Jump to content
Fiestaclub.nl

Dirke

Active users
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Dirke

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Dirk
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dirke

  OEM blauwe voet verlichting MK 8 ST Line

  Vraagje over die ambient lichting, als je die inplugt komt hij dan ook automatisch in het sync 3 menu? Zoals bij de Mondeo het geval is. Je kunt dan trouwens wel de kleur veranderen of is dat helemaal niet mogelijk op de fiesta?
 2. Dirke

  12V aansluiting klepje

  Weet iemand misschien waar ik zn origineel ford klepje (zie foto/ bijlage) voor mijn 12V aansluiting kan vinden? of het onderdeel nummer ver van? Krijg namelijk een nieuwe fiesta met rokerspakket, maar wil die aansteker vanvangen door zn klepje. alvast bedankt voor de moeite!
 3. Hey kwam net deze pagina tegen op de Nederlandse ford website https://www.ford.nl/onderhoud-en-service/support/sync-en-bluetooth-ondersteuning/update#/ dus je kunt nu gewoon update via de Nederlandse website van ford! :-)
 4. V5.9, v5.11 is de versie van de software en sync 1.0, 1.1, 2, 3 zijn de versies van de sync hardware bij mij is het hardware sync 1.1 en software voor update 5.9 en na update 5.11
 5. Had ik ook met een bepaalde usb stick, geprobeerd met een andere en toen werkt het wel. Wat ook van belang is, is dat je de autointall en Install die "liamstears" in zijn post aanbied gebruikt inplaats van de bestanden die bij de download van ford zelf aanwezig zijn. je usb stick moet dan ingedeeld zijn zoals op mijn bijgeleverde afbeelding
 6. Alle bestanden moet je in de map SyncMyRide zetten behalve autoinstall en install die heb ik gedownload van ford UK forum (zie link boven aan) zoals liamstears in zijn post omschrijft
 7. Ben ik helaas nog niet tegen gekomen, is volgens mij ook nog maar net ontdekt op de engelse site.
 8. Ja het is gelukt! volgens de instructies van "liamstears" https://www.fordownersclub.com/forums/topic/56334-ford-sync-updates/?page=10 En dan wel 20 min wachten! Alles is gewoon Nederlands en je moet je telefoon verwijderen en opnieuw koppelen anders kan hij hem niet vinden.
 9. Hey, Ik lees net op een ford forum in de UK dat ze daar voor de Sync 1.1 een nieuwe update kunnen downloaden. https://www.fordownersclub.com/forums/topic/56334-ford-sync-updates/?page=10 Ik heb op de engelse site van ford mijn VIN nr getypt en kreeg als resultaat dat er een update beschikbaar was en heb die gedownload https://www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/instructions/sync/ Ik ben nu nog de bestanden aan het doorzoeken naar Nederlandse termen die in de menu's van mijn huidige sync versie voor komen zoals "lijst mobiele apps" of <naam van de contactpersoon>bellen"
 10. Hoi Harry, ik ben wel benieuwd hoe en waar je dan die Emergency assistant uit kunt schakelen, ik kan het in mijn sync systeem met 5.9 update namelijk niet vinden :-/ update: ow sorry dacht dat je die irritante melding bedoelde als het het uit hebt staan
 11. Dirke

  Mistlampen voor plaatsen in MK7.5 Style

  Oké dank je! Waar heb jij de mistlampen/ kappen gekocht?
 12. Dirke

  Mistlampen voor plaatsen in MK7.5 Style

  Oké ja dat zou wel handig zijn! En de kabels zijn dus gewoon aanwezig? (Sorry voor de late reactie had geen internet :() en moet ik dan wel de bestaande licht schakelaar vervangen of werkt na activering bij de dealer de huidige druk knop (zonder symbool van mistlamp) dan ook? Aangezien ik die nu wel gewoon kan indrukken.
 13. Hoi ik heb een vraag of het niet gewoon mogelijk is alleen de zwarte kuntstof knapjes (rood omlijnt op foto) te vervangen voor kappen inclusief mistlappen inplaats van een hele nieuwe bumper?
 14. Ja ik heb de update via de India site gedownload, je kunt ook eerst de update check downloaden om te kijken of je systeem echt ge-update kan worden. Heb je dan geen navigatie of zit die sleuf bij jouw ergens anders?
 15. Heb het wel met draaiende motor gedaan aangezien dat bij de omschrijving stond, moest toch ergens heen dus toen maar de update al rijdend uitgevoerd De update duurde ongeveer 20 min. bij mij. Verder moet je na de update wel weer ff je telefoon opnieuw verbinden. Ow ja en soms lijkt het als of hij niks aan het doen is, maar je moet echt zeker die 20 min tot 30 min afwachten! er is namelijk geen status balkje of zo. als hij klaar is zegt hij dat de update compleet is.
×