de interesse (op zijn zachts gezegd) lauw is. Sluit ik bij deze de inschrijvingen. De group buy gaat hierdoor dus uiteraard niet door.
 13. Tomskii

  Trillen van MK-8

  Kromme remschijven? (maar dan zou je dat ook voelen in stuur of rempedaal)
 14. Tomskii

  Gasveren motorkap mk7 (.5)

  Sorry, de group buy gaat hier over Dark Ice Designs. Niet over CEUK. Dus daar kan ik helaas niet mee helpen.
 15. Tomskii

  Gasveren motorkap mk7 (.5)

  Wel ik vind ze niet op hun website, dus ik gok eerder van niet. Maar Dragunov zegt van wel? Heb je een URL? Want ik lijk ze niet te vinden op de website. Dan kan ik het even bij DID navragen.
×