Jump to content
Fiestaclub.nl

Luukvl

Active users
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Luukvl

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Previous Fields

 • Voornaam
  Luuk
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

683 profile views
 1. Luukvl

  Probleem uitlaat ST150

  Dankje voor je reactie. Dat kan ik wel eens gaan doen inderdaad! Alleen de uitlaat is wel degelijk voor deze auto, heb deze rechtstreeks van Mountune gekocht en die maken alleen onderdelen voor de ST-versie van de MK6 serie.
 2. Hallo, Hier staat een setje te koop! https://www.facebook.com/marketplace/item/2416000948490565/
 3. Luukvl

  Probleem uitlaat ST150

  Bij de Milltek zit de demper er idd plat eronder maar de uitlaat hangt goed. Anders zaten de ophangpunten ergens anders 😉 https://www.mountunestore.com/collections/mk6-fiesta-st/products/fiesta-b256st-cat-back-exhaust Ik weet wel dat de fiesta mk6 een facelift hebben gehad en toen ook de uitlaatophanging veranderd is. Heb wel de goede besteld maar misschien de verkeerde gekregen. Maar voor garantie is het helaas al te laat. Misschien haal ik hem eraf, ophangpunt eraf slijpen, opnieuw erop lassen en dan hopen dat hij hoger komt te hangen?
 4. Hallo, Zoals de titel al zegt heb ik een klein probleem met mijn uitlaat van mijn ST150. Deze is van het merk Mountune en deze krijg ik maar niet goed onder de auto. De uitlaat hangt namelijk te ver naar beneden. Eerst dacht ik dat het aan de standaard uitlaatrubbers zou liggen, deze zijn best wel slap. Dus heb ik nieuwe uitlaatrubbers besteld die een heel stuk stugger zijn. Met het idee dat de uitlaat hoger komt te hangen. Nu hangt de uitlaat netjes in de nieuwe rubbers maar nog hangt deze te veel naar beneden. Wie kan mij hier mee helpen? Gr. Luuk
 5. Luukvl

  Mijn ST150 mk6.5

  Zal jullie allebei een PB sturen !
 6. Luukvl

  Mijn ST150 mk6.5

  Die heb ik nog 1 liggen, een rvs kap. Tijdje geleden gekocht maar ik monteer hem er toch niet op 😅. Is alleen wel rood met glitters, dus een respray is wel nodig. (Tenzij je dat wel mooi vind haha)
 7. Luukvl

  Passen deze velgen?

  Ja heb achter ook 20mm as spacers erop zitten dus dan gaat het hem niet worden. Thanks voor de snelle reply!
 8. Luukvl

  Passen deze velgen?

  Zelfde vraag maar nu over een dit setje: rota reece 17 inch 4x108 8J ET40 Band: 215/40/17 Ik weet dat dit breder is dan normaal, maar als jullie nu al zeker zijn dat dat niet gaat passen hoef ik geen contact met hem op te nemen 😉
 9. Luukvl

  Passen deze velgen?

  Oke dankje voor je snelle reactie. Dan laat ik ze aan me voorbij gaan.
 10. Hallo, Even een vraagje over een setje velgen. Zou willen weten of deze passen op mijn auto. Ik rij een Fiesta st150 en het gaat om een setje Team Dynamics 16 inch 7J ET25. Alvast bedankt! Gr. Luuk
 11. Luukvl

  Mijn ST150 mk6.5

  Afgelopen maand heb ik de TRC splitter en diffuser er zelf onder gemonteerd. De diffuser is eenvoudig zelf te monteren, je hebt alleen een kruiskop schroevendraaier nodig om 2 schroeven los/vast te draaien. Er is wel enige kracht nodig om de TRC diffuser op zijn plaats te krijgen, maar het is alleen te doen. Met het monteren van de splitter heb ik hulp gekregen van een maat. De 1 moet boren onder de auto en de ander de splitter op zijn plek moet houden. Als gereedschap hadden we een krik, accuboor en sleutelgereedschap. Dus daarvoor zou je naar de garage kunnen gaan in jouw geval.
 12. Luukvl

  Chiptuning waar

  Afgelopen week ben ik bij UT in Amersfoort geweest. Prima zaak en een leuke ervaring! Ze hebben 169,4pk en 204nm uit mijn st150 gekregen.
 13. Luukvl

  Chiptuning waar

  Dit topic ga ik even volgen, ben ook opzoek naar een chipper voor mijn ST150 Rij nu rond met een Milltek spruitstuk, sportcat, mountune demper, 60mm gasklep en mountune CAIS. Hoop er 170-180 pk uit te halen.
 14. Luukvl

  ITG filter ST150

  Hier mag een slotje op! @marcu heeft hem overgenomen van me.
 15. Luukvl

  ITG filter ST150

  @Fiesta Sport Je hebt pm !
×