Jump to content
Fiestaclub.nl

ReneKunst

Active users
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

About ReneKunst

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 04-05-1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rijssen
 • Interests
  electronica en obd diagnose

Previous Fields

 • Voornaam
  R
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

1452 profile views
 1. ik zou het alleen van binnenuit doen, als je de buitenkant ook wil doen moet je namelijk de hele brandstoftank demonteren.
 2. als je het geluid wil verminderen kun je ''antidreunplaten'' kopen en op het plaatwerk onder de achterbank plakken. die platen remmen de trillingen van het plaatwerk.
 3. ReneKunst

  Banden vraag

  Tijmenv heeft zich voorgesteld een tijdje geleden. 205/45R17 past probleemloos op de mk7.
 4. Ik zou even kijken op onderdelenlijn.nl
 5. ReneKunst

  Fiesta mk5 1.6 sport in de verkoop

  Is verkocht vandaag.
 6. ReneKunst

  Connectors.

  Ff zoeken op "amp pin"
 7. Ik heb het nummer opgezocht via www.7zap.com Je kan hier onderdelen opzoeken met het chassisnummer van je auto, dan weet je zeker dat het kan.
 8. Je kan een Duitse dealer proberen of eBay.com Ford nr:1762242 Bosch nummer :0261500221
 9. ReneKunst

  Laurens Ford Fiesta ST 2014

  Behoud van fabrieksgarantie na chiptuning kun je vergeten (performance update via Ford zelf uitgezonderd natuurlijk) Er zijn een paar bedrijven die zeggen dat ze aan ''overname van fabrieksgarantie'' doen, maar er zijn meerdere gevallen bekend dat er vervolgens niks voor garantie te claimen valt.
 10. Accu voor start/stop resetten is erg simpel te doen: -Auto op contact, motor loopt niet. -5 x het knopje van je mistachterlicht indrukken. -2 of 3 keer het knopje van je alarmlichten indrukken. -even wachten en als het goed is gaat het acculampje op je dashboard even traag knipperen(dat is het teken dat het resetten succesvol gedaan is.) Btw: accuzorg systeem is behoorlijk intelligent. als de accu niet vol genoeg is of er staan foutcodes in de computer, zal start/stop mogelijk alsnog niet werken.
 11. distributieriem interval van de 1.0 ecoboost motoren is 10 jaar of 240.000 km. inderdaad wel een erg grote klus waar een monteur ongeveer een dag mee bezig is.
 12. ReneKunst

  Motor onderhoud nu!

  Ik heb ook eens storing gehad in die klep, had bij mij een foutcode: p132p boost control signaal groter dan maximaal. Klep vervangen heeft toen de storing opgelost. Trouwens uitgelezen met forscan. Heb al vaker gezien dat ids geen codes vindt en forscan wel.
 13. ReneKunst

  Motor onderhoud nu!

  Even laten uitlezen. Ik vermoed 1 van deze oorzaken: Turbo druk te hoog of te laag: actuator turbodruk defect, egr defect, inspuitventiel die voor het roetfilter zit defect of roetfilter zelf te ver verstopt. Kan dus meerdere oorzaken hebben, een goede diagnose specialist naar laten kijken/ testen. Omdat deze onderdelen elkaar graag de schuld geven. Bijvoorbeeld een egr klep die niet goed sluit kan een foutcode op de turbodruk geven. (Een variant op "de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet")
 14. ReneKunst

  Motor onderhoud nu!

  Kan van alles zijn, welke motor heb je in de auto liggen?
 15. ReneKunst

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Ligt ook een beetje aan de hoogte van de band. Voor meer trekkracht moet je een kleine brede band hebben. Grotere banden zijn vaak alleen voor de looks en voor een hogere top snelheid op gps.
×