Jump to content
Fiestaclub.nl

Erik ST

Active users
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Erik ST

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Erik
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Erik ST

  Voorstellen ST150

  Bedankt! Wat betreft de logo's zitten deze nog steeds op de achterzijde. Origineel is de ST niet geleverd met een logo aan de voorzijde toch? Heb overigens nog een vraag voor iemand met wat technisch inzicht. De auto is momenteel voorzien van een K&N 57i systeem. Ook zijn er buizen vanuit de onderzijde die koude lucht naar dit filter toe brengen. Nu heb ik ook het originele luchtfilter systeem bij de auto gekregen.In hoeverre kan een dergelijk filter zorgen voor schade aan de motor ten opzichte van een origineel systeem? Mij is altijd verteld dat een open luchtfilter vaker voor meer ellende zorgt dan dat het daadwerkelijk iets oplevert. Iemand die daar iets over kan zeggen?
 2. Erik ST

  Voorstellen ST150

  Bedankt allemaal voor het warme welkom. @Jelle_10 Dat gaat zeker lukken! @allesklusser Dat zie je inderdaad goed! Een collega heeft ook een ST150 in de kleur Sea Grey. Leek ons een leuk idee om een kleine fotoshoot te houden met beide wagens. Zodra tijd en het weer het toelaat gaan we op pad met een fatsoenlijke camera. Ik zal de foto's met jullie delen
 3. Erik ST

  Voorstellen ST150

  Beste allemaal, Sinds afgelopen week ben ik de trotse bezitter van een Ford Fiesta ST150 in de fraaie kleur Panther Black. Het leek mij een goed plan om mijzelf dan ook hier voor te stellen. Mijn naam is Erik, 24 jaar oud en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Het merk Ford is mij niet onbekend. Als eerste autootje heb ik ervaring op mogen doen in een Fiesta Collection 1.3, toevallig ook in de kleur Panther Black. Na ongeveer anderhalf jaar heb ik deze auto verkocht om op zoek te gaan naar iets wat beter bij de leeftijd past. Uiteindelijk ben ik toen bij een Mazda MX-5 uitgekomen. Een heerlijke wagen die heel veel fun biedt voor wat het is. Omdat er toch wat kosten aan zaten te komen en ik toch op zoek was naar een auto waar meer in past dan een halve krat bier ben ik op zoek gegaan naar een ander auto. En dat is gelukt! Het betreft een Fiesta ST150 uit het bouwjaar 2006. De auto is voorzien van een MIlltek Catback systeem en een K&N 57i inlaatfilter. Ik ben er nog niet achter of de auto gechipt is maar hij komt goed van z'n plek. Ondanks dat de auto redelijk compleet is wil ik toch nog het één en ander gaan aanpassen: Veerpootbrug aan de voorzijde monteren Eibach verlagingsveren (Al twijfel ik hier nog wel over...) Audio aanpakken De ST verwennen met een polijstbeurt ( de vorige eigenaar was denk ik een wasstraatklant...) En uiteraard vooral genieten van de ST.
×