Milan

Active users
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Milan

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 24-10-97

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Milan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart
 1. denk dat ik er wel bij ben!
 2. Van de week overgemaakt voor 2 personen vvor de puzzel rit en bbq!
 3. Aanwezig 2 personen geld overgemaakt.
 4. Hey wat voor radio heb je in combinatie met die speakers?
 5. Ik vroeg mij af of een van jullie ervaring heb met chiptunen van die ford fiesta sport 1.6 merk je veel verschil met het rijden?
 6. Heyy Gaan er nog mensen aan komende zondag (19 maart) naar automax streetpower op het circuit Zandvoort? Mischien zie ik jullie daar!
 7. Goeiemorgen Gister na lang twijfelen een uitlaat systeem op maat laten maken voor mijn ford fiesta 1.6 mk6 bij maxi performance. Ik wou hem vanaf het spruitstuk helemaal naar achter met alleen een eind demper en een cat. Ik kreeg het advies om het vanaf de katalisator te laten doen omdat het dicht bij elkaar zou zitten en niet echt een verschil zou zijn, dit heb ik ook gedaan. De comminucatie via de mail ging opzich goed vaak krijg je wel een standaard antwoord mail trug. Dus als je een vrijblijvende offerte aavraagt leg duidelijk uit wat je wil. Eerste indruk als je binnen komt ziet er netjes uit kan er niet alleen uitlaten kopen maar ook spoeilers velgen grils en overige onderelen. Eigenlijk van alles wat. Van te voren word er uitgelegd wat ze gaan doen terwijl je huidige uitlaat er af word gesloopt. Ook moet je meteen het sierstuk kiezen die je wil. In mijn geval gingen ze de buizen maken en dan zonder einddemper starten en dan kon ik kiezen welke demper ik wou. Ik kon kiezen uit 10,20,30 of 40% demping vanaf het geluid zonder demper. Ik heb 20% gekozen dit adviseerde de man ook. Ze maken als het nodig is gratis netjes een uitsparing in je bumper dit was bij mij het geval. Ik heb ondanks dat ik een kleine moter heb (1.6) een zwaar dof geluid. Achteraf word netjes de prijs aangehouden die in de mail word afgesproken. Wat mij betreft een top bedrijf 👍🏼 Edit: laatst me auto op de brug gezienen zag tot mij grote verbazing in de bochten allemaal kniken en deuken zitten dus zeet on proffesione gebogen. Ook begint me uitlaat een beetje te rammelen nu..
 8. kan iemand mij vertellen hoe ik bij een mk6 het dashboard verlichting kan vervangen kan niks vinden op internet. gr milan
 9. ik heb ze besteld bij biesheuvel heb helaas geen foto. het is me nog niet gelukt ze achter te monteren.
 10. Wie heeft er zin in een meeting 16 sep in de buurt van amsterdam?
 11. Dankjulliewel
 12. Hey ik heb net sparco spatlappen besteld voor me fiesta maar ik vraag me af hoe je die makkelijk monteerd kan er nemelijk niks over vinden op internet. Voor heb ik al 2 spatlappen en die vervang ik door deze dus dat mket wel lukken. Alleen heb ik achter het probleem dat ik ze niet echt ergens aan vast kan zetten. Ik zal een foto bijvoegen zodat je ziet wat ik bedoel.
 13. Hey ik ben nieuw op dit forum en ben de trotse eigenaar van een ford fiesta 1.6 rally edition. Hier een foto.