Jump to content
Fiestaclub.nl

FordDriver

Active users
 • Content count

  823
 • Joined

 • Last visited

About FordDriver

 • Rank
  Fiesta Regular

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Rob
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

1895 profile views
 1. Lekkende ruitensproeiers mk7.5

  Hier had ik ook last van. Heb dit opgelost met terugslagklepjes en ruitensproeiers van de Focus. Linkje naar mijn topic:
 2. Even voorstellen Fiesta mk7.5 1.0l 100pk

  2 Fiesta's, gaaf! Welkom.
 3. Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Deuren automatisch op slot bij het rijden geactiveerd met FORScan, werkt perfect.
 4. Fiesta Hot Hatch Racing Red

  Netjes!!
 5. Ford Fiesta Vignale

  Welkom!
 6. Geen probleem hoor. Geen dank! Dankje @BartM!
 7. Het start-stopsysteem werkt alleen als de versnelling in de neutrale stand staat en je alle pedalen loslaat. Dit werkt pas als de motor goed op temperatuur is, bij een koude motor zal dit systeem niet worden geactiveerd. Als je de airco helemaal open hebt staan met extra opties zoals bijvoorbeeld stoelverwarming, voorruitverwarming etc., zal het systeem ook niet in werking worden gebracht. Om te voorkomen dat de accu wordt leeggetrokken, blijft de motor aan. Hier nog wat aanvullende informatie: https://www.vangent.nl/blogs/hoe-werkt-een-stop--startsysteem Het systeem zet de motor wellicht niet af onder bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld: Om het interieurklimaat te behouden; Een lage accuspanning; De buitentemperatuur is te laag of te hoog; Het bestuurdersportier is geopend; Lage bedrijfstemperatuur motor; Weinig vacuüm in remsysteem; Als een rijsnelheid van 5 km/h niet is overschreden; De veiligheidsgordel van de bestuurder is niet vastgemaakt; De verwarmde voorruit is ingeschakeld; Tijdens regeneratie van het roetfilter (Diesel uitvoering); De stuurhoek is groter dan 90 graden (Automaat uitvoering); De transmissie staat in sport (S) of handgeschakeld (M) (Automaat uitvoering). Het systeem kan de motor onder bepaalde omstandigheden zelf weer starten, bijvoorbeeld: Om een aangenaam, binnenklimaat te handhaven, bijvoorbeeld airconditioning; Het oplaadniveau van de accu is te laag; De verwarmde voorruit word ingeschakeld; De auto begint in neutraal te rollen.
 8. Vreemd Geluid?!

  Ik zal eens gaan kijken morgen, dank voor je tip @Bnz! Zal het laten weten of het is opgelost.
 9. Vreemd Geluid?!

  @Bnz Hmm, deze kan je bij de Fiesta niet verplaatsen volgens mij. Dit kan pas vanaf de Focus geloof ik. Ik kan alleen dit gedeelte bewegen:
 10. Bnz Fiesta,ST Line Race Red

  Kijk aan, dat ziet er weer netjes uit. Ga je de blauwe interieurverlichting ook nog veranderen naar rood? Zodat alles één geheel wordt?
 11. Vreemd Geluid?!

  Helaas... Nog geen verbeteringen. Heb tot nu toe van alles geprobeerd wat hierboven staat. Zelfs tape rond de bevestigingspunten van de hoedenplank gedaan, maar het helpt allemaal niks. Iemand misschien nog een idee? Ik raak behoorlijk geïrriteerd door de ratels achterin. De ene keer hoor je niks en de andere keer ratelt het als een gek, terwijl beide wegen hobbelig/niet vlak zijn.
 12. LED upgrade Fiesta mk7 2009

  Alle verlichting heb ik laatst geüpgraded van mijn Fiesta. In mijn projecttopic staan foto's met het resultaat en welke onderdelen ik heb gebruikt.
 13. Ford Fiesta Vignale

  Welkom!
 14. *VERKOCHT* Autobeam LED Side Light upgrade

  VERKOCHT Topic mag worden gesloten.
×