Jump to content
Fiestaclub.nl

fiestaboy

Active users
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

About fiestaboy

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 20-09-1982

Contact Methods

 • MSN
  colin_kruijff@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zuid-Holland. Den-haag.
 • Interests
  alles van de MK8

Previous Fields

 • Voornaam
  Collin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

798 profile views
 1. fiestaboy

  F8 Kaarten

  Ja dat heb ik.
 2. fiestaboy

  F8 Kaarten

  Goedemorgen ik krijg ook de 404 foutcode heb je voor mij de link naar de update?
 3. fiestaboy

  Trillen van MK-8

  Met remmen voel je niets trillen dus daar ligt het ook niet aan.het is echt met rijden zelf op hogere snelheden en niet met remmen gelukkig.
 4. fiestaboy

  Trillen van MK-8

  Ik heb de 100pk versie. Nee de trilling Nee alleen voelbaar in het zitgedeelte(als deze in het stuur was dan was het onbalans in de voorwielen) maar deze zijn allemaal gebalanceerd, voelbaar in de stoel ende zonneklep is uitgeklapt dus voor de ruit.
 5. fiestaboy

  Trillen van MK-8

  Goedemiddag, Ik vroeg me af of er hier nog meer mensen zijn die bij de MK-8 last hebben van onbalans ( of dit ervaren hebben) in de auto voelbaar in het zitgedeelte van de stoel en een zonneklep die niet stil meer hangt en meeresoneerd bij snelheden van tussen de 130 en 150km/h? Banden zijn al gebalanceerd dus daar zit het m niet in, heb het zowel bij de winter (15inch) als bij de zomerwielem(18inch)
 6. fiestaboy

  Hulp gevraagd!!Trekgewicht mk8

  Die logica snap ik ook niet zo goed. Moet voor een fietsendrager toch geen kwaad kunnen en gewoon mogelijk zijn.
 7. fiestaboy

  Hulp gevraagd!!Trekgewicht mk8

  Hoi Jan, Nee op deze is dat niet mogelijk door het dak want dan vervalt het trekgewicht en is ook een fietsendrager niet mogelijk. Bij een ST-line zonder panoramisch dak kan je een trekhaak monteren maar enkelt en alleen voor een fietsendrager en je mag er dus geen aanhanger mee trekken. De titanium mag dit weer wel(tot 1000kg)
 8. fiestaboy

  MK8 display demonteren

  Waarom kan ik jou foto reportage niet bekijken? Ik aanbde foto's niet openen.
 9. fiestaboy

  MK8 display demonteren

  Ik had het idd wel gelezen maar twijfelde ivm dat ik de videokabellos zag maar ook met een andere stekker bij iemand die m via eBay had besteld. Dank voor je antwoord. Ik ga mezelf van het Weekend verdiepen in imgur want foto's uploaden lukte eerder al niet zo goed. Bedankt voor de tip.
 10. fiestaboy

  MK8 display demonteren

  Is er iemand die nu precies kan zeggen wat je nu precies nodig hebt (eventueel met links) om de achteruitrijcamera te installeren en aan te sluiten?
 11. fiestaboy

  MK8 display demonteren

  Ik kan helaas de foto's niet bekijken maar ben zeer geïnteresseerd in hoe en of wat mbt de achteruitrijcamera voor de mk8
 12. fiestaboy

  Reservewiel mk6 te koop.

  Goeiedag, Ik heb nog een z.g.a.n. reservewiel liggen van mijn fiesta mk6. Het betreft een stalen velg met een Bridgestone band eromheen met de maat 175/65 R 14. Iemand die ik er blij mee kan maken voor een leuk prijsje?
 13. fiestaboy

  Hulp gevraagd!!Trekgewicht mk8

  Goedemorgen, Enige tijd verder en ondertussen wat misschien de meeste nu wel weten en dat is dat de ST-Line dus geen trekgewicht heeft en dus geen aanhanger mag trekken.(terwijl ze nog steeds wel zo verkocht worden en mensen dus enkel dat ze mogen trekken met een ST-Line ) Waarom dit is blijft een raadsel maar zowel de dealer als Ford Nederland zeggen weer andere dingen. Zoals dat ze het niet vinden kunnen onder een sportieve auto en dat dit is ivm dat deze 2cm verlaagd is. Nu vind ik beide onzin maar dit is wel 1 van de verhalen die ik tot me kreeg. Een fietsendrager mag dan weer wel. Na lang getouwtrek en hoop geouwehoer met dealer enz hebben ze de oude ingenomen(koste mij natuurlijk wel afschrijving) en heb ik sinds 2 weken een ST-Line met een panodak en verder de opties zoals ik deze op de vorige had, ik heb hem bij een andere dealer af laten leveren ivm geen vertrouwen meer in de 1e dealer. had ik eerder geweten dat er geen aanhanger achter mocht dan was ik een jaar geleden voor de huidige gegaan met panodak of een ander merk. Ik hoop nu in ieder geval zorgeloos te kunnen rijden de komende tijd.
 14. fiestaboy

  Deur vergrendeling.

  Goeiedag allen, ik vraag mezelf het volgende af. Ik heb een mk8 en nu heb je alleen bij de bestuurdersdeur de knop zitten om alle deuren te ontgrendelen/vergrendelen. Bestaat er ook een mogelijkheid om dezelfde knop ook in de passagiersdeur te monteren en werkend?Dus dat je aan beide zijden een knop hebt die de deuren kan vergrendelen en ontgrendelen. Ideeën enz zijn welkom maar ben benieuwd naar jullie antwoord. Fijne dag.
 15. fiestaboy

  Hulp gevraagd!!Trekgewicht mk8

  Is er iemand die weet of de ST-line mk8 in België of Duitsland uitgegeven word met een trekgewicht voor een aanhanger?(buiten het reservewiel en panoramadak want dan is deze al 0kg) Er worden door de dealers st-line uitvoeringen verkocht met trekhaken maar deze mogen geen aanhanger trekken. Ik zit met ditzelfde probleem, de dealer zegt dat het kan en geen probleem is maar ik kan dus niet hetgeen doen waarvoor ik deze er uiteindelijk voor onder heb gekocht. Iemand ideeën of advies aan wat ik kan eisen? Ben al weken bezig met dit drama maar of het kost me een duit geld of ik kan de trekhaak laten verwijderen en geld terug en de 1e beurt op hun kosten. Wie kan mij hierin meer vertellen en eventueel in adviseren? Heb ook al contact gehad met de RDW en de bovag maar die kunnen niet veel doen en Ford Nederland zegt gewoon ja staat in de accessoirelijst dat het niet mag dus fout van de dealer.
×