Jump to content
Fiestaclub.nl

fiestaboy

Active users
 • Content count

  152
 • Joined

 • Last visited

About fiestaboy

 • Rank
  Fiesta Junior

Contact Methods

 • MSN
  colin_kruijff@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Interests
  alles van de fiesta spoilers/skirts/glills en tuning

Previous Fields

 • Voornaam
  Collin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

646 profile views
 1. SYNC3 updates

  Er staat in die link van nbe ondesteuning en dit moet zijn ondeRsteuning. Je mist de R in die link.
 2. Stickers/logo's verwijderen

  Heb het bij mijn st-line bij aflevering meteen eraf laten halen(het fiesta emblame) maar ze waren alleen vergeten de plakresten te verwijderen. Maar maakt het achterkanten van de auto wel strakker. Maar dat is persoonlijk.
 3. SYNC3 updates

  Is er iemand die de klimaatcontrole bij mij zou kunnen en willen installeren tezamen met het nieuwe thema scherm?
 4. Mk-8 ST-line

  Top dankjewel.
 5. Mk-8 ST-line

  Mag ik vragen wat voor problemen u gelezen heeft op het Duitse forum? Ik hoop dat het goed word opgelost. Het gaat tenslotte om een stukje veiligheid en ik zeg altijd als ik m breng: beter 1 dag te lang binnen dan 10 min te kort. Weet u trouwens ook toevallig welk type ledlampjes ik moet bestellen voor de overige lampen led te maken? De auto beschikt over de light upgrade pack. Maar wil de rest ook naar led doen. Graag plug en play.
 6. Mk-8 ST-line

  Het lukte me niet om er meerdere te plaatsen maar dit is mijn beauty. Er is nog een afneembare trekhaak onder gemonteerd en ik heb het Fiesta emblame laten verwijderen, dit om dat ik dit strakker vind. Helaas staat de auto nu na 4wekem in mijn bezit weer bij de dealer ivm problemen met de rem. Ze gaan alles met betrekking tot de rembekrachtiger enz weer uit elkaar halen en Ford ned contacten ivm eventuele montage- of constructie fout. Tot nader order een C-max onder de kont.
 7. Mk-8 ST-line

 8. Dankjewel voor je antwoord. Helaas heb ik niet de stekkers en software om dit zelf te doen. Ik ben zelf woonachtig in Rijswijk is er iemand dit mij hiermee kan en wil helpen? Die in een redelijke straal van denhaag woont?
 9. Goedemorgen allen, Ik heb een vraag mbt het koppelen van de verwarming/elektrische airco met het scherm van mijn mk8 ST-line. Is dit mogelijk en zijn en nog meerdere dingen die ik kan koppelen of systemen die je kan activeren? En weet iemand of het mogelijk is om systemen in te kunnen schakelen die werken op de camera/sensor bij de achteruitkijkspiegel? Alvast goed weekend. Mvg fiestaboy
 10. Rem bekrachtiger mk8

  Nou iig te horen gekregen dat de auto helemaal klaar staat, enkelt nog steeds aan het wachten op de rembekrachtiger. Nog niets bekent voor wanneer deze binnenkomt helaas. Iemand anders die andere info heeft?
 11. Rem bekrachtiger mk8

  Ja klopt tegen mij was ook gezegt dat de rembekrachtiger back order staat. Idd afwachten.
 12. Rem bekrachtiger mk8

  Weet je dan ook toevallig of er al zicht is wanneer de nieuwe rembekrachtigers richting de dealers gaan?
 13. Rem bekrachtiger mk8

  Dat snap Ik, en daar heb je ook gelijk in. Laten we hopen dat er gewoon snel iets bekent word. Bedankt iig voor de info.
 14. Rem bekrachtiger mk8

  Nu is mijn Duits niet zo heel sterk maar begrijp ik het nu goed dat er morgen (16-01) nieuwe info komt of het nieuwe onderdeel? Bedank iig voor de info.
 15. Goeiedag, Is er iemand hier die toevallig al ergens heeft gelezen hoe ze het probleem met de Rem bekrachtiger gaan oplossen van de MK8? Ik kan nergens iets vinden, auto staat al ruim een week bij de dealer maar word niet afgeleverd ivm dit probleem...
×