Jump to content
Fiestaclub.nl

bickel

Active users
 • Content Count

  672
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About bickel

 • Rank
  Fiesta Regular
 • Birthday 01-08-1950

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Anders

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bickel

  Nieuw hier

  Welkom Martijn. 😀
 2. bickel

  Bluetooth usb mk7 inbouwen

  Welkom Ron.
 3. bickel

  Even voorstellen

  Welkom Simone, veel leesplezier op het forum .😃
 4. bickel

  1.0 ecoboost 140pk tunen?

  Ach Willem, ook ik, zoals al eerder hier sommigen zeggen, af en toe wat tegengas is altijd op zijn plaats. Dan hoeft een welzijnswerker niet (veel minder) in actie te komen 🙄. Overal lopen die welzijnswerkers in Battavia Holland rond, om de kuddedieren een beetje voor te lichten en in het gareel te houden 😲. Begin niet te lachen Willem. 🤔 Sommigen beginnen zelfs aan lachgas en lopen dan (eventueel) een dwarsleasy op, je hebt er altijd die een hard hoofd aan hebben. De slagroom spuit manifacturer die lacht het hardst 😃😃😃 met, wat een stommelingen 😁.
 5. bickel

  Nieuwe eigenaar.

  Welkom lady Marjo, veel kennis hier.
 6. bickel

  Steelmaster ST mk7.5

  Mark,
 7. bickel

  Nieuw Lid MK6

  Tristan, dat zou kunnen, 🤔OOOK de betaalde uitvoering of bij alleen de gratis M App?? Centen 🤑 moet toch binnen komen, niets voor niets, jammer. Maar is mij niet bekend die verklote M App 😊!
 8. bickel

  Achterlichten aan bij DRL.

  🤔 Gelijk heb je! Kijk, als je bij drl achterlicht ruim om de remlichten geplaatst, de remlichten niet ziet oplichten! dan zijn je ogen ook niet zo be.. 😏? Bij continuee drl verlichting moeten jouw hersenen toch allerter zijn, He" remt ie nu of is het DRL? Niet gaan zeggen die remlichten kunnen ook blijven hangen? Tja dan is er een mankement 😒. EN rij niet zo vast / en zo hard op je voorganger wat ik HEEL veel zie, met geen tijd, IK en ikkk, (twee sec. zijn zo om), maar dat is tegen een muur praten bij sommigen 🙄! 145pk een koppel van 220nw, wat trekt die ALS je hem zo gebruikt???
 9. bickel

  Nieuw Lid MK6

  Welkom Thomas. moet je de radio eruit halen en de sticker lezen met het M......of V...... nummer, of staat dat niet vermeld in je hand/onderhoudsboek(je)? vaak zit er een losse radiosticker (serienr/code) bijgesloten, en dat invoeren bij een van de meneer Dick's genoemde Android betaal App's 🤑! Als je de code weet, zijn er misschien hier die de code App generators wel al hebben, vragen kost niks 😊!
 10. bickel

  Juju

  Hollo Juju, 🤔 sdf??? Welkom. Welke 🚘 of 🚴‍♂️ heb je?? 🙄 ⏮️
 11. 😊👍
 12. bickel

  Achterlichten aan bij DRL.

  Ik snap het wel een beetje 🤔 eigenlijk zou er in de achterlichten ook een DRL led verlichting moeten zitten, rood natuurlijk en rondom de achterlichten zodat de remlichten optimaal zichtbaar blijven! Maar die uitbreiding kost geld 😊😏!
 13. bickel

  even voorstellen

  Bert.
 14. bickel

  Even voorstellen

  Welkom Robin 😃 , ja wat is het "in een andere rubriek" 🤣
 15. Hoe dan Dick krijg je het verwarmingspaneel los?? Bert, is de knopas niet doorgedraaid?
×