Jump to content
Fiestaclub.nl

bickel

Active users
 • Content Count

  1048
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bickel

 1. bickel

  SYGIC Navigation

  Heb je een mk8? Sync3 updaten naar 18205 dacht ik, of hoger (3.4)! Ik weet niet de hoogte van de versie nr. uit mijn hoofd. Vin nr. intikken op de Ford site, en je ziet of er updates zijn voor je wagen? Bij mij werkt Sygic Car Connect gewoon. En heb geen andere nav's (koppelings app) aanstaan/aangevinkt 🧐. Alles moet uit staan zegt Sygic ook op hun website 🤓.
 2. bickel

  Nieuwe Ford Fiesta Trend Ecoboost.

  Welkom Willem, 🤔 er passeren de laatste tijd veel die Willem heten hier bij het voorstellen topic. Maar dat geeft niets, allemaal welkom 😃. Veel info hier hoop ik voor jouw 🤓.
 3. bickel

  Niet 1 maar 2 Fiesta's!

  Welkom Jeroen, de St is dan niet lease 🤔.
 4. bickel

  Even voorstellen

  Welkom Jelmer, Nice kleurtje 😃. Daar heeft Willen gelijk in, houden die velgen voor ook de TPMS sensoren hebbende. Jouw eigen keuze natuurlijk 😀.
 5. bickel

  Goedenavond

  Welkom Evan. Wat pieterke schrijft daar zit wel een kern van waarheid in. Alles gaat ingeschrankt worden en diesel/benzine eventueel gas gaat komende 30jaar langzaam aan verdwijnen 😳.
 6. bickel

  Fiesta st180

  Welkom, je heet toch Maarten! Uit welke regio kom je als ik vragen mag. Mooi kleurtje blauwv die ST 😃.
 7. Dat je dan een bescherm engel moet hebben (en die bestaan niet, alleen in spro*kjes) 😇! Maar, en die rechtervoet bepaald dat voor het grootste gedeelte, of dat motortje met boven de 140ps het redelijk (lang) uithoud? Trouwens Leon, bv. de EU gaat het milieu VERVUILING aspect ervan steeds hoger wegen en beperken cq. beboeten, alleen ontkennen wij dat nog steeds met z'n 519milj. burgers. Dat wordt wel langzaan wat minder, met de ontkenningen in de EU!
 8. 😇 Denk ik ook met de rechtervoet 🤔?
 9. bickel

  Stoeprandschade

  Tygo, 🤔 alu lassen is niet glad met het oppervlak ! Dus dat wordt evengoed nabewerken 🤓. Ja foto's ervoor en foto's erna lijkt mij ook mooi om te zien met "how to" ! Succes 👀.
 10. bickel

  Plus lidmaatschap

  Piet Piet, zo simpel is het niet 😟. De kosten stijgen ook voor de Fiesta club, om die in de lucht te kunnen houden 🧐!
 11. Je hebt niet aan die onderzijde en zijkanten van die weerstand/zeners gekeken? Printplaat tekts opdruk, niets te zien natuurlijk 🙄! ?
 12. bickel

  Niet actieve leden

  🤔 Dat is die IK en ik (wijenWIJ) maatschappij Dick, maar een beetje fatsoen moet je doen ? Zelfs met/bij onze opgevoerde 1.0 wegracers een aantal NIET met, kijk eens, IK kom eraan 😊. Niemand is volmaakt, ZELFS deze Iets kleinere ikke OOK niet 🤓.
 13. bickel

  Hallo even voorstellen

  Welkom Bas, mooie power ST tot 250pk., plus en hij is natuurlijk zuiniger geworden 🤔, wat hier op het forum sommige toch wel beweren 🤓.
 14. bickel

  Probleempje

  Goede avond Benny. Stel de vraag op een ander topic forum hier, (reparatie & .........). Wordt meer gelezen daar je vraag 🤓! Lijkt een eenvoudige diagnose stekkertje???🤔?
 15. bickel

  Voorstelling + vraag

  Welkom Vanessa. Veel veilige kmters en succes hier op het fiesta forum 😃.
 16. bickel

  Stoeprandschade

  Tygo weet het niet geloof ik? Tygo een magneetje erop houden dan weet je het, staal daar plakt het magneetje op en op aluminium plakt die niet 😉! Ik heb het vroeger ook moeten leren 😄 🤓. Dus niet met stalen velgen die rvs straal cabine in gaan, maar dat gaf je al aan! Dan krijg je allemaal corrosie putjes in je cabine, vervuiling dus, en daar is de 🌍bol al vol van .
 17. bickel

  mk7 st bumper hoek delen ?

  Patrick, wat heb jij grote speigels op je zilverkleurige wagen 🤔 is het eerste wat mij opvalt! Mooi dat je geslaagd bent en dat laat weten 🤓.
 18. bickel

  Stoeprandschade

  Misschien een domme vraag 🙄? Is er geen autoplamuur/hars die geschikt is voor je alu velgen?🤔? geschuurd moet er toch, ook de aCtion heeft autoplamuur op polyesterbasis, en daar (pute, dezelfde ligt ook bij de automat.zaak Heut*, alleen een stuk duurder) heb ik al veel mee en goed geplamuurd ☺ . Tygo, het is maar een idee ☺! Trouwens, op je poedercoatings bedrijf daar zullen ze toch ook wel van wanten weten, met , 👀 "how to" lijkt mij! 🤓
 19. bickel

  Ervaring Autobeam

  Richard, mooi verslag hierover 😊! Wie weet als mijn mk8 lampen na gaan laten, ook zoiets erin 🧐!
 20. bickel

  Stofzuigen....

  Eric, geef een reactie terug wat jouw ervaring daarmee is met zo'n niet orginele automatten als je slaagde 😊. Het is een leuke conservatie hierover, we hoeven niet altijd serieus en stijf te doen 😟.
 21. bickel

  Stofzuigen....

  Eric, ik zou voor een nieuwe stofzuiger gaan, bv. bij de Action, top doet het goed bij mijn/op de vloermatten met vier keer per jaar!
 22. bickel

  Ervaring Autobeam

  Martijn en zo, leest AutoBeam mee dan hier 🤔? Misschien heeft deze site met mondiale 😁 mensen een Kassa/Radar/ ConsumentenB. effect! Maar Oem, hoeft je beslist niet te doen, dat geeft ook vervuiling!
 23. Mike, hoe durf je dat zo te stellen, 🤔 wat een negativiteit. Man dat kost toch niks! Wat is nu €169,- per jaar lifetime? Kom op voorruit met die geit. Ford be😇 jouw met zijn belijd 😊!
 24. bickel

  Goeiedag

  Welkom Ruud. 😚
 25. bickel

  Wie kan mij informeren?

  Welkom John outside the west, 8uur naar het oosten 🕖 . 🤓 Geen idee met je vraag?
×