Jump to content
Fiestaclub.nl

fiestaboy

Active users
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

About fiestaboy

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 20-09-1982

Contact Methods

 • MSN
  colin_kruijff@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zuid-Holland. Den-haag.
 • Interests
  alles van de MK8

Previous Fields

 • Voornaam
  Collin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

717 profile views
 1. fiestaboy

  Deur vergrendeling.

  Goeiedag allen, ik vraag mezelf het volgende af. Ik heb een mk8 en nu heb je alleen bij de bestuurdersdeur de knop zitten om alle deuren te ontgrendelen/vergrendelen. Bestaat er ook een mogelijkheid om dezelfde knop ook in de passagiersdeur te monteren en werkend?Dus dat je aan beide zijden een knop hebt die de deuren kan vergrendelen en ontgrendelen. Ideeën enz zijn welkom maar ben benieuwd naar jullie antwoord. Fijne dag.
 2. fiestaboy

  Hulp gevraagd!!Trekgewicht mk8

  Is er iemand die weet of de ST-line mk8 in België of Duitsland uitgegeven word met een trekgewicht voor een aanhanger?(buiten het reservewiel en panoramadak want dan is deze al 0kg) Er worden door de dealers st-line uitvoeringen verkocht met trekhaken maar deze mogen geen aanhanger trekken. Ik zit met ditzelfde probleem, de dealer zegt dat het kan en geen probleem is maar ik kan dus niet hetgeen doen waarvoor ik deze er uiteindelijk voor onder heb gekocht. Iemand ideeën of advies aan wat ik kan eisen? Ben al weken bezig met dit drama maar of het kost me een duit geld of ik kan de trekhaak laten verwijderen en geld terug en de 1e beurt op hun kosten. Wie kan mij hierin meer vertellen en eventueel in adviseren? Heb ook al contact gehad met de RDW en de bovag maar die kunnen niet veel doen en Ford Nederland zegt gewoon ja staat in de accessoirelijst dat het niet mag dus fout van de dealer.
 3. fiestaboy

  SYNC3 updates

  Er staat in die link van nbe ondesteuning en dit moet zijn ondeRsteuning. Je mist de R in die link.
 4. fiestaboy

  Stickers/logo's verwijderen

  Heb het bij mijn st-line bij aflevering meteen eraf laten halen(het fiesta emblame) maar ze waren alleen vergeten de plakresten te verwijderen. Maar maakt het achterkanten van de auto wel strakker. Maar dat is persoonlijk.
 5. fiestaboy

  SYNC3 updates

  Is er iemand die de klimaatcontrole bij mij zou kunnen en willen installeren tezamen met het nieuwe thema scherm?
 6. fiestaboy

  Mk-8 ST-line

  Top dankjewel.
 7. fiestaboy

  Mk-8 ST-line

  Mag ik vragen wat voor problemen u gelezen heeft op het Duitse forum? Ik hoop dat het goed word opgelost. Het gaat tenslotte om een stukje veiligheid en ik zeg altijd als ik m breng: beter 1 dag te lang binnen dan 10 min te kort. Weet u trouwens ook toevallig welk type ledlampjes ik moet bestellen voor de overige lampen led te maken? De auto beschikt over de light upgrade pack. Maar wil de rest ook naar led doen. Graag plug en play.
 8. fiestaboy

  Mk-8 ST-line

  Het lukte me niet om er meerdere te plaatsen maar dit is mijn beauty. Er is nog een afneembare trekhaak onder gemonteerd en ik heb het Fiesta emblame laten verwijderen, dit om dat ik dit strakker vind. Helaas staat de auto nu na 4wekem in mijn bezit weer bij de dealer ivm problemen met de rem. Ze gaan alles met betrekking tot de rembekrachtiger enz weer uit elkaar halen en Ford ned contacten ivm eventuele montage- of constructie fout. Tot nader order een C-max onder de kont.
 9. fiestaboy

  Mk-8 ST-line

 10. Dankjewel voor je antwoord. Helaas heb ik niet de stekkers en software om dit zelf te doen. Ik ben zelf woonachtig in Rijswijk is er iemand dit mij hiermee kan en wil helpen? Die in een redelijke straal van denhaag woont?
 11. Goedemorgen allen, Ik heb een vraag mbt het koppelen van de verwarming/elektrische airco met het scherm van mijn mk8 ST-line. Is dit mogelijk en zijn en nog meerdere dingen die ik kan koppelen of systemen die je kan activeren? En weet iemand of het mogelijk is om systemen in te kunnen schakelen die werken op de camera/sensor bij de achteruitkijkspiegel? Alvast goed weekend. Mvg fiestaboy
 12. fiestaboy

  Rem bekrachtiger mk8

  Nou iig te horen gekregen dat de auto helemaal klaar staat, enkelt nog steeds aan het wachten op de rembekrachtiger. Nog niets bekent voor wanneer deze binnenkomt helaas. Iemand anders die andere info heeft?
 13. fiestaboy

  Rem bekrachtiger mk8

  Ja klopt tegen mij was ook gezegt dat de rembekrachtiger back order staat. Idd afwachten.
 14. fiestaboy

  Rem bekrachtiger mk8

  Weet je dan ook toevallig of er al zicht is wanneer de nieuwe rembekrachtigers richting de dealers gaan?
 15. fiestaboy

  Rem bekrachtiger mk8

  Dat snap Ik, en daar heb je ook gelijk in. Laten we hopen dat er gewoon snel iets bekent word. Bedankt iig voor de info.
×