Jump to content
Fiestaclub.nl

tommert38

Active users
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

About tommert38

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

314 profile views
 1. Autobeam H7 LED | 6500K

  Nog steeds beschikbaar voor €55, wat neerkomt op 15% korting op de nieuwprijs (30% korting op de huidige nieuwprijs) en garantieperiode van 4 jaar en 3 maanden (=15% verstreken).
 2. Kosten kleine beurt

  Bij de beurten worden serviceschema's afgewerkt. Die kun je vinden op FordEtis (FordService > Service Schema's). Alles wat niet binnen deze serviceschema's valt, wordt extra gerekend (remvloeistof vervangen, reinigen airconditioning, reinigen brandstofsysteem, etc.) en dat proberen ze dan ook elke keer weer aan te smeren. Bij ons was het als volgt: Beurt 1 na 1 jaar: €194 (Ford dealer Monster) €194 voor de beurt (inclusief olie, oliefilter, ruitensproeiervloeistof, klein materiaal, milieuheffing, wasbeurt, Ford Assistance, koelvloeistof) Beurt 2 na 40.000 km: €387 (Ford dealer Breda) €302 voor de beurt (inclusief olie, oliefilter, ruitensproeiervloeistof, klein materiaal, milieuheffing, wasbeurt, Ford Assistance, koolstoffilter) €62 voor remvloeistof vervangen €23 voor reinigen brandstofsysteem Beurt 3 na 60.000 km: €482 (Ford dealer Breda) €340 voor de beurt (inclusief olie, oliefilter, ruitensproeiervloeistof, klein materiaal, milieuheffing, wasbeurt, Ford Assistance, koolstoffilter, bougies, luchtfilter) €39 voor reinigen airconditioning €82 voor vervangen stabilisatorstang rubbers vóór €21 voor bandreparatie inclusief balanceren Beurt 4 na 4 jaar: €307 (Ford dealer Breda) €307 voor de beurt (inclusief olie, oliefilter, ruitensproeiervloeistof, klein materiaal, milieuheffing, wasbeurt, Ford Assistance, interieurfilter)
 3. Autobeam H7 LED | 6500K

  Fijn dat jullie mijn topic kapen
 4. Light upgrade pack mark 8?!

  Ik denk dat de verlichting er dan zoals bij de Trend versie uitziet. Wat mij betreft dus vlug nog proberen het Light Upgrade Pack erbij te nemen. Overigens heeft de ST Line deze Light Upgrade standaard, lijkt me. Niet dus.
 5. Autobeam H7 LED | 6500K

  Hierbij bied ik mijn reeds gebruikte setje 6500K H7 led-lampjes van Autobeam aan. Ze zijn bijna 9 maanden oud, dus er zit nog ruim 4 jaar en 3 maanden garantie op. Ik heb niet veel in het donker gereden, dus heel veel branduren hebben ze dus ook niet gemaakt. Hieronder de losse lampjes, 80mm rubber caps en verpakking (klik voor groot): En hieronder de leds in actie: Ze hebben mij (inclusief verzending en rubber caps) €64,84 gekost, en ik zie dat ze nu (inclusief verzending en rubber caps) £72.30 kosten, momenteel zo'n €82. En ze zijn ook nog eens uitverkocht. Mijn vraagprijs voor de gehele set is €55,- exclusief eventuele verzending (€4 of €5,75).
 6. Interieurdelen MK7 Gezocht

  Zoek even een autosloperij in de buurt, grote kans dat je het gratis mag hebben (zeker dat roostertje ).
 7. Taal Telefoonfunctie

  Speech Control Language is apart in te stellen met FORScan, of bedoel je dat niet?
 8. Meer licht uit koplampen laten komen

  En ik doe mijn LED H7 Dipped Beam Units (6500K) met setje rubber caps weg. Zijn van eind mei vorig jaar, dus mocht je interesse hebben..
 9. Vreemd Geluid?!

  Ik vind het ook erg slordig. Wat je zegt, staal op staal geeft kabaal. Bij beide beugels geen enkel spoor van isolatie te bekennen. Ik heb bij beide een stukje isolatietape geplakt, ook al hoorde ik het alleen bij de linker beugel (better safe than sorry). Ik zag wel dat, als ik de leuning weer naar voren haalde, de tape helemaal gescheurd was. Bij de APK volgende maand eens aangeven bij de dealer, misschien hebben die beter spul.
 10. Vreemd Geluid?!

  Het was bij mij definitief de vergrendeling. Heb een minuscuul stukje isolatietape om de plek gewikkeld waar het slot contact maakt met de beugel. Testritje gemaakt, en hoppa: het geluid is weg
 11. Vreemd Geluid?!

  Dat zeg ik: de vergrendeling van de achterbank, zoals @allesklusser al suggereerde. De beugel heeft te veel speling in het slot. Als ik de leuning uit de vergrendeling haal en ik beweeg de leuning op dezelfde zijwaartse manier, dan is het geluid er niet. Als 'ie vergrendeld is, is het geluid er dus wel. Ik zie overigens helemaal geen vilttape zitten, dus morgen eens kijken hoe dit opgelost kan worden.
 12. Vreemd Geluid?!

  Ook ik heb het geluid en het lijkt inderdaad de linker vergrendeling van de achterbank. Bij het op de rugleuning meppen hoorde ik niks, maar het in horizontale richting heen en weer bewegen wel (dus naar de zijkanten van de auto, niet richting de kofferbak).
 13. Verlichting MK7.5

  .
 14. .

  .
×