Jump to content
Fiestaclub.nl

BartM

Active users
 • Content Count

  1076
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BartM

 1. Hoi Joe, deze vraag hoort thuis bij het kopje techniek. Dit is het voorstel topic.
 2. BartM

  Heeeeeeeeey!

 3. BartM

  Hallo!

 4. BartM

  Red and Black edition

  180pk is zeker mogelijk. Kijk maar bij mijn project “hot Mustard”
 5. BartM

  Fiesta Metal Frozen white

  Gezien mijn Hot Mustard verkocht is en ik toch graag sleutel ben ik begonnen aan een nieuw projectje. Tijdens mijn zoektocht naar een ST200 kwam ik deze full options Metal tegen met net 40.000km op de teller. Mijn meisje wilt al een tijdje een witte Metal dus kocht ik deze. Als de Fiesta van haar verkocht is kan ze gaan toeren in deze maar tot die tijd ga ik hem een beetje verbouwen en upgraden met: Sony navigatie uit de MK7,5 Achteruitrij camera. Einbach veren. Milltek uitlaat systeem. K&N inlegfilter. ST achteras. Alle remklauwen rood spuiten. Alle zilvere delen en spiegels zwart spuiten. Al gedaan: MK7,5 inklapbare spiegels met puddle ledjes. Ceuk Instap/dorpel leds.
 6. BartM

  Fiesta Metal Frozen white

  Altijd welkom Stefan. Heel makelijk. 3 torxs schroeven 2 onder het handvat 1 onder de deuropener., paneel vanaf onder los trekken en stekkers losmaken. Paneel daaronder spreekt voor zich. Boutjes volgen
 7. BartM

  Hallo

 8. BartM

  Fiesta Metal Frozen white

  Dank je. wat betreft motor/performance. K&N inleg filter en een compleet Milltek uitlaatsysteem, Einbach veren. Idd 😉
 9. BartM

  Fiesta Metal Frozen white

  MK7,5 spiegels met puddle led zijn een feit.
 10. BartM

  Fiesta Metal Frozen white

  Geen idee. Tot op heden alleen bij Fiesta’s gedaan. Heb het net even opgezocht hoe dit werkt en het zou moeten kunnen.
 11. BartM

  Fiesta Metal Frozen white

  Dank je, Dit is idd de MK7.
 12. BartM

  Fiesta Metal Frozen white

  Vandaag de eerste aanpassingen gedaan. vanmorgen ben ik begonnen met een grote beurt. Motorolie & filter, versnellingsbakolie en de keringen van de aandrijfassen (die lekten), voor en achterremmen gereinigd en hier en daar een likje keramische vet, interieur filter en K&N inlegfilter. Tijdens het schoonmaken van de achterremmen heb ik de wiellagerhuizen gedemonteerd en de korte wielbouten uitgehaald en vervangen voor langeren. Dit voor het plaatsen van wielspacers waardoor de wielen iets mooier in de wielkasten passen. Gezien de wielen eraf waren gelijk de winterset tevoorschijn gehaald en gemonteerd. Vanmiddag heb ik de Ceuk instaplijsten gemonteerd met rode voetverlichting. De oude instaplijsten waren helaas beschadigd maar vond dit een goede vervanger. Ook heb ik de Fiesta uitgelezen en wat puntjes aangepast zoals automatisch deurvergrendeling. De achterkant ontdaan van de logo’s. Voorverlichting voorzien van Ceuk led en zilver dipt knipperlichten.
 13. BartM

  Fiesta Metal Frozen white

  Dank je 👍🏼
 14. BartM

  ST veren op Fiesta sport

  Naar mijn weet is een sport onderstel net zo laag als die van de ST. Toen ik mijn ST achteras onder mijn Fiesta Sport zetten kwam ik er achter dat de veren hetzelfde waren..
 15. BartM

  Even voorstellen

 16. BartM

  Aankoop advies

  Origineel of later ingebouwd? Anders activeren met ForScan
 17. BartM

  Fiesta Metal Frozen white

  Top. Dank je
 18. BartM

  Fiesta Metal Frozen white

  Super👍🏼
 19. BartM

  Aankoop advies

  Meerdere malen op Radio drukken. Eerst heb je AM, FM, FM ast, DAB+ en DAB+ 2. Mits het een Sony in een MK7,5 is dus vanaf 2013
 20. BartM

  Fiesta Metal Frozen white

  Dank je!
 21. BartM

  Aankoop advies

  Het grootste verschil tussen deze 2 is het Ford systeem heeft normale boxen - Sony systeem heeft een upgrade kwa boxen van Sony (wat in mijn mening veel voller en zuiverder klinkt) bij de Sony is DAB+ standaard. Bij het Ford systeem is dit mogelijk maar niet standaard tot een bepaald bouwjaar. (Geen idee vanaf welk bouwjaar) Wat betreft de diesels kan ik je niet verder helpen. Daar heb ik mezelf nooit in verdiept.
 22. BartM

  Ook even voorstellen

×