ST Black Shadow

Active users
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About ST Black Shadow

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Gender

Previous Fields

 • Voornaam
  Wim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart
 1. Welkom Jesper
 2. Dankje Henk, goed opgemerkt trouwens die “witte kappen” dat is piepschuim ter bescherming voor de remschijven.
 3. Hierbij een paar foto’s
 4. Ziet er mooi uit. hoe plaats je trouwens foto’s ?
 5. Welkom Ruud mooie auto. Hoe plaats je de foto’ s trouwens?
 6. Dat is inderdaad balen, weet hoe je je voelt ik heb namelijk hetzelfde van mijn dealer gehoord afgelopen 4 januari. Moet dus ook even wachten nu. Heb nu een st line mk7.5 en dus binnen kort de mk8. foto’ plaatsen lukt mij trouwens ook niet.
 7. Ik heb nu ook de MK7 st line ingeruild voor de MK8 st line. van Black shadow naar grey Magnetic. Auto staat al bij de dealer foto’s volgen.
 8. Ik ben ook nog steeds tevreden, na 13000 Km gereden te hebben na het tuning geen problemen.
 9. Heb ik bij http://www.unlimitedtuning.nl/ laten doen.
 10. Al een maandje geleden mijn st-line met 4000Km op de teller laten tunen. Wat een FUNFACTOR😄 auto rijdt heerlijk spoepel ,rustiger en wat een trekkracht. Van standaard waarden naar 240nm en 145pk gegaan. Verbruik is ook nog eens naar beneden gegaan, zit nu op 5,1/ 100km😄😄
 11. Tuning is gedaan door http://www.unlimitedtuning.nl/gratis-overname-fabrieksgarantie.html 2 jaar lang gratis overname fabrieksgarantie. Verbruik zit nu op 5,7L / 100Km standaard 100 pk en koppel 170nm, na tuning 145pk en een koppel 240nm. Het kan nog meer maar daar ben ik ook huiverig voor. Dit is mooi zo en het rijdt super in elke versnelling pakt ie direct op en rijdt de auto nog rustiger. Zolang je de motor eerst goed warm rijdt is er niets aan de hand.
 12. Welkom heb zelf ook een Black shadow en ook de sportvelgen. inmiddels 6000Km gereden in 8 weken nog elke keer met een bik smile. verbruik wordt steeds beter, helemaal na tuning.
 13. Welkom bij de feestclub😄
 14. Auto bij de dealer nog met zilver kleurige velgenhttps://goo.gl/photos/UNw8ezw4XeQ92SVg9 van zilver naar grijs. https://goo.gl/photos/niwNFAY6aFPTEEVS6
 15. Auto is Zaterdag afgeleverd. Heb inmiddels 300 Km gereden met een tevreden gezicht. ik heb e.a.e al gewijzigd aan de auto. Kan ik hier ook weer foto's plaatsen. of zal ik deze plaatsen bij projecten?