Jump to content
Fiestaclub.nl

TimvdW

Active users
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About TimvdW

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Tim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TimvdW

  AP schroefset nieuw MK7.5

 2. TimvdW

  AP schroefset nieuw MK7.5

  AP Schroefset Ford Fiesta (JA8) Nieuw in doos. Afhalen in Etten-Leur. Volledig nieuw, doos zelfs niet geopend. Vaste prijs 440euro. Goedkoper niet te vinden. Bouwjaar: 10/08- Max aslast vooras: 850 kg Max aslast achteras: 765 kg Verlaging voor: 30-55 Verlaging achter: 30-60 AP Suspension: AP-suspension sinds 2009 een top merk in sport onderstellen. De schroefsets worden in Duitsland geproduceerd en zijn Tuv gekeurd. AP schroefsets zijn de beste keus bij een prijs en kwalitatief goede schroefset.
 3. TimvdW

  black Fiesta ST line 3drs

  Toch de verlichting bij de voeten maar veranderd naar wit, ziet er beter uit naar mijn mening
 4. Aah kijk! Ik dacht namelijk zelf juist dat demping met een schroefset juist weer comfortabeler werd tov verlagingsveren met originele dempers. Weer wat geleerd?
 5. Voor wie graag met mij meedenkt, zijn vriendelijke mening wilt delen en mij wel begrijpt, ik ga verder onder het projecten gedeelte
 6. Goedemiddag! Is er hier iemand die ervaring heeft met de pumaspeed REDLINE (made by eibach) verlagingsveren? Ik ben erg benieuwd naar of er iets van comfort over blijft of dat het stuiteren geblazen wordt. http://www.pumaspeed.co.uk/product-REDLINE-Fiesta-Special-Edition-Level-Springs-by-Eibach_17212.jsp&pic=3 Pumaspeed schrijft: So what do they lower the car ? The Front of the car is lowered by 35mm to ensure perfect ground clearance whilst entering speed bumps as we found that -50mm springs like the Eibach Sportline and the H&R were too low and had a banging and crashing effect hitting the bump stops The Rear of the car is lowered by 45-50mm giving the perfect rear squat stance. The spring rates have been engineered slightly higher by Eibach to create the Perfect driving experience. Indien het comfort niets anders is als de Eibach veren (35 of 50mm verlanging) of als de APEX (40mm) kan de keuze ook daarop vallen lijkt me. Alvast bedankt voor het delen.
 7. TimvdW

  black Fiesta ST line 3drs

  Vandaag de dimlichten vervangen, al liijkt het op de foto's een niet zo groot verschil, in real life toch aanzienlijk goed wit licht nu
 8. Nice! Wat is je verbruik nu? Overigens ook de 125pk versie? En direct tuning...hmmzzz ik ben er huiverig voor ivm de garantie die vervalt.
 9. Maar dat is niet de lijn die ik bedoel... op je bovenste foto; de vouwtjes van de STs die ik gezien heb zitten in het donkere gedeelte (onder het lichte gedeelte waar jouw refiectie te zien is). Het is echt een flinterdunne lijn van een centimeter of 8.... Benieuwd of jij iets kunt zien. Mooie foto's trouwens!
 10. Ik ben vandaag bij de dealer geweest...aangezien de A-stijl aan bestuurderskant niet mooi in de stijl zelf geklikt zit, moet nog even terug om dit te laten fixen. Wel raar bij een nieuwe auto overigens. Guess what? Ik heb bij 2 ST lines op het parkeerterrein gekeken, bij beiden aan bestuurderskant een zelfde vouwtje in de bumper, en bij 1 ook aan de passagierszijde. Mijn conclusie kan dus alleen maar zijn dat dit de voorbumpers dus af-fabriek niet netjes zijn (helaas). Geen idee of ik hier nog iets mee ga doen, vermoed dat wanneer er zelfs een groep mensen een claim indienen, Ford NL hier niets mee zal doen...
 11. Ik had juist de foto op deze manier met reflectie genomen zodat te zien is dat er een fout in de lak zit (anders zou immers de reflectie ononderbroken zijn). Het is niet de standaard lijn nee, die zie je er er 10centimeter boven lopen.
 12. TimvdW

  black Fiesta ST line 3drs

  Snelle update van vandaag: -zwart/wit gel badges op stuur en achterklep. -Gel badge op voorbumper ga ik pas plaatsen wanneer ik zeker weet dat de Ford garage niets gaat doen met de voorbumper...(vouwtjes erin). -Ledjes bij voeten ga ik ook nog even naar wit zetten, even kijken wat mij het beste bevalt.
 13. TimvdW

  black Fiesta ST line 3drs

  Yes, zomerbanden met nu nog geen 300km erop haha. PM maar even voor meer info. Vandaag nieuwe dimlichtlampen en gel badges voor voor en achterlogo+stuurwiel logo binnen gekregen. Helaas een miskoop gedaan aan de smoke armor stickers vanuit USA, daar hebben de reflectoren kennelijk een wat andere vorm...
 14. Ik ben zeer benieuwd of je iets vindt...
 15. TimvdW

  black Fiesta ST line 3drs

  Mocht iemand interesse hebben in de set velgen met banden, let me know Ik vind ze zelf mooi, maar ik wil wel voor een andere soort gaan; met een bepaalde kleurstelling.
×