Evil Bert - MK7

Fiestaclub +
 • Content count

  278
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Evil Bert - MK7

 • Rank
  Fiesta Senior
 • Birthday April 12

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  The Netherlands

Previous Fields

 • Voornaam
  S (ask me)
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

2253 profile views
 1. Als er mensen samen willen rijden vanuit het zuiden.... . kunnen misschien afspreken bij de Mac in Best (A2 na eindhoven) Laat maar weten @peter1981 Groeten S.
 2. Hmm aanmeldingen hier valt tegen, misschien wel meer op Facebook. .. en komen natuurlijk ook andere clubs. Nou voor degene die komen, tot zondag. Groeten S.
 3. Mooie kleur Patrick,... ... al vond ik die andere kleur natuurlijk ook erg mooi Groeten S.
 4. ... en natuurlijk mijn bijdrage voor 2018 weer gedaan. geld is overgemaakt. ( @VitroFiesta ) Tot zondag, groeten S.
 5. Hoi @Michelvh Nee ik doe mijn witte OZ's niet weg, vind juist witte velg mooi staan onder mijn auto. Ik heb ook nog een set ST-velgen en zat er aan te denken om die wit te coaten of dippen. ... wilde ze eerst als winter-set, maar dat is ook een beetje aso, om zo'n set te misbruiken als winter-set Dus misschien ff met Mebu praten om ze te ruilen. (+ eventueel wat bijbetalen) ... maar mijn winter-set waar ik nu op rijd, .... die is zwart met een rode rand. (wel 16") is dat niets voor jou ? Ik weet niet of je ze ooit gezien hebt, kan op de nieuwjaarsmeeting...... Rude kent ze wel. Groeten S.
 6. Hmm interessant, Kan ik mijn set niet ruilen met bijbetaling ? (wilde die van mij gaan coaten of dippen) Vond die witte OZ's wel leuk staan, dus wilde mijn set ST ook wit hebben. neem anders nog wel contact op. ( @Autobedrijf Mebu )
 7. Lekker bezig Danny Zal het bij de Nieuwjaarsmeeting wel "IRL" zien. Groeten S. Meeting
 8. Yep... ook voor mij. Was het helemaal vergeten dat jij deze verkocht. Zit ook weer een beetje te kijken naar een ander setje. (heb er pas 3 ) .... maar dat komt eigenlijk omdat mijn zus ook een mk7 heeft gekocht en deze mag natuurlijk ook aangepakt worden.
 9. Hmm vind mijn stoelen juist super. Ook veel last van mijn rug en zat eerst naar een hoge instap te kijken. ( we worden allemaal ouder) Maar ben toen juist op de Fiesta gekomen. (vriendin wilde ook een kleinere auto) Heb wel een MK7 en had een titanium uitvoering, vond de stoelen lekker voor mijn rug. Heb later wel een lederinterieur ingebouwd, met dezelfde pasvorm, deze zit ook super. Ben wel wezen kijken naar de nieuwe MK8, maar vind daar de stoelen niet echt fijn van zitten, misschien de ST-Line nog proberen van de MK8. Anders zal het toch een Focus worden in de toekomst.
 10. .... al iets meer bekend ? Lekker warme wintertrui mag ook Ziet er weer "wit" uit buiten,.... fijn met de winterbandjes
 11. ... ohhh @Gerjan leuk om te horen !?! Proficiat hahah komt er weer een "kleine Fiesta" bij. Groeten S.
 12. Ook hier de Climair Sport erop zitten. Meer voor de "looks" dan voor het gebruik. hebben 3 soorten
 13. ..... heeft mijn zus ook een MK7 gekocht. Dus maar ff de link doorgestuurd deze week, kan ze die bestellen. Nou een beetje rondkijken of ik meer leuke dingen voor haar kan vinden. das niet moeilijk he.
 14. .... en toch ook maar een foto van mijn "Feesje"
 15. Mooi verslag Jur. Zie nog maar weinig foto's / video's, .... .... maar ik zal er een plaatsen. Kunnen ze ook zien waarom onze club een prijs verdient Mooi dat jij nog bent gebleven, .... hihi we zien de GoodieBag wel verschijnen bij SchippersStop. Groeten S.