Jump to content
Fiestaclub.nl

Remkerededition

Active users
 • Content count

  230
 • Joined

 • Last visited

About Remkerededition

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 09-10-1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Remy
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

1673 profile views
 1. Afscheid van onze Fiësta...

  Hmm... die ST stoelen had ik wel graag gewild haha
 2. Dames en Heren, Iedereen wil zijn Fiesta toch in goede conditie houden en beschermen. De mogelijkheid is er om een groepsaankoop te doen qua Wax. Het gaat om de volgende wax: Waxaddict Vitreo. Tevens is er de mogelijkheid om Fiesta op de deksel te laten zetten.. zo hebben we onze eigen Fiesta wax. Ik heb minimaal 10 personen nodig die aan deze groepsaankoop mee willen doen. De Afhandeling met de leverancier wordt door mij geregeld. De kosten van deze wax zullen rond de 60/65 euro bedragen incl. verzenden. (eigenlijke nieuwprijs bedraagt bij Carclean 80 euro.) Hoor graag of er mensen zijn die interesse hierin hebben. Mvg, Remy
 3. European Ford Event 2017

  Sorry mensen kom dan net terug van vakantie die dag.
 4. Project Red Edition

  hihi Helemaal mee eens Michel.
 5. Fiesta St Mk6 Performance Blue

  oke dat is serieus jammer
 6. Mario's Black Beauty Edition

  ziet er goed uit
 7. Performance Blue St

  idd haha ik kijk ook elke 2-3 dagen of die al in elkaar staat maar laatste tijd nogal rustig in dit topic
 8. Fiesta St Mk6 Performance Blue

  Persoonlijk vond ik de oude velgen mooier. Des al niet te min super gave auto.
 9. Waxen om auto optimaal te beschermen.

  Beste mede Feest rijders, Ik ga mijn collectie waxen een beetje uitdunnen en heb de volgende waxen van waxaddict te koop? waxaddict quartz (nieuwprijs was 129.99) waxaddict edition 18 (nieuwprijs was 67.99) waxaddict candygloss (nieuwprijs was 69.99) waxaddict custom showgloss (nieuwprijs was 169.99) hoeven niet de nieuwprijs op te brengen. zijn wel allemaal nog nieuw. Stuur me aub een pm bij interesse.
 10. Fiesta ST 2018 onthuld.

  idd voor mij ook de 7,5 met dit interieur +1 voor @Ari
 11. Fiesta St Mk6 Performance Blue

  Echt super mooi geworden. alvast veel plezier ermee
 12. Fiesta ST 2018 onthuld.

  Ik vind hem qua uiterlijk een beetje gewoontjes??
 13. bandenkeuze

  Winterbanden moet zo smal mogelijk zijn. Hoe minder contact hoe beter. Met grote sloffen is kans op glijden veeeeeel groter en je grip dus veel minder. Beter 185 breed als 205.
 14. Bnz Fiesta,ST Line Race Red

  hele mooie auto! Veel plezier ermee.
 15. Waxaddict Vitreo

  Nieuwe pot waxaddict vitreo te koop. Pot is 100% nieuw. Vraagprijs is 65 euro. Om je Feest een optimale look te geven. De eerste Signature Wax van Waxaddict. Zeer gemakkelijk in gebruik. Gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten. Geleverd in luxe glazen pot. Inhoud 200ml. Waxaddict Vitreo Signature Wax is de eerste Signature Wax geproduceerd door Waxaddict. De formule is zo gebalanceerd en evenwichtig dat deze alleen in kleine oplages gemaakt kan worden door de chemist die de formule heeft ontwikkeld. Gemaakt van een exotische mix van o.a. carnauba, motan en natuurlijke oliën maken deze wax zeer bijzonder. Gemakkelijk aan te brengen, respectabele duurzaamheid en fraaie beading en sheeting eigenschappen. De glans die deze wax produceert kan zich meten met waxen uit het duurdere segment. Breng Vitreo zeer dun aan met een foam applicator en laat de wax 6-12 minuten drogen afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid. Niet langer laten drogen dan 20 minuten. Daarna afnemen met een hoge kwaliteit microvezeldoek.
×