Jump to content
Fiestaclub.nl

bickel

Active users
 • Content Count

  1052
 • Joined

 • Last visited

About bickel

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 01-08-1950

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bickel

  Gestolen

  Rob, hoe kunnen ze dat nu voor mekaar krijgen? Of heeft een vorige eigenaar (jij bent de 5e (RDW site/app kenteken intypen)) een sleutel bij laten maken ?? en nu er gebruik van gemaakt? RDW app: auto Historie: Datum eerste toelating: 05-02-2015 Datum te naamstelling: niet geregistreerd. (en dat is vreemd bij 5eigenaren? RDW fout misschien??) Aantal eigenaren: 5 Gestolen: Ja Edit: ik zie op de RDW app dat 'datum tenaamstelling' niet overal altijd vermeld wordt? Geen idee waarom 🤔
 2. bickel

  Gestolen

  Dat is slecht nieuws, hoe hebben ze dat voor mekaar gekregen 😟! Lag de sleutel bij de voordeur en niet in een rif tasje of metalen blikje 🧐? Helaas niet slim als dat zo zou zijn? Een GPS tracker, ja dat is een goede voornemen, daar doen en heb ik meteen aan/ingebouwd 😚. Om die snobs dieven toch op te kunnen sporen 🤓. Mocht dat gejat zich eens voordoen! Nee heb je en met een hulpje kun je (het terug vinden) ja krijgen 😃.
 3. bickel

  Nieuwe Ford Fiesta Trend Ecoboost.

  Een Trend 1.0? Je bedoeld een Trend 1.1 🤔.
 4. bickel

  Opnieuw terug bij de fiesta.

  Welkom terug Rico. 😊
 5. bickel

  SYGIC Navigation

  Heb je een mk8? Sync3 updaten naar 18205 dacht ik, of hoger (3.4)! Ik weet niet de hoogte van de versie nr. uit mijn hoofd. Vin nr. intikken op de Ford site, en je ziet of er updates zijn voor je wagen? Bij mij werkt Sygic Car Connect gewoon. En heb geen andere nav's (koppelings app) aanstaan/aangevinkt 🧐. Alles moet uit staan zegt Sygic ook op hun website 🤓.
 6. bickel

  Nieuwe Ford Fiesta Trend Ecoboost.

  Welkom Willem, 🤔 er passeren de laatste tijd veel die Willem heten hier bij het voorstellen topic. Maar dat geeft niets, allemaal welkom 😃. Veel info hier hoop ik voor jouw 🤓.
 7. bickel

  Niet 1 maar 2 Fiesta's!

  Welkom Jeroen, de St is dan niet lease 🤔.
 8. bickel

  Even voorstellen

  Welkom Jelmer, Nice kleurtje 😃. Daar heeft Willen gelijk in, houden die velgen voor ook de TPMS sensoren hebbende. Jouw eigen keuze natuurlijk 😀.
 9. bickel

  Goedenavond

  Welkom Evan. Wat pieterke schrijft daar zit wel een kern van waarheid in. Alles gaat ingeschrankt worden en diesel/benzine eventueel gas gaat komende 30jaar langzaam aan verdwijnen 😳.
 10. bickel

  Fiesta st180

  Welkom, je heet toch Maarten! Uit welke regio kom je als ik vragen mag. Mooi kleurtje blauwv die ST 😃.
 11. Dat je dan een bescherm engel moet hebben (en die bestaan niet, alleen in spro*kjes) 😇! Maar, en die rechtervoet bepaald dat voor het grootste gedeelte, of dat motortje met boven de 140ps het redelijk (lang) uithoud? Trouwens Leon, bv. de EU gaat het milieu VERVUILING aspect ervan steeds hoger wegen en beperken cq. beboeten, alleen ontkennen wij dat nog steeds met z'n 519milj. burgers. Dat wordt wel langzaan wat minder, met de ontkenningen in de EU!
 12. 😇 Denk ik ook met de rechtervoet 🤔?
 13. bickel

  Stoeprandschade

  Tygo, 🤔 alu lassen is niet glad met het oppervlak ! Dus dat wordt evengoed nabewerken 🤓. Ja foto's ervoor en foto's erna lijkt mij ook mooi om te zien met "how to" ! Succes 👀.
 14. bickel

  Plus lidmaatschap

  Piet Piet, zo simpel is het niet 😟. De kosten stijgen ook voor de Fiesta club, om die in de lucht te kunnen houden 🧐!
 15. Je hebt niet aan die onderzijde en zijkanten van die weerstand/zeners gekeken? Printplaat tekts opdruk, niets te zien natuurlijk 🙄! ?
×