Jump to content
Fiestaclub.nl

bickel

Active users
 • Content count

  189
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About bickel

 • Rank
  Fiesta Junior

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Anders
 1. Ford Fiësta 2013 trekhaak montage

  Jeroen, is het gelukt met de montage van de trekhaak en bekabeling! Na adviezen van Harry en Piet67!
 2. te koop Fiesta 1.3 8v 60pk. 03-2002 (mk5)

  Piet dat ziet er nog hübs uit, met zo'n dame kun je nog aan de haal, die geloven ook nog alles!. De anderen hier zijn alleen maar een beetje jaloers! En nog proficiat met je nieuwe aanwinst de mk8, de Titanium versie vertelde je eerder, of heb ik het mis 🙄? Veel rijplezier ermee. 😉
 3. Welke oliefilter sleutel

  🙋Piet, een prachtige gang van zaken, een goede garage die niet zijn naam te grabbel gooit! En op de klantvriendelijkere kosten let, zonder overdrevenheid en niets meer gevende met de afwerk kwaliteit! 👍
 4. Een 😵 triest Fordje verhaal en Fords non-coulanse gang van zaken, niet te filmen. Maar dat je overstapt naar made in germany!!? Dennis, 😕 trouwens Fiesta's worden ook in Keulen gemaakt, een van de beste fabrieken, op Barcelona na. Dus misschien heb je een blauwe maandag 😨 fiesta in handen gekregen? Bij uitzondering vindt ik het wel goed dat je die concurent foto's hier plaatst, wetend, wordt niet in de off-topic (meuk) geplaatst.
 5. Here we Go 🙌 en top, gratis, overgenomen van Nokia door de VAG groep Mercedes etc. , but not by Ford not yet?! Sygic life time paasaanbieding €25,- bijna gratis, het werkt op mijn Android tablet/phone.
 6. Ik vermoed alleen wat al bekend is/was! En vermoed, netjes gewoon betalen??geen kwajongen uit gaan hangen👦! Maar ook de wetgever zegt: "er moet een deugdelijk product geleverd worden bij normaal gebruik voor minstens 5jr." Dennis is je rechtbijstand verzekering aan te spreken, als je die hebt?
 7. Ik geloof dat we dat beide en nog veel mensen hier die opgdreven prijzen ala ze weten het toch niet? wij het hier over eens zijn! Was pas hier nog aan de orde, en noemen sommige het overdreven en te sch...... Ja auto rijden is nu eenmaal (opgedreven) duur, dus gewoon alleen de mooie kant ervan bekijken. En dan verder slapen, niets aan te doen! Veranderen doe ik alleen 👄 natuurlijk niets! Ja de grens overgaan. 👍
 8. dab+ in MK7,5

  Helaas Willem, uploaded failed! Houder + alle kabels, mk7-7,5 bjr. tot 2013. Ik krijg hem niet te zien! Dan de shoplink maar https://www.amazon.de/dp/B01N5QP6AC/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me= Er zijn er meer hoor!
 9. Kosten kleine beurt

  Zo zie je maar weer, We maken vanalles mee? Maar alles geloven doen een aantal toch niet, alleen de blinkerige goedgelovigen en onwetenden onder ONS, maar dat is dan ook voor het grootste deel hun eigen pakkie an! Er wordt zat over geschreven en op getvééd!
 10. dab+ in MK7,5

  Helaas ik niet, heb andere multimedia alternatieven. Niet Ford afhankelijk zijnde!
 11. Kosten kleine beurt

  Top Piet, zo denk ik ook 👌 niets mis mee.
 12. SYNC 3 FW 3.0

  O Richard, ik lees op het Duitse mk5 Mondeo forum vanalles, daarvan dan dat er meer bij komt kijken?
 13. Kosten kleine beurt

  Ik vind pieter nog redelijk mee vallen, hij zegt het gewoon waar het op staat! Zonder iets extra te laten blinken met, dat het allemaal even prachtig is. Ik zal mijn mk7 2010 grote beurt rekening van 06-2015 proberen te uploaden dan is die vergelijkbaar, ik ben bij de zelfde Was#inkgroep Ford dealer. Maar doe nu ook al jaren het zelf dat onderhoud, dat gaat goed. Ik ben ook geen race type, dat scheelt. Dan maar geen Ford Assistance na de 2jr. garantie, tenzij bijgekocht binnen het eerste jaar tot garantie max. 5jaar. Anwb/RouteMobiel is er ook nog. De Anwb heeft nog meer inhoudelijke zaken dan alleen pechhulp! Dus zo'n schreeuwlelijker is pieter niet. Hij houd alleen niet van dat overtrokkene, wat is het toch allemaal mooi. Helaas, mijn rek. upload bestand is te groot, lukt niet! Maar ik moest ook €346,43 betalen in 2015. En bij de eerste beurt, helaas Robert, niet gratis toch nog een €221,91.
 14. SYNC 3 FW 3.0

  Beste Richard, heb je die Duitse Ford forum site dan niet gelezen/gevolgd?? Je komt er zelf mee aanzetten! Duits forum, Sync3 Mondeo mk5! Ik heb er zelf wat aan bijgevoegd hierboven, auf diese fliegende hollander Fiesta forum!
×