Jump to content
Fiestaclub.nl

Marcusso

Active users
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

About Marcusso

 • Rank
  Fiesta Junior

Previous Fields

 • Voornaam
  Marc
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MK7.5 ST Stage-1. Vandaag nog getankt...470 km op een volle tank. Ongeveer 1 op 10 dus. 2 ritjes snelweg van ongeveer een half uurtje op deze tank, CC op 150-160, daarnaast alleen maar stadsverkeer en veel sprintjes. Dus dan gaat het hard. Bij 'normaal' gebruik haal ik de 550 - 600 km ook wel. Maar met dat stadsverkeer en snelheid >130 gaat het hard.
 2. Marcusso

  Hoger afstellen dimlicht

  Welke is het precies uit zijn post? De eerste (plastic) bout, of de metalen schroef uit de tweede foto?
 3. Marcusso

  Geluid versnellingsbak

  De techniek maakt altijd geluid, die van mij (2013 ST) doet ook wel wat bonken en schokken. Vooral bij koppeling op laten komen bij sportief rijden en snel schakelen, echter dit klinkt niet alsof er iets los zit. Bij rustig rijden gaat het schakelen boterzacht. Vooral als alles lekker op temperatuur is. Is dit bij jou ook met bonken?
 4. Ik had vorige week als leenauto (MK7.5 ST terugroepactie) een MK8 ST line mee en snapte er al geen drol van. Ging zoals ik gewend was netjes op de FM snelheid rijden op een 100 km/h traject controle, en had al snel door dat er iets niet klopte toen vrachtwagens voorbij kwamen...😂
 5. Marcusso

  "Wangen" zitting stoel aanpassen?

  Nee toch? De ST heeft volgens mij als enige Recaro stoelen. De metal heeft sportstoelen, maar niet die van Recaro. Ik vind de ST stoelen overigens heerlijk, maar ben met mijn 1,75 en slanke bouw dan ook perfect op maat voor die stoelen denk ik. Rijden vaak mensen mee die dikwijls zeggen, wat zit dit krap / strak zeg!... haha
 6. Marcusso

  Waneer mag je nu een S logo plakken?

  Mijn ST stage-1 doet 9,5 op 100. Enkel binnendoor en door de stad rijden is niet goed voor je verbruik.
 7. Marcusso

  Fiesta ST

  Welke camera heb je gekocht? En hoe kan je deze aansluiten op het achteruitrijsignaal? Wil deze ook nog eens inbouwen in mijn ST2.
 8. Marcusso

  Koeling

  Een Fiesta ST uit 2013. Wellicht heeft die van mij een warmte werende voorruit (geen idee of dat leverbaar is?) Maar deze melding nog nooit gezien, ook niet na even staan in de volle zon. Lijkt me dus iets niet goed inderdaad.
 9. Marcusso

  Koeling

  Ik heb dit nog nooit gezien in mijn Fiesta, en die is ook wel eens erg warm van binnen...
 10. Marcusso

  Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  @FordDriverAh, zie dat ik daar ook al gereageerd had. Ga ze binnenkort ook maar eens halen!
 11. Marcusso

  Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Netjes! Past het een beetje met de accu bak? Zit namelijk dicht op de lamp (bestuurderskant). Kan je trouwens een foto maken van het lichtbeeld? Dus vlak voor een muur of garage gaan staan? Ik heb zelf Xenon zitten in mijn MK7,5 ST maar die starten soms niet op, vandaar dat ik naar LED aan het kijken ben.
 12. Marcusso

  Xenonlook halogeenlampen

  Ik zou gaan voor de OSRAM Nightbraker Unlimited Laser, meest witte halogeen lamp die ik heb gezien dusver. Zit ook een beetje blauw in door het blauwe glas.
 13. Marcusso

  Binnenverlichting demonteren

  Bedoel je dit?
 14. Marcusso

  Fiesta ST

  Mooie upgrade! Waar kan je die camera vandaan halen? Ik zoek ook nog een losse eigenlijk (dus niet met kenteken verlichting)
×