tonneke

Active users
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About tonneke

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Ton
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit
 1. heb je nog een speciale aansluiting nodig om aan te sluiten aan je monitor? of passen die tulpstekkertjes die er bij geleverd worden?
 2. Tis gelukkig inmiddels gelukt. Iedereen bedankt voor het meedenken.
 3. Goed idee! Eerst morgen los zien te krijgen. Heb er een snipperdag voor gepakt haha
 4. Dat valt dan wel mee. Al hoop ik niet dat dat gebeurd
 5. Bedankt voor je reactie. In iedergeval beetje info waar ik iets aan heb. Ik heb de vrijdag maar vrij van werk genomen, kan ik de hele dag liggen frunniken haha.
 6. Gisteren geprobeerd om mijn cc in te bouwen. Maar ik krijg mijn airbag er niet af, wat ik ook probeer. Heb al div. YouTube filmpjes bekeken maar als ik met mijn schroevendraaier in het gaatje zijkant van het stuur duw, gebeurd er niets. Alleen de airbag beweegt een beetje, dat is alles. Iemand tips? ben ten einde raad Groeten Ton
 7. bedankt voor de info. Zal deze week eens proberen. zoals ik al zei, aanmelden is geen probleem.
 8. Ik weet het, misschien een ietsje oud toppic, maar zit toch nog met een vraagje. Heb net de knoppen van cruise control binnengekregen om deze in mijn mk 7.5 in te bouwen. Maar kun jij mij vertellen waar precies die bekabeling zich bevind? Achter het dashboard zeg jij, maar waar? bij de radio of moet ik de kappen van het gehele stuur loshalen? Aanmelden zal geen probleem geven. heb al meerdere dingen geactiveerd. Bedankt, Ton
 9. Volgens het forum moeten de draden er gewoon liggen. Ik Heb een fiesta MK 7.5
 10. Oh, is dat zo. Had gelezen van wel. Bedankt voor de info
 11. Hallo, Ik heb bij een kennis de orginele cruise control kunnen kopen met stuur en al. Activeren is voor mij ook geen probleem. Alleen heb ik wel een vraag. Om een helehoop gedoe te voorkomen als ik de accupolen losgooi, dat ik de code voor mijn radio moet invoeren. Kan ik dan niet beter de zekering van de airbag eruit halen? Zodat deze ook stroomloos is. Iemand ervaring hiermee?
 12. Hallo, Ik bezit een ford fiesta uit 2013 met incl. Sony pack. Nu heb ik bij forscan de optie dab aan gezet en nu komt de optie dab gewoon bij de radio te staan. Maar ik kan dab-service link niet aanvinken. Iemand tips?
 13. Het is gelukt. Hartelijk dank voor uw tip!
 14. Oh bedankt, wist ik niet. Zal het zodadelijk meteen proberen
 15. Hallo allemaal. Laatst heb ik een ELM327 gekocht met forscan als software. Ik wil dat mijn deur op slot gaat als de auto rijdt. Dit heb ik in forscan ingevoerd maar als ik het ga testen doet hij het niet. Wat doe ik verkeerd?