Jump to content
Fiestaclub.nl

vincealex

Active users
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About vincealex

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Vince
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vincealex

  Iemand Diffuser installeren?

  Is ook prima!
 2. vincealex

  Iemand Diffuser installeren?

  Hoe ver is stukje verder weg?
 3. vincealex

  Voorstellen Fiesta ST 150

  Mooie auto! en welkom!
 4. vincealex

  Iemand Diffuser installeren?

  Goeiedag! Is er toevallig iemand in de omgeving van Zoetermeer/Den haag/ Amsterdam/ Amersfoort en Rotterdam die mij zou kunnen helpen met het installeren van een Diffuser+hoek stukken. Alles gaat natuurlijk tegen een vergoeding! Ik heb zelf de onderdelen besteld bij fordparts.uk en ze hoeven alleen nog naar de spuiter. Dit heb ik nu: En zou ik graag als eind resultaat willen: Als iemand toevallig iemand kent graag! Stuur gerust een PB.
 5. vincealex

  Opnieuw voorstellen!

  Ik heb voor de koplampen! De Philips WhiteVision Xenon Effect Pakket H7 gebruikt, moet zeggen dat het zeker geslaagd is voor 2 tientjes. Interieur ben ik nog aan het kijken.
 6. vincealex

  Fiesta 1.6

  Welkom joey!
 7. vincealex

  Opnieuw voorstellen!

  Hello Fiesta rijders! Ik ben Vince 20 jaar! en kom uit Zoetermeer, Ik heb me voorheen is voor gesteld met mijn eerst autootje een Ford fiësta MK6, helaas 2 maanden later was de motor op:( Gelukkig kunnen inruilen voor een ford fiesta 1.25 trend! dus als 2e auto ben ik zeer tevreden! (Kenteken is van een soortgelijk dealer had er op dat moment 2 staan) Maarja, zo vond ik hem natuurlijk niet zo sportief uitstralen! Dus heb bij de dealer zelf onderdelen aangeleverd kwa uiterlijk en uiteindelijk is die zo geworden! Wat ik nog ga veranderen: - Xenon look voorlampen - Dak spoiler - Andere Diffuser ( Onderdelen zijn besteld) - Sierstuk - Interieur zwart maken - Ramen tinten - Antenne veranderen - Mist lampen - Interieur lampen Tevens zoek ik nog iemand die tijd en ruimte heeft om de Diffuser te plaatsen, uiteraard tegen een vergoeding. graag woonachtig in Zoetermeer/Rotterdam/Denhaag/Amersfoort Verder heb ik echt een fantastische keuze gemaakt om van Ford fiesta MK6 naar een MK7 te gaan!
 8. vincealex

  Voorstellen!

  Hee, ik ben nu ook van de Ford Fiesta ST club , ik ben vince 19 jaar en kom uit Zoetermeer! en heb sinds kort mijn eerste auto gekocht een Ford Fiesta ST mk6. en het bevalt me goed hij rijdt heerlijk! Op 22 mei ben ik ook op de meting van Autosport mebu + Puzzel toch te vinden! met Quincy21 (Sorry voor de foto's op zijn zij Weet niet hoe ik ze recht kan krijgen)
×