bickel

Active users
 • Content count

  136
 • Joined

 • Last visited

About bickel

 • Rank
  Fiesta Junior

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Anders
 1. Danny, je bedoeld (eerst) de - en eventueel de +accupool loshalen voor de auto electronica veiligheid! Van 12v dc spanning krijg je geen optater! Of heb ik het mis?? Je moet het wel goed doen!
 2. Natuurlijk Sjon en Ron , maar sommige nederlanders hebben alleen maar oogkleppen op en zien alleen maar wat blinkt, en ikke? Waar anderen en het milieu de dupe van kunnen worden, ondanks je wijsheid!!? Jazeker het stinkt en glimt overal? Het ideale bestaat niet, dat zeker! Omdat er daardoor veel "bullshit" regels afgesproken moeten worden, waar ze met nederlanders in het (buiten)land GEEN pardon kennen! Klopt we zakken van het hoofd onderwerp af, TUNEN, ieder zijn meug, met regels! Ik ze hier dagelijks langskomen hoe cool en ruig het allemaal is!!?? Bij Bram waarschijnlijk niet, daar ben ik vrijwel zeker van! Af en toe een beetje tegengas geven is helemaal niet erg, zeker WETEN!
 3. Past hier mooi bij! Tenzij alleen op de cirquit's??!! https://www.topgear.nl/autonieuws/verkeersboetes-2018-dit-ben-je-kwijt/?utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F https://www.autobahn.eu/5835/dit-kosten-verkeersboetes-in-2018/ https://www.anwb.nl/vakantie/duitsland/informatie/verkeersboetes uber dem und beim nachbar ist alles besser!? Heb je geen schuld bij een (ernstige) aanrijding, en je reed toch harder dan de Duitse verzekerings adviessnelheid van max. 130km/uur, dan krijg je een deel van de schuldvraag in je nederlandse jacker schoenen geschoven, en terecht ! Wij zijn niet allemaal Max Verstappen (nadoeners op het cirquit)!!?? Regels aan de laarslappend buiten cirquit's!!
 4. De uitlaat van zoon's mk5 is na ruim 15,5jaar pas de tweede achter stalen uitlaat, en nog in prima staat, na 124.000km's! (Is niet veel km's!) Maar hij en wij zijn ook geen rasers die de pijp gloeiend heet rijden! We pakken ook veel de fiets bij een mikske halen twee km vederop!
 5. Alexander ook mogelijk, www.alleskanmee.nl, www.trekhaakwereld.nl. met merken Aragon (ESP) en AutoHak (PL), (daar komen ford trekhaken OOK voor een paar €€ vandaan !) Beide (dezelfde) www. zaken in/uit /op Rietveldweg 47 s'Hertogenbosch, dus als je hem zelf zou kopen? en monteren??!! Bv. https://www.trekhaakwereld.nl/trekhaak-vaste-kogel-ford-fiesta-va-01-2013.html AutoHak vast va. €92,- excl. ESC 7p. merkspecifieke kabelset €46,-, excl. verz.k. €16,- ! Ik zelf behoef geen 13p. kabelset. Heeft bumper uitsnede, zoals vele merken! Het is echtstreeks uit PL verstuurd. Paste uitstekend bij mijn mk7, met AutoHak trekhaak model 2010.
 6. Gerjan, veel tdc 1.4/1.6! TDC is toch een diesel? Maakt dat niks uit??? en veel links voor aandrijfassen? Enkele 1.4 hebben geen tdc diesel, maar wel een hoop meer 1.25 benz. (max. 82pk) types! Stefan heb je een benzine 1.4. 97ps! , zoekt en gij zult het vinden! Hopelijk?
 7. Nee Dick, het marketing geheim is, eerst GRATIS, paaien en dan het lukrake VERDIENmodel ! Jij betaald het niet! Maar 66% betaald klakkeloos! Ik hoor daar niet bij, dat heb je hier al vaker gehoord! Kennissen van mij, (Mercedes180S 1.6 120ps 2012, naakte prijs nw. €38mile) zweren het bij een dure Mercedes garage, met grote beurt + 4nw. banden effe €1689,- euroo's. Stonden laatst evengoed langs de weg! Nog een vb. een mercedes trekhaak effe €1550,- ! Ja maar zegt mercedes vrouw, dan is het ook goed!?? Nadenkende man zegt, dat NOOIT meer! Dat moeten zij zelf WETEN natuurlijk!
 8. Ok Dick, nu zien we het! Met op te boren messing busjes (*5mm naar *6mm) in de sensor, en geen complete stat.gasklep! Op Dominique foto's en Dick's afbeeldigen, vroeg ik mij af, ( verwarring) waar hebben zij het nu over? Nu weet ik ook weer wat meer, mocht zich zo iets voordoen, vanwege mijn zoon's mk4 Endura 1.3 ! Thx .
 9. Nu is het duidelijk, mooi bedankt BlackFocus Endura E 1.3ltr. 8kleps 60pk, Kent motor!? En we weten ook nog niet waarom er zoveel prijsverschil zit tot wel 100% voor de gaskleppen van Febi en VDO ? Hella en Pierburg zitten er tussen in, met de korting?! Ja, van VOOR ? prijzen??? Febi (via Rexbo.de) geeft nu effe zo'g. flink korting, voor allemaal dezelfde uitziende kleppen/sensors. Net misschien wat de gek wil geven!!??
 10. Mooie oplossing, en geen dure sensor! Maar nu weten we nog niet, is het een 1.3 Duratec of een 1.3 8klep Endura mk4 motor?
 11. Dootjuh, Duratec of een Endura motor? Waren er toen al mk4 1.3 Duratec motoren?? Wie kan mij het prijsverschil verklaren tussen Febi en Hella (complet mit dichtung) met verschil in prijs E58,50 en E107,50? VDO maakt het nog bonter E121,50 !! En je weet wel prijzen van - voor, E161,00 voor E58,50 / E82,00 / E76,00 en je weet wel nog meer (boeven prijzen)??!! Ze zien er het zelfde uit die onderdelen complet mit dichtung! https://www.rexbo.de/ford/fiesta-iv-ja-jb-95/1-3-i-4793/leerlaufregelung-warmlaufregelung-gemischaufbereitung-102805 Febi, Hella en VDO !
 12. Ooit eens een schema gedownload, heb je er its aan??
 13. En piet doet hij het nog steeds!
 14. Dick, zo had ik het ook gedacht! Maar, (jij zegt, en zet het contact in de draad, in serie dus, die naar de plug loopt.) zet het te schakelen "relaiscontact" in serie die naar de sig.plug loopt! Is iets duidelijker! Klopt afgezekerd zijnde op 15amp .
 15. Danny, dat zal niet het enige zijn een zekering verplaatsen! Zoals ik al zei, via het contactslot met een relais de sigarettenplug en zek. schakelen. Ik geloof niet dat een contactslot die grotere (20ah) zek. direkt kan en mag schakelen? Misschien weet Dick de allesklusser er meer vanaf of Robert de razer! Danny, in/uit je vorige topic door mij geciteerd? Met de twee laatste regels geef je zelf al een oplossing! Optie, ook (eventueel een nieuwe plaatsen) de sigarettenaansteker via contactslot schakelen, via eventueel (met 20ah zekering) een relais!? Ja dat gaat wel iets verder voor jou?