Robbenley

Active users
 • Content count

  297
 • Joined

 • Last visited

About Robbenley

 • Rank
  Fiesta Senior

Profile Information

 • Gender

Previous Fields

 • Voornaam
  Leon
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

801 profile views
 1. Geen probleem! Mooi dat het je goed bevalt, race wagentjes net als de fordjes alleen dan wat meer vermogen😬 Dank voor de tip, ga het daar eens mee proberen! Al die andere rommel werkt niet naar mijn zin tot nu toe.
 2. Gister achter precies zo’n zelfde fiesta gereden, erg mooie auto Thijs! Welkom
 3. Er is zo te zien wel een stuk van je flens afgebroken, kun je hem nog wel goed vastzetten zo?
 4. Nice! Goed om te weten. Thx
 5. Moet ik weer een account aanmaken... maar als het niet anders is moet het maar 😋
 6. *update* Na een paar dagen zagen schuren lakken heb ik mijn diffuser zelfgemaakte vins gegeven, waarom 150€? Uitgeven als je zelf handig bent.. Het resultaat mag er zijn maar helaas verkeerd kunstof gebruikt wat de afwerking bemoeilijkte. Alsnog ik ben tevreden voor nu. Oja ik heb mn fordje officieel geklokt op 7,05 sec van 0-100! Zal miss nog wel iets naar boven afwijken maar niet veel in iedergeval. Heb de motor gereinigd met Rapid intake cleaner, luchtfilter goed gereinigd! Vermoedelijk was mijn inlaat flink vervuild, loopt ook een stuk rustiger nou en merkbaar sterker geworden! Ik kan geen plaatjes meer uploaden via myalbum...??
 7. Ik vervang de koppeling ook nog echt niet, dat komt wel als hij versleten is. Ik weet niet of er al een nieuwe in zit, dus dan zou hij nu een keer moeten komen. stoplichtsprintjes doe ik niet zoveel, zware koppelingsvoet heb ik totaal niet.. zware hekel aan mensen die menen dat ze de koppeling moeten laten slippen tot ze 20 rijden. Ik heb besloten(voor nu🙊) om nog door te gaan met de auto. Dan hoef ik me niet in te houden met upgrades etc. Het is een kei mooie auto, die me nog geen een keer in de steek heeft gelaten.
 8. Ja, daar heb je wel een goed punt. Maar dat is dus inderdaad erg persoonlijk, ik heb dus het gevoel dat ik ook een keer meer power wil.. wil ook een keer een paar maten bij houden die wat snellere wagens hebben haha. Maargoed, er is nog een lange weg te gaan.. elke keer als ik deze auto gewassen heb word ik weer gek op de auto, en als hij smerig is vind ik hem niet meer zo leuk😂 Een splinternieuwe wagen zal ik nooit van mijn hele leven aanschaffen dus zullen altijd gebruikte wagens blijven, afschrijving valt dan wel mee verwacht ik.
 9. Ja dat is best wel wat.. de verkoopwaarde particulier ligt denk ik rond de 5500 nu, en rond de 2 ton zal ik nog 2500 krijgen, rond die koers in iedergeval. Inruilwaarde zal nu 3800 zijn denk ik en boven de 2 ton 1500?
 10. Is ook zo Gerjan, maar advies is toch altijd welkom?
 11. Hallo, Ik zit met een leuke vraag, sommige zouden zich afvragen: waarom vraag je het op een fiesta forum? Nou ik heb mijn st150 uit 2005 met 121k op de teller gekocht, heb er het een en ander aan gedaan, heeft geld gekost maar dat is hobby natuurlijk. Nu heb ik 150k op de teller staan, auto is in goede staat.. ik zit er aan te denken om er nog 15k mee te rijden en hem dan tekoop te zetten, of door te rijden tot 2 ton. Maar ik heb dus geen enkel idee of mijn koppeling vervangen is..? En hij doet het nog altijd perfect maar als dit de eerste nog is zal hij een keer versleten zijn. Hij is nu nog redelijk wat geld waard, en bij de 2 ton een stuk minder. Maar is het die overweging zijn geld waard? Mijn plan is dus om 165/170k te rijden en dan genoeg terug te vangen en een focus st te nemen bijv. Wat is jullie mening?
 12. Thx! Ja dat doe ik de komende lente denk ik, of toch nog in de winter🤔 Hoe bevalt je nieuwe auto?
 13. Dankje!! Over het na-apen, van mij mag je alle ideën overnemen haha ik heb er geen last van, gewoon vooral jou eigen ding doen wat jij mooi vind en niet laten liggen omdat een ander het al heeft.
 14. Thx Rick!
 15. Welkom! Hier ook een brabander, Haps.