Jump to content
Fiestaclub.nl

JWE

Active users
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

About JWE

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Jan Wim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

570 profile views
 1. JWE

  Verschil Fiesta MK7 Champion en Titanium

  Goede keuze geweest om voor een X-pack te gaan. Heb ik ook gehad en dat was erg fijn rijden met al die opties.
 2. JWE

  Nieuwe kleur St-Line

  Ik kan in de configurator op Ford.nl ook Blue Wave niet meer terugvinden.
 3. Ik herken je dilemma, maar originele Ford-velgen waren me uiteindelijk toch te gortig qua prijs. Ik ben uiteindelijk voor Borbet BL4's gegaan. Ford-sticker op de naaf en klaar.
 4. JWE

  Nieuwe kleur St-Line

  Klopt, DBI is vervangen voor deze variant. Doodzonde in mijn ogen 😥
 5. Dat de koplampen reageren op het aan/uitschakelen van de voorruitverwarming is 'normaal' voor de MK7. Met de rest kan ik je helaas niet helpen, mijn technische kennis is 0,0.
 6. Dat heb ik ook gehad, toen mijn vorige MK7 vol lag met IKEA-pakketten. Echt een toptiming 🙄 Ik kreeg hem ook met geen mogelijkheid meer open, ook niet met de afstandsbediening. Uiteindelijk heeft de dealer hem wel open gekregen en het mechanisme vervangen. Een andere MK7 in het gezin heeft het ook, maar daar werkt het met de afstandsbediening nog wel.
 7. Past vast, maar de MK7 heeft rode binnenverlichting, de MK 7,5 blauw (voor zover ik weet)
 8. JWE

  Winterbanden 195/50 R15 op stalen velgen

  Gaat niet passen op de MK8, althans, het werd mij afgeraden. Ik heb ook 17" zomerbanden en dat verschil met mijn 15" MK7-winterbanden was echt wel heel groot. Ik heb dus helaas nieuwe moeten aanschaffen.
 9. JWE

  mybluefin chiptuning

  Ik heb je een PM gestuurd, ik weet niet of het handig is de naam van de dealer te noemen. Om maar geen slapende (Ford-)honden wakker te maken 😉 Dat weet ik, maar ik heb niets veranderd. Wel een lange rit toen het ineens weer werkte, wellicht de accu even goed opgeladen of iets dergelijks. Ik ben er wel blij mee, zat me toch niet helemaal lekker dat het niet meer werkte. Hoe ze dat gedaan hebben, geen flauw idee. Ik heb er geen verstand van, de reden dat ik ook voor en Ford-dealer gekozen heb toen dat een optie bleek. De auto is de werkplaats ingegaan, ik heb gezien dat de motorkap open ging en vervolgens ben ik achter mijn laptop gedoken. Na 45 minuten was het klaar en kon ik gaan.
 10. JWE

  mybluefin chiptuning

  Even een update, start- en stop werkt opeens weer.
 11. Heb ik ook gehad, tijdens de proefrit die ik maakte met mijn vorige auto (MK7) merkte ik dat al. Dealer heeft het toen opgelost, volgens hen door de knoppen te vervangen, maar later speelde het weer een poosje. Gek genoeg hield dat na een klap met de vuist op de knop op, maar het het vervangen van die knoppenunit is wellicht een betere manier. 🤣
 12. JWE

  Mk8 Vloermat bestuurder verschuift

  Nee, dat hoort niet zo. Ik heb er gen last van in ieder geval.
 13. JWE

  mybluefin chiptuning

  Goed! Ja, er is best wel een groot verschil. Waar ik eerder terug moest schakelen om weer wat gang in de auto te krijgen is dat nu niet meer nodig. Erg fijn op de snelweg. Ook het optrekken vanuit stilstand gaat vlotter, zeker als je wat toeren maakt. Wel werkt mijn start-stopsysteem niet meer. Maar ik weet niet of ik daar nou rouwig om moet zijn of niet.
 14. Ik denk dat je mij bedoelt: ik heb een Titanium, dus geen extra grote achterspoiler.
 15. Voor zover ik begrepen heb wordt nu de Focus ondersteunt, Fiesta zou dit jaar nog moeten volgen. Maar dat zal wel 2019 worden. Ik kan zelf de basisdingen zien in Android (HTC 10/OnePlus 6T). Wel opvallend, de laatste maanden blijft de oliekwaliteit hangen op 66%. Om nou te zeggen dat het veel toevoegd, mwah.
×