Jump to content
Fiestaclub.nl

bickel

Active users
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About bickel

 • Rank
  Fiesta Senior
 • Birthday 01-08-1950

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Anders

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bickel

  Even voorstellen

  Welkom Maarten.
 2. bickel

  Banden vraagje

  Djoeri, geen stoepenwerk gehad ? Ik weet niet waarom zo vaak auto's uitgelijnd moeten worden? Ik ken dat verschijnsel niet in mijn 38jarig autobesturingsvak ! Niet te vroeg roepen peter, eer je van de weg af moet (blijven) ! Ik zie max. 350kpa / 50psi =3,5bar, max. load 500kg! Zit er een productiefout in die merkbanden van Vredestein ? Met goed(koop) made in RO/PL?
 3. bickel

  Soms erg trage forum website

  Piet wat jij omschrijft kon wel eens een energietransitie komende jaren opleveren, afgedwongen zelfs! De energie overdracht in een kabeltje is eens beperkt tot ie te heet wordt en een meltdown veroorzaakt! Oorzaak, teveel mensen en te weinig apen op deze als maar minder glimmende wereldbol !
 4. bickel

  Lekker meepraten

  Welkom Nick.
 5. bickel

  Niew lid!

  Welkom .
 6. bickel

  St 150

  Gio, heb jij geluk, ben jij dan ook een kalme fiesta berijder? 🙄 !
 7. Dus Dirk, €700,- per twee ! Ik schrok me rot €700,- voor een koplamp als buiten staander ! Dan moeten ze zeker ook nog (incl.) ingeleerd worden ??? Waar is ford (niet lleen ford) eigenlijk mee bezig met made in RO/PL/CN ! Het is zoiets van zoals bij een ei-pad, productie kosten in de CN ca. €25,- en hier voor min. €600,- over de toonbank! Ze de beseffen het toch niet hoe de bovenlaag miljardair worden . Dirk vertel het; €700,- per twee, of toch niet ?
 8. bickel

  Meer ruimte voor foto's.

  +2 😍! Misschien doe ik dat €25,-/jaar 😚.
 9. bickel

  Even voorstellen

  Welkom Demain.
 10. bickel

  Meer ruimte voor foto's.

  Ja moderator, waarom niet gewoon bv. max. 2@3 foto's rechtstreeks kunnen uploaden, zonder eerst te moet klooien met Imgur of dure photobucket! Zijn die server HD's te klein of te duur in huur ! Andere sites maken daar geen punt van!!
 11. Tim, dat zou ik ook eens willen weten! Maar wat doe je als anderen het niet weten dat de achterklap motor bediend is? Met slipmechanisme misschien ? En die knallen uit gewoonte (met geweld) die klep dicht zoals je vaker bij mensen kunt waarnemen! Met jamaar ik dacht, die moet toch dicht(slaan), constuctie .
 12. bickel

  Eindelijk ingelogd!

  Roy.
×