Jump to content
Fiestaclub.nl

Bauke

Active users
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Bauke

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Bauke
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Oranje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bauke

  Nieuwe Ford Fiesta mk6

  Ik vind het behoorlijk mee vallen. Heb wel veel verlaagde auto's gehad en vaak op schroefset. Toen ik de auto kocht zaten er veren onder die best stug waren. Ik heb er nu eibach veren onder en dit rijd mooi en zeker niet stug. Mijn banden maat is 205/40 17
 2. Schokdempers zijn wel origineel ford. Er zaten originele witte stickers nog op maar waren slecht leesbaar en lieten los, deze heb ik er afgehaald. Maar dan nog, zou er idd een keer 1 zijn vervangen van een diesel ofzo die toch net iets anders is. Beste een schroefset eronder, kan ik hem goed afstellen kwa hoogte :)
 3. toch ben ik benieuwd als andere fiesta mk6 rijders hier op het forum met een verlaging hier ook last van hebben...
 4. ik zal de veren naast elkaar leggen en vergelijken. ik heb het gemeten na een rit van ongeveer 50 km. Zodra ik ze eronder weg heb gehaald post ik het hier met het resultaat
 5. Alles is correct gemonteerd (ben vroeger zelfs automonteur geweest) toplagers heb ik ook vervangen. de veren die onder de auto zaten had ik ook last dat rechts voor wat hoger stond. ik ga binnenkort toch eens de veren omwisselen en kijken wat het dan doet. (alles wil nu makkelijk los) bout in de fusee was niet los te krijgen en de moer op de schokdempers boven wouden ook al niet los. mooi alles nieuw en met een likje vet eraan Dat er zoveel tolerantie mag zijn wist ik trouwens niet.
 6. Zijn hier meer mensen die er last van hebben dat de rechter voor kant van de auto iets hoger staat dan de linker voorkant? een tijdje terug een fiesta mk6 gekocht en deze was al verlaagd ( geen idee welke verlagingsveren hier onder zaten) maar ik heb er nu eibach veren onder gezet. met die andere veren als met de eibach veren staat de rechter kant hoger. nu is er ook een jongen bij me in het dorp die een zelfde fiesta heeft (met standaard veren) en die vindt ook dat de rechter voorkant hoger staat) Het gaat om 7 mm..
 7. Bauke

  Nieuwe Ford Fiesta mk6

  Dankje wel!!
 8. dashboard bouten/moeren nog niet langs gelopen.(geen idee waar die precies zitten) veren zijn vervangen door eibach veren, stabilisator stangen vervangen.. motorsteunen zijn verder goed.net zoals alle kogels en rubbers. is een soort van resonerend geluid wat je hoort. ik zal er deze week nog eens mee bezig.
 9. Ik heb in mijn fiesta mk6 van 2002 een irritant krakend/knisperend geluid. geluid komt aan de passagierskant weg bij het dashboard/voorraam. als je de auto stationair laat lopen en iets aan het stuur draaid links/rechts hoor je al een soort krakend/knisperend geluid. tijdens het rijden is het veel erger en is ook altijd aanwezig. parafan plaat al gedemonteerd en terug geplaatst. toplagers voor al vervangen enz... iemand enig idee waar het eventueel weg zou kunnen komen?
 10. Bauke

  Nieuwe Ford Fiesta mk6

  dankje! kleur zie je idd niet heel vaak.in het echt is die wel iets donkerder dan op de foto's.
 11. Bauke

  Nieuwe Ford Fiesta mk6

  Dank jullie wel de achterlichten van een mk6,5 passen die er zo in? zit ook nog een beetje te twijfelen, deze erin laten of de 6,5 achterlichten.
 12. Bauke

  Nieuwe Ford Fiesta mk6

  Goedenavond, Bij deze wil ik me even voorstellen ( ik ben al lang geregistreerd maar heb mij nog nooit voor gesteld.) Ik heet Bauke en ik kom uit Grootegast ( Groningen ) Ben 33 jaar oud. Heb al heel wat auto's gehad (jonge auto's / oude auto's) 2 week geleden heb ik een : Ford fiesta mk6 1.6 16v in mango orange gekocht. de auto is van de buitenkant ST uitgevoerd. (interieur wil ik ook nog veranderen,maar heb nog geen net setje kunnen vinden) Wel heb ik alvast een net ST stuur met airbag van een mk6,5 gemonteerd, pook , instaplijsten en vandaag groot onderhoud gepleegd. Bij deze een paar foto's :
×