Jump to content
Fiestaclub.nl

Nick b

Active users
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

About Nick b

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Nick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick b

  Chiptuning waar

  Heb er nu ook een 60mm gasklep op zitten en de cosworht inlet maar als ik de koppeling intrap blijft het toerental op 1500 hangen en als ik stil sta zakt die pas weer naar 750rpm. Maar kan het zijn dat die zich moet stellen. ?
 2. Nick b

  Chiptuning waar

  Nou dat hoop ik ook ja om op zo iets uit tekomen. Maar ben een beetje aan het heen en weer mailen geweest. En tot nu tot voor het maat werk kom ik uit op Unlimited tuning.
 3. Nick b

  Chiptuning waar

  Haha ja daar zat ik ook eerst aan tedenken maar de rest moet wel heel blijven. Ik ben bangeen dat het dan te veel word.
 4. Nick b

  Chiptuning waar

  Voor mij scheelt het maar 50 a 60 km dus dat is nog tedoen?
 5. Nick b

  Chiptuning waar

  Ja sorry je heb gelijk
 6. Nick b

  Chiptuning waar

  Nou jal standaard. Er zijn wel wat dingen veranderd zoals de gasklep dit is nu 60mm er zit een cosworth inlet op en een complete militek uitlaat systeem.
 7. Nick b

  Chiptuning waar

  Volgens mij heeft mebu ook een dynobank. Maar misschien ga ik wel is even bij wouter bollen kijken in sintjansklooster. Dat zijn ook Ford specialiste
 8. Nick b

  Chiptuning waar

  Rica doet zo tezien alleen diesels . Ik denkt toch ook dat het mebu word. Want hoor daar veel goed over en is volgens mij ook een ford speciaalist
 9. Nick b

  Chiptuning waar

  Die stuurt het toch ook Door naar ziptuning. Ik dacht dat te lezen gisteren
 10. Nick b

  Chiptuning waar

  Wie heeft er ervaring in het chippen van een st150 . En waar kan ik het beste heen gaan atm Of zit tuning
 11. Nick b

  Tuning MK 7.5 ecoboost 100pk

  Ja ik bedoelde 220nm ivp 120nm
 12. Nick b

  Tuning MK 7.5 ecoboost 100pk

  IB5 zit ook in de ST150. Zou kunnen in de kopelkromme aan zijn gepast en dat de verhoudingen ratios anders zijn voor de verschillende modellen. Ik weet wel dat de eerste en tweede versnelling begrenst zijn bij de ST150.(120nm of iets dergelijks) En dat je max 170nm mag hebben met de IB5jes als ik mij niet vergis. Heel veel verhalen hierbij gehoord destijds dat ze al te zwak waren voor een ST150.(as in de bak is dun bij de eerste versnelling.) 1.Het zou best kunnen liggen aan iemand z'n rijstijl. Bijvoorbeeld enthausiaste stoplicht sprintjes trekken en dergelijke dingen zijn natuurlijk ook niet bevorderlijk. ik zeg ook niet dat jullie dat doen. 2.Maar wat nu de 1.0 ecoboost nu levert aan koppel doormiddel van de turbo heb je al bij lage toeren veel koppel waardoor je al stiekem snel bij de 170nm max. zit Na een tune zou zo maar kunnen dat er gespeeld is met begrenzing op de eerste 2 versnellingen en dan zou je ook in de problemen kunnen raken. Maar uit mijn eigen ervaring met de IB5bak heb ik nergens last van gehad en nog steeds niet in de daily(ST150). (ik weet, is niet hetzelfe als jullie modellen) Ik vermeld er ook maar ter verduidelijking bij dat zelfs met de supercharger op mn ST dat het ook nog goed ging (300pk en 320mn). Koppelings plaat vond het alleen niet meer zo leuk aan het eind Tuurlijk dat de koppelkromme hiervan anders is dan de 1.0 ecoboost. Maar dan zou ik ver over de max. gaan volgens de papier waarden.. Maar algemeen ,het grootste gevaar zal wel in de eerste 2 versnellingen zijn bij IB5. en voornamelijk de eerste. De andere 3 zal wel goed gaan Wat ik weet heeft een st150 standaard al 190nm en raden ze aan om niet boven de 120nm tekomen
 13. Nou om het weer orgineel tekrijgen kwam er nog veel meer bij . Plus dit was nog goed koper .dan in een orginele set zou kopen. Want heb de koppelings plaat moeten laten maken en de druk groep heb laten reviseren. Dus het was goed koper en heb er zwaar belast baadere spul in zitten wat totaal geen kwaad kan . Want ik wil er nog zeker ook nog wat pk.s bij gaan zetten.
 14. Update de auto is bijna klaar . Het schijnt dus wel vaker voor tekomen de er een grotere koppelings word gemonteerd bij de st150. Dus Speciaal weer een set laten maken. Word van de week gemonteerd en dan hopen op weer veel fijne km.s tekenen maken.?
 15. Heb het nog niet voor mekaar wegens tijd gebrek. Maar inmiddels al wel een originele vliegwiel gekocht. Voor het geval dat er gewoon weer originele spul in moet . Maar verschijnlijk het ik er een koppeling van een crysler cruiser in zitten . Maar ik zal je op de hoogte houden.
×