Jump to content
Fiestaclub.nl

Robbenley

Active users
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

About Robbenley

 • Rank
  Fiesta Senior

Previous Fields

 • Voornaam
  Leon
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

1168 profile views
 1. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Weer eens langs komen op dit forum, lache! Minder fijn nieuws, mijn ST heeft al in elkaar gezeten, ik kan hem ook nergens meer vinden.. Totaal los ben ik bang voor. Doet toch pijn. Inmiddels met mijn mazda 3 mps het een en ander meegemaakt, turbo kapot, airco kapot, alle rubbers vd ophanging vervangen ivm gebonk, nu waarschijnlijk weer een toplager(nieuwe!!) kapot.. Echt een sleutel auto. Hij staat nou dag en nacht in de garage en de zonnige weekenden mag hij eruit. Wat een power joh... Ongelooflijk. Groetjes!
 2. Robbenley

  Ook maar even voorstellen. st150

  Controleer je distributie ketting op speling.
 3. Robbenley

  Kove XS10 subwoofer nieuw

  Hierbij bied ik mijn nieuwe kove xs10 subwoofer aan. 600 watt rms kan hij hebben, is een hele sterke subwoofer van goede kwaliteit. Ik heb een te zwakke versterker om hem te voeden, dus alleen in een kistje gezeten en terug in de doos gedaan. Verdere informatie via de pm of whatsapp/bellen. 0621899978
 4. Robbenley

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Klopt! Maar hobby mag geld kosten
 5. Robbenley

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Mooie ST! Je hebt niet persee nokkenassen nodig, kan zonder maar dan lever je vermogen in, krijg je wel een fenomenaal geluid. Dus nokkenassen zijn zeker aan te raden + een remap om het uiterste eruit te krijgen.
 6. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Auto is vorige week geëxporteerd naar ons buurland België, door liefhebbers overgenomen, wat toch een verzachtend gevoel geeft. Hij zal nog regelmatig gezien worden op de ford meeting in Venray.
 7. Robbenley

  Ford Fiesta ST150

  *VERKOCHT*
 8. Robbenley

  Ford Fiesta ST150

  Ik betaal niet elke 4 weken 25 euro. Zal de link verwijderen, en van autoscout plaatsen.
 9. Robbenley

  Ford Fiesta ST150

  Up
 10. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Auto staat in de verkoop topic, prijs is richtprijs, gewoon bieden wat je hem waard vind!
 11. Robbenley

  Ford Fiesta ST150

  Ik verkoop mijn ST vanwege de aanschaf van een 5 deurs en wat snellers. Kmstand: ~153500 bouwjaar: 2005 Richtprijs: 5000,- http://link.marktplaats.nl/m1243714704?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_iosAd De geschiedenis van deze auto bij mij is grotendeels te zien in het projecten topic op dit forum. Ik zou hem het liefst terug zien op dit forum! contact: 0621899978 bellen & whatsapp kan altijd, overdag liefst via de app.
 12. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Gen1, vind ik persoonlijk mannelijker en woester uit zien als het 2e model. Zeker een leuke wagen!
 13. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Ja het doet toch wel pijn om zo’n auto weer weg te doen. Maar moet lukken met de nieuwe wagen! Open pijpje, dump valve en remap ~300+ pk?
 14. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Bij deze wil ik jullie vertellen dat ik met veel pijn in mijn hart afstand ga nemen van de ST. Het verlangen naar meer vermogen heeft het uiteindelijk gewonnen en heb ik gister een hele mooie mazda 3 mps gekocht.. wat een power joh. Voor de eventuele geïnteresseerde neem dan zonder twijfel contact op.
 15. Dat durf ik jou zo niet met zekerheid te vertellen, ik heb de non resonated.. vind hem heel vet klinken. Non resonated is denk ik wat scheller en als hij lekker op toeren is komt er ook nog een leuk geluid uit. Non resonated is op lange stukken wel te luid, ben er wel mee op vakantie geweest(680km ong.) vond het niet heel erg maar mag wel minder haha
×