Jump to content
Fiestaclub.nl

Evil Bert - MK7

Fiestaclub +
 • Content count

  284
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Evil Bert - MK7

 • Rank
  Fiesta Senior
 • Birthday April 12

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  The Netherlands

Previous Fields

 • Voornaam
  S (ask me)
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

2424 profile views
 1. Evil Bert - MK7

  Project Hot Musterd

  Dat wordt dan een "nieuw" projectje Bart. ----> Hot Musterd, wrappen in het wit. (wel zonden hoor, .... dit blijft een mooie kleur.) Groeten S.
 2. Evil Bert - MK7

  Fiesta Metal

  Yep, mooi setje. Deze heb ik er ook in zitten. Voetensteun is ook AliE (lijkt me dezelfde), pedalen wel origineel Ford. Groeten S.
 3. Evil Bert - MK7

  Mebu meeting

  ... jammer. Gaat me dit jaar niet lukken. Veel plezier voor de mensen die gaan. Altijd een mooie tocht .... en een zeer goede BBQ
 4. Evil Bert - MK7

  Afscheid van onze Fiësta...

  Jammer dat hij weggaat Gordon,.... Heb je net die mooie ST-Stoelen erin zitten. Wel goed dat je bij Ford bent gebleven, Focus is natuurlijk ook lekker rijden. Succes met de verkoop Groeten S. (Moeten deze wel in de map, verkoop auto's zetten)
 5. Evil Bert - MK7

  Fiesta Sport mk7 (2010)

  In Nederland niet standaard, komt van MS Design af. In België werd hij op de R2- editie geleverd. Dit was een leuk aangeklede sportversie. (ook al spoilerextensies.....) Groeten S.
 6. Evil Bert - MK7

  Fiesta ST Eindhoven Strijp shoot

  Hoi Justin, Mooie foto's .... Volgende keer mag je mij ook wel uitnodigen hoor. (woon daar redelijk dichtbij) Heb allen zelf geen camera, gebruik altijd mijn telefoon, dus dan weet je het wel Groeten S.
 7. Evil Bert - MK7

  Nieuwjaarsmeeting

  Als er mensen samen willen rijden vanuit het zuiden.... . kunnen misschien afspreken bij de Mac in Best (A2 na eindhoven) Laat maar weten @peter1981 Groeten S.
 8. Evil Bert - MK7

  Nieuwjaarsmeeting

  Hmm aanmeldingen hier valt tegen, misschien wel meer op Facebook. .. en komen natuurlijk ook andere clubs. Nou voor degene die komen, tot zondag. Groeten S.
 9. Evil Bert - MK7

  MK7,5 ST-Line gekocht, was al member

  Mooie kleur Patrick,... ... al vond ik die andere kleur natuurlijk ook erg mooi Groeten S.
 10. Evil Bert - MK7

  Plus lidmaatschap

  ... en natuurlijk mijn bijdrage voor 2018 weer gedaan. geld is overgemaakt. ( @VitroFiesta ) Tot zondag, groeten S.
 11. Evil Bert - MK7

  Ford Fiesta MK7 ST | Wielenset (zomer)

  Hoi @Michelvh Nee ik doe mijn witte OZ's niet weg, vind juist witte velg mooi staan onder mijn auto. Ik heb ook nog een set ST-velgen en zat er aan te denken om die wit te coaten of dippen. ... wilde ze eerst als winter-set, maar dat is ook een beetje aso, om zo'n set te misbruiken als winter-set Dus misschien ff met Mebu praten om ze te ruilen. (+ eventueel wat bijbetalen) ... maar mijn winter-set waar ik nu op rijd, .... die is zwart met een rode rand. (wel 16") is dat niets voor jou ? Ik weet niet of je ze ooit gezien hebt, kan op de nieuwjaarsmeeting...... Rude kent ze wel. Groeten S.
 12. Evil Bert - MK7

  Ford Fiesta MK7 ST | Wielenset (zomer)

  Hmm interessant, Kan ik mijn set niet ruilen met bijbetaling ? (wilde die van mij gaan coaten of dippen) Vond die witte OZ's wel leuk staan, dus wilde mijn set ST ook wit hebben. neem anders nog wel contact op. ( @Autobedrijf Mebu )
 13. Evil Bert - MK7

  Fiesta MK7 Frozen White

  Lekker bezig Danny Zal het bij de Nieuwjaarsmeeting wel "IRL" zien. Groeten S. Meeting
 14. Evil Bert - MK7

  Project Red Edition

  Yep... ook voor mij. Was het helemaal vergeten dat jij deze verkocht. Zit ook weer een beetje te kijken naar een ander setje. (heb er pas 3 ) .... maar dat komt eigenlijk omdat mijn zus ook een mk7 heeft gekocht en deze mag natuurlijk ook aangepakt worden.
 15. Evil Bert - MK7

  Stoelen MK7,5

  Hmm vind mijn stoelen juist super. Ook veel last van mijn rug en zat eerst naar een hoge instap te kijken. ( we worden allemaal ouder) Maar ben toen juist op de Fiesta gekomen. (vriendin wilde ook een kleinere auto) Heb wel een MK7 en had een titanium uitvoering, vond de stoelen lekker voor mijn rug. Heb later wel een lederinterieur ingebouwd, met dezelfde pasvorm, deze zit ook super. Ben wel wezen kijken naar de nieuwe MK8, maar vind daar de stoelen niet echt fijn van zitten, misschien de ST-Line nog proberen van de MK8. Anders zal het toch een Focus worden in de toekomst.
×