Jump to content
Fiestaclub.nl

BartK

Active users
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

About BartK

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 19-07-1995

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.fiestaclub.nl/index.php?showuser=8413
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Limburg, Nederland

Previous Fields

 • Voornaam
  Bart
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

1013 profile views
 1. BartK

  Andere maat banden

  Na wat verder zoeken ben ik erachter gekomen dat op de Ford site er bij de titanium (deze heb ik dus) standaard 16 inch met 195/50 zit! Heeft natuurlijk te maken met meer comfort. Apart dat ik er dan juist zo weinig over lees... Zou de auto dan ook "ingesteld" zijn op deze bandenmaat en zou ik dan ook geen snelheidsafwijking hebben? Word langzaam bang om harder dan de maximale snelheid te rijden, dadelijk wordt ik nog zo'n oudje die altijd precies de maximum snelheid rijdt en inhaalt met 1 km/h verschil hahaha.
 2. Ik ben er vandaag achter gekomen dat mijn zomerbanden de verkeerde maat hebben. Ik heb een fiesta van 2016 met 1.0l Ecoboost met 16 inch velgen. Deze zou een band moeten hebben van 195/45-R16. Echter liggen er banden op van 195/50-R16. Ik heb hiervan het verschil opgezocht en dit betekent dan toch dat ik bij 100 km/h, 3 km/h harder rijdt op deze banden. De banden hebben een verschil van 3,4% met de originele. Moet ik mij zorgen maken om aanlopen? Het verschil in snelheid valt mij niet zo goed omdat ik standaard wel zo'n 4/5 km/h te hard rijdt om de snelheidsmeter te "compenseren". Dan rijd ik dus ruim te hard... Zo ver ik weet zijn dit de banden die vanuit de fabriek op de auto zijn gelegd, echter zou dit dus fout moeten zijn. Zijn er mensen met deze zelfde maat als zomerband op hun fiesta? En moet ik mij zorgen maken over evt aanlopen?
 3. BartK

  Smoke Achterlampen met LED Fiesta Mk7

  Nog steeds te koop. Prijs verlaagd naar 120 euro.
 4. BartK

  Fiesta mountune spoiler extensions.

  De spoiler is inderdaad hetzelfde
 5. BartK

  Armsteun Fiesta MK7

  Verkocht
 6. BartK

  Armsteun Fiesta MK7

  Deze kan niet naar voren schuiven maar is wel standaard al ver naar voren. Oude foto zoals deze bij mijn vorige auto erin zat:
 7. Bart,

  waarom plaats je die achterlichten niet zelf op je auto?

   

  Ophalen? geen probleem -> wat is je uiterste prijs? Betaal contant!

   

  mvg

  Collin

  1. BartK

   BartK

   Collin,

   Ik ben van een Mk7 naar een Mk7,5 gegaan. De Mk7,5 heeft (wat ik van anderen hoor) een andere stekker. Omdat ik niet wil gaan kloten met de bekabeling doe ik ze daarom weg. Vind bovendien de lampen van de Mk7,5 titanium veel mooier dan bij de Mk7.

   Mijn uiterste prijs is toch wel 150 euro. Ze werken nog goed, zien er nog (super) goed uit en kosten nieuw 200 euro.

   Stuur me even een PM berichtje met je evt reactie.

   Mvg,

   Bart

 8. BartK

  Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Ze lijken wel heel erg mooi wit, is dat ook zo of zijn ze toch wat meer blauw getint? Misschien dat de foto dat perspectief wat verandert... Mijn vorige waren wat erg koud / blauw (ook al zouden ze een witte tint zijn). Daarom heb ik er nog niet voor gekozen om ze naar wit te veranderen.
 9. Zojuist in België bij het parkeren over zo'n rot bult aan het einde van de parkeerplek geschraapt... Normaal NOOIT last van, deze week nu al twee keer. Eerste keer gelukkig geen schade, nu helaas wel. De lak is er een beetje weg en het is er wat ruw. Het is niet in het zicht maar moet ik mij hier zorgen over maken? Niet dat dadelijk de lak los gaat laten... Ben altijd heel voorzichtig en dat maakt dit uiteraard nog rotter. Zal proberen morgen een foto te maken.
 10. BartK

  Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Vind je niet ook dat met zo'n rubbere achtermat alles door de hele kofferbak schuift? Heb er hier thuis eentje liggen en werd er helemaal gek van haha. Ben ook iemand met altijd veel gerei in z'n kofferbak...
 11. BartK

  Armsteun Fiesta MK7

  Ja, excuses ik was twee dagen niet in de gelegenheid te reageren. Ik heb je een PM gestuurd.
 12. BartK

  Interieurverlichting veranderen

  Ja die kun je gewoon in de kofferbak plaatsen.
×