Jump to content
Fiestaclub.nl

anykey

Active users
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About anykey

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Ruurd
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor de reacties allemaal! Ik ga maar eens de banken neerklappen en met een lamp kijken of ik het open krijg.
 2. Dank Laurens, dat vermoeden kreeg ik al inderdaad. Ik had op een Focus form al iets dergelijks gelezen. Maar hoe krijg ik mijn achterklep open, weet jij dat?
 3. Beste leden van het forum, ik kon hier zo snel niets over vinden. De achterklep van mijn Mk 7 gaat niet meer open! Ik kan nog niet inschatten of het de schakelaar is of het mechanisme. Maar dan moet eerst de klep open. Ik denk dat dit van binnenuit moet? Heeft iemand weleens hetzelfde euvel gehad?
 4. Ik had er destijds een gekocht (voor € 48,00) en die bevalt prima. Vandaag zag ik het extra goedkoop. Ik dacht: ik post het even ... https://www.dagaanbieding.net/product/3555407/vidaxl/dagaanbieding/Armsteun-voor-Ford-Fiesta-MK7-2009zwart
 5. Even een vraagje: sinds enige tijd is het zo dat als ik de airco aanzet, deze behoorlijk stinkt. Daarom vermoed ik dat dit niet het interieurfilter is. Het is echt alleen als de airco aanstaat. Ik kon er zo 1,2,3 niets over vinden. Is zoiets gemakkelijk zelf op te lossen/te reinigen?
 6. Thanx allesklusser!
 7. Inderdaad, die blauwe schermen zijn er nog steeds;) ... Ik kom trouwens niet eens aan het tweede deel van Thierry toe, want die wushowhide komt pas later in het spel (hiermee voorkom je dat de driver weer wordt overschreven). Mij lukt het al in eerste instantie niet. Dus nog steeds op zoek naar OBDII USB scanners en Win10 gebruikers!
 8. Ik heb de Prolific driver (setup.exe) gedownload en geïnstalleerd. Echter als ik de OBD USB device inplug, wordt er automatisch een driver door windows geïnstalleerd. Als ik die weggooi en opnieuw naar de driver zoek, krijg ik de melding dat er geen beter stuurprogramma kan worden gevonden? Als ik de methode van Thierry Davroux volg en een lijst van beschikbare drivers op mijn computer weergeef (de checkbox compatible hardware moet ik dan wel uitvinken), Prolific selecteer en die probeer te installeren resulteert dat in een windows 10 blauw errorscherm. Dus niet lekker. De afbeelding geeft de standaard windows installatie weer.
 9. Ik heb de Prolific driver (setup.exe) gedownload en geïnstalleerd. Echter als ik de OBD USB device inplug, wordt er automatisch een driver door windows geïnstalleerd. Als ik die weggooi en opnieuw naar de driver zoek, krijg ik de melding dat er geen beter stuurprogramma kan worden gevonden?
 10. Thanks! Ik ga dat proberen en laat het nog even weten in dit topic.
 11. Best forum, zijn er leden die met een win10 OS een USB OBD scanner werkend hebben? Ik had een (F-super) OBD scanner voor ForScan uit China besteld, maar krijg die device niet aan de praat met win10 (driver kan niet geïnstalleerd worden). Zal misschien nog met XP werken, maar dat heb ik niet meer voorhanden. Het is voor een Fiesta MK7 (2010). Ik ben ook nog in het bezit van een iets oudere Android tablet (dat wordt dan Bluetooth?), dus dat zou voor mij ook prima zijn.
 12. Ok mensen, bedankt voor het meedenken. Ik ga eens wat hoger in toeren rijden en laat de PCM updaten.
 13. Ok George, het is een originele 82 pk. Ik ga dat eens proberen voor wat betreft het schakelen. Het updaten van de PCM, gaat dat alleen via de dealer? En weet jij toevallig wat de kosten daar ongeveer voor zijn?
 14. Ik gebruik de airco nooit en met rustige rijstijl bedoel ik: niet doortrekken en vanaf 50/55 in de 4e versnelling (dat is tevens de maximale snelheid die ik rijd in de stad). Verbruik is puur gemeten met een aantal keren tanken en dan de dagteller gebruiken. Dus niet aan de hand van de boordcpu.
 15. Het is goed gelukt met de Bosal trekhaak. Alles past goed en de uitsnede in de bumper is haast niet zichtbaar. bedankt voor al het advies!
×