Jump to content
Fiestaclub.nl

sandeaa

Active users
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About sandeaa

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Ton
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. sandeaa

  Dakkoffer op MK 7,5

  Eenmaal afgesteld zijn ze snel met inbus boutje vast te zetten. Stevig spul alu drager en steunen. Sorry kappen met slotje moeten er inderdaad nog op dus nog even een foto.
 2. sandeaa

  Dakkoffer op MK 7,5

  Geen bodystyling maar extra opbergruimte. Voor degene die zoekend zijn naar een dakkoffer voor extra bagage ruimte hier een paar foto's op mijn MK 7,5 Het is een Hapro Traxer 4,5 zilvergrey op Alu MontBlanc dakdrager met steunen 5002. Bij de achterklep is er nog ruimte genoeg en de voorruit is niet belemmerd Deze koffer is aan beide zijde te openen waardoor je bij een zee van extra opbergruimte komt.
 3. sandeaa

  speling in trekhaak Westfalia op MK 7,5 8-2014

  Er zit na de sterkere veer nog een geringe speling in de trekhaak echter ik hoor hem met rijden niet meer tikken. Dus als het zo blijft dan laat ik het hier bij.
 4. sandeaa

  Automatisch Openende Achterklep.

  Bedankt voor het doorgeven.
 5. sandeaa

  speling in trekhaak Westfalia op MK 7,5 8-2014

  Inmiddels is de trekhaak bij de fabrikant of importeur geweest en er is een sterkere veer in gezet. De speling is nu minder geworden. Eerdaags gaan de fietsen er weer op en zal het daarna nog eens controleren. Misschien moet het even inslijten op elkaar.
 6. sandeaa

  Automatisch Openende Achterklep.

  Tip is nooit weg. Had jij hem van dezelfde leverancier om een juiste conclusie te kunnen trekken.
 7. sandeaa

  Automatisch Openende Achterklep.

  Bedankt voor het vermelden. Ik wacht nog even wat na een paar maandjes jou bevindingen zijn. Hopelijk gebruik je ze ook als het nog koud is sóchtends.
 8. sandeaa

  Automatisch Openende Achterklep.

  Hallo Jeffrey, Geweldig dat je dit hier laat zien en de moete genomen hebt een filmpje te maken. Dus een heel tevreden gebruiker behoudens het zwaardere sluiten maar daar heb je weer 2 handen voor. Hopelijk wil je over een paar weken na gebruik nog eens een post doen hoe ze dan nog bevallen. Ik twijfel nog. Wat waren de totaal kosten incl. verzenden? Alvast bedankt Groeten Ton
 9. sandeaa

  speling in trekhaak Westfalia op MK 7,5 8-2014

  Dat had ik ook al voorgesteld maar dan moet je de mogelijkheid hebben om de beugel die op de auto komt goed klem te kunnen zetten. Het is namelijk zo dat als je met de hand voelt dan lijkt hij vast te zitten. Zet je de fietsdrager erop dan heb je meer hefboom werking en na enige beweging komt er speling in. Het is ook nog zo dat als er een case van gemaakt gaat worden de auto bij de garage moet blijven. Hij moet aan de stekker tijdens de case procedure. Lijkt mij een beetje overbodig voor alleen een losse trekhaak toch. Weet iemand iets meer van die case procedure?
 10. sandeaa

  speling in trekhaak Westfalia op MK 7,5 8-2014

  Vandaag is er een nieuwe trekhaak gemonteerd maar helaas deze heeft ook speling. De garage (en ik )staat voor een raadsel. Er gaat nu een case geopend worden met een speciale afdeling van Ford. Dus wordt vervolgd.
 11. sandeaa

  speling in trekhaak Westfalia op MK 7,5 8-2014

  Nee. Helaas steeds weer een extra rit van 200 km omdat ik de auto ver van huis heb gekocht. Ik had ook een gebroken draad in een draadboom achter de zekeringkast van het dashboard. Deze loopt naar de contactdoos in de armleuning. Een raadsel dat hij daar gebroken is en ook 1 beschadigd. Heeft toch 3 uur gekost allemaal en geen kosten, valt onder aankoop garantie. Zonder gemor toch erg netjes.
 12. sandeaa

  speling in trekhaak Westfalia op MK 7,5 8-2014

  Vandaag bij de dealer geweest. Hun vinden de speling ook te veel, waar speling is komt nog meer speling. Omdat onduidelijk is of het het vaste deel is of het uitneembare deel die de speling veroorzaakt wordt alles vernieuwd. Dus wordt vervolgd.
 13. Haha niets voor mij dus. Ik ben er achter dat deze banden geen draairichting hebben dus kruislings wisselen kan.
 14. Gebruikt iemand rubber matten met opstaande rand voor en achter i.p.v. de standaard matten. Bevallen ze en welke moet ik nemen (linkje) Ford of aftermarket ? Alvast bedankt Groeten Ton
 15. sandeaa

  speling in trekhaak Westfalia op MK 7,5 8-2014

  Splinternieuw door de Dealer gemonteerd. Dus maar terug naar de garage. Laat het wel weten als het geklaard is.
×