Jump to content
Fiestaclub.nl

KiC

Fiestaclub +
 • Content count

  590
 • Joined

 • Last visited

About KiC

 • Rank
  Fiesta Regular
 • Birthday 18-08-1956

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Almelo

Previous Fields

 • Voornaam
  Ron
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

1366 profile views
 1. KiC

  Forscan.

  Heb zelf ook de versie met de schakelaar en de software geeft zelf aan als het nodig is te schakelen. Alleen voor de Mk8 heb ik nog niet veel kunnen aanpassen buiten het opstart scherm en de achtergrond.
 2. KiC

  Even voorstellen

  Welkom!!!
 3. KiC

  Fiesta Mk7.5 1.25i

  Welkom Glen!!
 4. KiC

  OEM blauwe voet verlichting MK 8 ST Line

  Mijn zoon had vandaag de bestelling van de blauwe LEDJES meegenomen en heeft deze gelijk maar gemonteerd ...... scheelt inderdaad rugklachten voor mij en voor hem was het zo gepiept ik had vanmorgen al zitten checken hoe je er het makkelijks bij kom komen. Was aan de bestuurders kant een stuk lastiger. @henk68 Henk, dat was een goede tip om dit origineel relatief simpel te monteren
 5. Thanks Robert, voor de bevestiging ik vermoede al zoiets.
 6. Gevonden in het menu .... had het nog niet eerder gezien ... en ook niet naar gezocht heb net de spanning even wat hoger gezet daarna in dat menu gereset zodat hij vanaf de huidige spanning gaat meten.
 7. Kwam er net achter dat dat de originele navigatie van SYNC 3 ook flitsers meld ..... althans in Nederland. Je moet dan wel meldingen aanzetten en dan zegt het systeem "LET OP" ongeveer een 100 meter voor de flitser heb het nu bij meer dan 2 locaties mee gemaakt en je hoeft geen route te hebben ingevoerd .... mits je maar SYNC 3 hebt aanstaan.
 8. Nick, begrijp ik het goed dat je bij de MK8 de spanning via het menu kunt meten ? Wat mij verder opviel is dat de plakker die Ford in de deur spijl heeft geplakt aangaf dat de voorbanden meer spanning nodig hadden als de achterbanden bij 1 tot 3 personen. Vermoed dat het er mee te maken heeft dat men verwacht dat de belasting voor dan meer is !
 9. KiC

  Tuning st182

  En als je terug wilt naar origineel dan doen ze dat gratis ... omdat ik vorig jaar een andere auto had besteld en mijn oude wilde inruilen heb ik die in de originele staat laten brengen door hun. Koste me alleen de brandstof naar Amersfoort
 10. KiC

  Voorstellen

  Welkom Stefano
 11. @Larzer Heb ze nog niet getest maar komende week ga ik op vakantie dus kan mooi wat spelen met Waze, Google Maps en het origineel. Vind inderdaad Waze er grafisch ook een beetje goedkoop uit zien en Google Maps heeft een professionele look maar zal ook met Sync3 gaan rijden en eens kijken als ik TA aanzet er file meldingen worden aangeven. (geen idee of dit geïntegreerd zit in de software, bij mijn MK7.5 werkte dit wel met die navigatie software. Berichten zijn inderdaad handig met Android Auto ........ bij Sync 3 voor zover ik heb gezien zijn het alleen SMS berichten die je kunt laten voorlezen.
 12. KiC

  Fiesta ST150

  Welkom Mitchel 👍
 13. KiC

  Ff voorstellen.

  Welkom Jeroen, mooie auto
×