bickel

Active users
 • Content count

  122
 • Joined

 • Last visited

About bickel

 • Rank
  Fiesta Junior

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Anders
 1. Dick, zo had ik het ook gedacht! Maar, (jij zegt, en zet het contact in de draad, in serie dus, die naar de plug loopt.) zet het te schakelen "relaiscontact" in serie die naar de sig.plug loopt! Is iets duidelijker! Klopt afgezekerd zijnde op 15amp .
 2. Danny, dat zal niet het enige zijn een zekering verplaatsen! Zoals ik al zei, via het contactslot met een relais de sigarettenplug en zek. schakelen. Ik geloof niet dat een contactslot die grotere (20ah) zek. direkt kan en mag schakelen? Misschien weet Dick de allesklusser er meer vanaf of Robert de razer! Danny, in/uit je vorige topic door mij geciteerd? Met de twee laatste regels geef je zelf al een oplossing! Optie, ook (eventueel een nieuwe plaatsen) de sigarettenaansteker via contactslot schakelen, via eventueel (met 20ah zekering) een relais!? Ja dat gaat wel iets verder voor jou?
 3. Danny, Met de twee laatste regels geef je zelf al een oplossing! Optie, ook (eventueel een nieuwe plaatsen) de sigarettenaansteker via contactslot schakelen, via eventueel (20ah zekering) een relais!? Ja dat gaat wel iets verder voor jou?
 4. Danny het is je eigen keuze! Nog een linkie ? waar je evegoed blij van kunt worden! 14dg. wachten en je he.. he. €10,50 ! Brandnew, the quality, Onever for ever!? https://nl.aliexpress.com/item/Onever-FM-Transmitter-Aux-Modulator-Bluetooth-Handsfree-Car-Kit-Car-Audio-MP3-Player-with-3-1A/32814275424.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.320.7icSzF
 5. Beste Harry, Rob ja, Danny, begint ter toch op te lijken dat er (misschien) iets mogelijk is! Zesentwintig pond excl. Shippingcost, een aardige prijs voor zo'n kabeltje? Zoek zo'n kabeltje op (misschien op Aliexpress/Banggood/MiniInTheBox en nog eventuele other CN sites)!? Wie weet voor een paar € incl. shippingcost!? Zoekt en gij zult (misschien) slagen!? Nice! https://nl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20170923014500&SearchText=ford+aux+cable Ford, wie weet voor €3,5 - €6,5 incl. radio verwijder hulpjes!
 6. Staat er niks in je auto manuel erover beschreven! Of de radio toch maar even demonteren? net zoals Rob het zegt! Wie weet? Staat er op Yutube geen filmpje "how to" ?
 7. Hoi Danny, mischien dit?? Een USB voeding 24/12v -5v converter aansuiting ervoor kun je daar op die Aliesite zelf ook vinden! Zelf maken/aansluiten!? Zoekt, en knommel en gij zult (misschien) slagen!? Zonder dat het dure Ned. Florijnen kost! Hi, al vanaf €2,50 incl. verz.kosten! Danny, quality for you, i don't know! He works for me and thats for me enough ! https://nl.aliexpress.com/item/3-5mm-Auto-Draadloze-Bluetooth-Ontvanger-Carkit-AUX-Audio-Muziek-Ontvanger-met-MIC-Voor-Luidspreker-Mp3/32669646837.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.qXkXvJ. https://nl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20170920012642&SearchText=12v+usb+converter
 8. Rene, de meeste tijd rij je zonder trekhaak belasting met geen aanhangwagen! Betekend dat je in de tijd zonder die extra belasting van de wagen, de koeling enigzinds te groot is, bij een extra elec. waterpomp als deze standaard zouden zijn (lopen de meningen nog wat van uiteen?) of groter openings radiateurpaneel?? Daarom vraag ik mij dan af, waarom (vanwege het kosten plaatje Ford natuurlijk, of de klant!) niet standaard? De klant betaald wel! zoals altijd? En waar ligt de grens natuurlijk, wat wel en niet! Daarom ga ik ook vaak in zee met CN en Polen als het kan natuurlijk!
 9. En beste Henny, om welk type gaat het? mk7,5 of de mk8 al! Titel aankondiging en bij type "anders" ingevuld! een mooie op blauwe maandag gebouwde wagen, van welk bouwjaar gaat het zich om?
 10. Dus als je bij deze een trekhaak zelf monteerd, dan is bij trek aanhangwagen belastingen de orginele waterpomp te licht?? motor wordt te heet?? Wordt dan trekhaak + nw. (extra) waterpomp? Of de wagen zo min mogelijk belasten, bv. niet meer als die genoemde ongeremde max. 550kg trekbelasting, + gecontroleerde gas voetpedaalbewegingen! Een wagen vol te zware mensen is ook een te zware belasting maar dan meer vertikaal! Komt net zoveel voor bij (mij) dan als ik aanhangwagen moet/mag trekken! Jur weer wat geleerd! Maar waarom dan niet al standaard gemonteerd, of als optie, als je van plan bent er een/zelf te (laten) monteren! Klopt, niet ieder behoefd een trekhaak! En een fietsendrager geeft/heeft bijna geen trekbelasting, meeste vertikaal !
 11. Henk, heeft dat te maken dan dat de waterpomp te licht is bij de 1.0 (100-140pk ecoboost) vanwege zwaardere aanhangertrek belastingen! Niet bij een fietsendrager op de trekhaak natuurlijk! Slim van Ford? als dat zo zou zijn? eco gedachte, en het bij behorende prijskaartje? Dus die waterpomp prijs extra (of zwaarder!) komt boven op die trekhaak van max. 900kg trekgewicht geremd! In Polen kost die trekhaak voor de mk7/7,5/mk8 rechtstreeks besteld nog geen E150,- incl. wagenspecifieke 7polig kabelset zonder canbus natuurlijk! Ik hoef geen 13polige kabelset! Of kom ik dan in de problemen?? met ford? And it's DIY. www.trekhaakwereld.nl s'Hertogenbosch. Artikelnr. AH0567-C 52 en ECS0645-FR059BB . Ziet er prachtig uit, heb hem al! Doet niet onder voor een Bosal/GDW/Westfalia en zog. Ford made in Polen! Dus als je bij deze een trekhaak zelf monteerd, dan is bij trek aanhangwagen belastingen de orginele waterpomp te licht?? motor wordt te heet?? Ongeremd max. 550kg, dat moet toch meevallen ! (Ik bedoel, 4 te zware mensen van >90kg (omdat veel Ned. te dik worden??) van Maastricht naar Groningen is toch OOK een aardige wagenbelasting? Alleen jazeker, niet in de trekrichting!)). Geremd 900kg, das inderdaad iets meer! En de stand van je voetpedaal bepaald ook? Een heel l*lverhaal!
 12. Quit Dick, zoals hier op het forum iemand vermelde, "it's the bisnicemodel" heet het""first gratis, ! Sommige peoeple paaing gewoon, p.e also in the Dutch for carparts made by Ford/Robert Bosch/Dick Varta, and all it's made in the RU/CN! It have many angry peoeple? But possible not all? Many peoeple buying klakkeloos!!!!?
 13. Robert Razer, waat zeas se?? oet unne bleuje mk3?! mit eine orgineele ford accu! tog genne Berga accu!!! hoap ich?
 14. top Dick. Maar heeft de mk7,5 en de nw. mk8 dat wel die canbus? Misschien niet bij de standaard Trend uitvoeringen??? geen idee!
 15. Marco, en wat was het topic probleem dan opgelost? Zo weten wij aangepast ook meer!