Jump to content
Fiestaclub.nl

BartM

Active users
 • Content count

  981
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BartM

 1. BartM

  Voorstelronde

 2. BartM

  Start/stop systeem

  Uitzetten met ForScan kan wel. Start/stopaccu zonde van het geld. Het is een normale accu die jezelf makelijk kan wisselen zolang je de juiste AMP hebt of hoger. Heb de mijne gewisseld voor een zwaardere van Varta. Inleren hoeft zeker niet.
 3. BartM

  Hoii

 4. BartM

  De bekende eco ratel

  Niks mis mee. Klinkt zoals hij moet horen.
 5. BartM

  De bekende eco ratel

  Als je de ecoboost bedoeld dan is het idd de hogedrukpomp in combinatie met de injectoren. Dat hoef je niet te vervangen is gewoon het mechanisch geluid van de onderdelen.
 6. BartM

  Ford Fiesta Frozen White Hot Hatch Edition

  Wel heel jammer. De Fiesta is een zeer betrouwbare auto. Maar als er schade gereden is moet het wel goed hersteld worden. Helaas hebben ze dat bij die van jou niet gedaan en de auto zo verkocht😑 waardoor jij nu met problemen zit.
 7. BartM

  Ford Fiesta Frozen White Hot Hatch Edition

  Helaas Dennis. Jammer. Het is helaas een schadeauto die ze niet al te netjes gerapareerd hebben zoals ik toen al geconstateerd had. In het blok kun je helaas nooit kijken maar dit is wel heel erg. En dan na zo’n uitgebreide revisie problemen krijgen met de motor is wel erg slechtπŸ™ˆ. Hoop dat ze je nu wel tegemoet komen gezien dit hun fout is en jij nu zonder auto zit daardoor
 8. BartM

  Hallo

 9. BartM

  Thiemo's MK7 S1600

  😎πŸ’ͺπŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘ŠπŸΌ Nice
 10. BartM

  Rickwick's Fiesta Sport

  Graag gedaan Willem!
 11. BartM

  Rickwick's Fiesta Sport

  Je kunt altijd even langs komen πŸ‘πŸΌπŸ˜‰
 12. BartM

  Ombouwen radio

  Gewoon orgineel bij Ford. Met alle respect die troep van Ali hoef ik niet.
 13. BartM

  Injen Cold Air Intake 1.0L Turbo EcoBoost review

  Wederom een mooi en duidelijk verhaal.πŸ‘πŸΌπŸ’ͺπŸΌπŸ‘ŠπŸΌ Ik geniet al een hele tijd van de Injen en kan zeggen dat ik ook iedere dag met een smile van het geluid geniet.
 14. BartM

  Ombouwen radio

  Welk radiosysteem heb je er nu in zitten? Als je nu een Sony erin hebt zitten dan is het plug&play op de DAB en GPS na
 15. BartM

  Rickwick's Fiesta Sport

  ForScan is een programma om de auto uit te lezen en evt opties aan en uit te zetten. Met een basis technische/computer kennis kun je niet veel fout doen zolang je maar goed leest. Ik zelf ben monteur dus durf wel te zeggen dat ik er verstand van heb 😬.
 16. BartM

  Ombouwen radio

  De kabel naar het scherm zit vast in de auto en helaas niet bij de radio. Het is allemaal te maken dus dat is het probleem niet. Zo houd je het orgineel en heb je niet allemaal van die toeters en bellen in je auto hangen 😜
 17. BartM

  Ombouwen radio

  Mijne is up to date en werkt top. Gewoon nieuw kaartje erin RDS aan en gaan. De kabels achter in de radio passen wel. Maar het scherm niet. Op het scherm heb je ook nog 3 aansluitingen waarvan de blauwe de GPS is.
 18. BartM

  Ombouwen radio

  Ik denk dat ze de GPS kabel/ontvanger bedoelen. Die moet je zowiezo hebben. De FM stekker kan er zo in en de multi stekker ook met een kleine aanpassing. of alles dan werkt is de vraag gezien je een MK7 hebt (2011). Vanaf 2013 is de MK7,5 en die is met ForScan wel te activeren. Welke type MK7 heb je?
 19. BartM

  Voorstellen Fiesta

 20. BartM

  auto lock geactiveerd

  Kan ook in de MK7,5. Heb het al meerdere keren geactiveerd bij leden πŸ‘πŸΌπŸ˜‰
 21. BartM

  Rickwick's Fiesta Sport

  Het werkt! Nu kan ik de ramen sluiten met de afstandsbediening. Het bovenstaande uitvoeren (dank hier voor) en de module resetten of de auto afsluiten en 3 min wachten en de optie is geactiveerd. Nooit geweten waar deze optie voor was. Weer een stukje wijzer
Γ—