Jump to content
Fiestaclub.nl

Tomskii

Active users
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Tomskii

 • Rank
  Fiesta Junior

Previous Fields

 • Voornaam
  Tom
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Oranje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tomskii

  Tom's ST

  Bedankt! Daar zal ik eens naar moeten kijken
 2. Tomskii

  Tom's ST

  Afgelopen zondag nog eens wat rondjes gaan draaien op de Nordschleife. Na enkele rondjes gestopt want oververhitte remmen/remvloeistof. Momenteel niet 100% zeker of de EBC yellowstuff het niet trok dan wel mijn remvloeistof. Maar pedaal was in ieder geval een spons geworden, helaas. Verder wel een topdag gehad Er komt dan ook binnenkort een upgrade van de remmerij aan (vloeistof + stalen remleidingen) al moet ik voor dat laatste wel even kijken hoe ik dat ga 'verdoezelen' voor de Belgische keuring.
 3. Wat heb je nu eigenlijk nog nodig op de mk7.5 om DAB+ werkende te krijgen buiten de antenne? Een andere radio-unit?
 4. Tomskii

  ST2 mp215- katalysator dilemma

  Regelgeving is anders in België maar daar heb je als NL'er weinig aan natuurlijk.
 5. Je zou adhv dit topic eens moeten kijken of je groundplate dat typenummer heeft. Anders heb je nog een klassieke (denk ik). Nu die guide is voor de pre-facelift. Maar het belangrijke gedeelte is om te weten of je groundplate eindigt op -AC. Als dat zo is zou je DAB moeten kunnen retrofitten
 6. Tomskii

  ST2 mp215- katalysator dilemma

  Het lampje gaat bij een decat idd branden. Nu voor zover ik weet komt een auto niet door de emissietest zonder cat aangezien de uitstoot veel hoger wordt (dat is namelijk de job van die catalysator. Best sportcat steken. Andere uitlaatlijn lijkt mij een beetje overreageren.
 7. Enige manier om dat heeeeeeel zeker te weten is: kijken onder achterbumper daar zou rechtsachter een DAB antenne ontvanger geplakt moeten zitten dacht ik.
 8. Tomskii

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Nog een tip (mocht je dat nog niet hebben): gebruik een circulaire polarisatiefilter om een deel van de reflecties weg te werken. (al is dat bij bomen moeilijker omdat het licht in veel verschillende richtingen gebroken wordt). Verder iets meer afwisseling in locatie nodig denk ik, die parking aan dat bosje heb je na 2 keer ook wel gezien 😛. Verder wel knap filmpje!
 9. Tomskii

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Je maakt me wel benieuwd
 10. Tomskii

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Die ben ik idd vergeten! Goede CS bij Pumaspeed in elk geval, gratis symposer delete gekregen bij mijn Maxton Design bestelling.
 11. Tomskii

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Mmm die velgenborstel is nogal gekend om micromarring te veroorzaken op sommige velgen. Ik had eerder voor de wheel woolies gegaan (de originele bij voorkeur die carclean helaas niet verkoopt, maar ze verkopen wel een gelijkaardige variant).
 12. Tomskii

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Voor hybrid turbo's moet je op facebook groepen van de mk7 zitten. Daar wordt regelmatig wel wat over gepost. Er zijn er 2 groten in ieder geval. De Revo X47 turbo en de AET motorsport VT330. Ze zijn beiden aan elkaar gewaagd voor zover ik weet.
 13. Tomskii

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Knap!
 14. Tomskii

  Tom's ST

  Voorlopig geen last gehad, buiten in mijn ondergrondse parking aangezien het daar nogal steil van plat naar omhoog gaat (zelfs met alu oprijplaten). Ik moet daar heeeeeeel erg traag over gaan en dan is het ok. Verder geen problemen gehad met drempels of dergelijke
 15. Tomskii

  Tom's ST

  Zo, na lange tijd nog eens een update. Gisteren een Maxton Design Cupra splitter voor de Fiesta ST geïnstalleerd. Lekker nog sportievere look dus. Ik heb geopteerd om de bumper eraf te halen omdat het het iets gemakkelijker maakt om de splitter op een correcte manier te monteren. Stap 1: Alle schroefjes die de voorbumper vast houden losmaken en bumper eraf halen Vervolgens klaarleggen om splitter te 'test fitten' Splitter vastmaken aan de voorbumper (na boren van gaten) en opzij leggen Vervolgens bumper er terug aan en dit werd het eindresultaat:
×