Jump to content
Fiestaclub.nl

Evil Bert - MK7

Fiestaclub +
 • Content Count

  348
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Evil Bert - MK7

 • Rank
  Fiesta Senior
 • Birthday April 12

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  The Netherlands

Previous Fields

 • Voornaam
  S (ask me)
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

2939 profile views
 1. Evil Bert - MK7

  Schippersstop

  … ook ik moet me weer een keer laten zien. Kon jammer genoeg niet bij BFE en bij EFE zijn, maar dit is om de hoek, dus kom natuurlijk. Groeten S.
 2. Evil Bert - MK7

  Project Hot Musterd

 3. Evil Bert - MK7

  Welke Fiesta vanaf 2009 hebben schijfrem achter?

  Hoi Genesis, Alleen de ST heeft achter een schijfrem, maar je kan deze ook monteren op een gewone fiesta. Hebben er al meerdere op dit forum een ombouw gedaan. Succes met de zoektocht. Groeten S.
 4. Evil Bert - MK7

  Heerlijke blauwe Fiesta 1.6 titan 135pk

  Hoi Rick, Welkom op het Forum. Leuk een blauwe Metal, die zie je niet veel in NL. Veel plezier met dit "feestje" .... Groeten S.
 5. Evil Bert - MK7

  Telefoon niet hoorbaar

  .... misschien ook een smartwatch ? Zet op mijn smartwatch Bluetooth vaak uit, dan pakt hij mijn radio wel goed. (.. en later update ik wel mijn stappenteller e.d. ) Groeten S.
 6. Evil Bert - MK7

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  Betaald, toch maar 1x compleet. Is al een leuke opkomst, misschien toch nog meer .... ? @VenomST en @Vught City kunnen weer samen rijden ? @House of Cars kan ook meerijden en misschien ideeën opdoen om in deze regio te organiseren @Marxje of ga je toch naar FITP ? Groeten S.
 7. Evil Bert - MK7

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  Ben er ook bij,.... ff kijken of ik een bijrijder meeneem en of we weer vanuit Best ( zonder MJ) vertrekken. Groeten S. (natuurlijk compleet)
 8. Evil Bert - MK7

  blue fiesta mk8 project

  Hoi Ricardo, Mooie aanwinst deze MK8. Jammer dat de vorige weg is, was ook wel een erg geslaagd project,...... .... maar nu lekker verder met deze. Succes Groeten S.
 9. Evil Bert - MK7

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Pfff wat zien jouw " witte" velgen er schoon uit Tim. Waarmee was/wax/ poets jij ze ? Tijd dat ik mijn zomerset er ook maar weer onder ga zetten. (witte oz's) ( mag ook wel met dit weer ) Groeten S.
 10. Evil Bert - MK7

  Mk6.5 Kermit

  Ziet er weer super uit, deze update Ga zo door Marc. ... blijf de "Stormtrooper" ook erg geslaagd vinden Groeten S.
 11. Evil Bert - MK7

  Fiesta In The Park

  Net zoals Martijn laatst, werd ook ik onaangenaam verrast door een aantal deuken in mijn auto. (Duidelijk dat een stuur een aantal keer mijn auto had geraakt) Was gezellig even bij mijn ouders op de koffie en was misschien een half uurtje binnen. Nu wonen mijn ouders op een doodlopend pleintje en is er net in dat half uur de post bezorgt,…. maar ja, na veel contact met PostNL blijven ze volhouden dat ze mijn auto niet hebben geraakt. Door dit voorval, zal ook ik jammer genoeg dit jaar FITP voorbij laten gaan, omdat dit een aardige kostenpost is ( bij alle andere die al gepland waren). Misschien last minute, maar ben bang van niet Voor degene die wel gaan, veel plezier. Groeten S.
 12. Evil Bert - MK7

  Gasveren motorkap mk7 (.5)

  ---> Ga dit ff volgen deze maand. Denk wel dat ik een setje wil hebben. Groeten S (misschien ophalen in België ook een optie ?)
 13. Evil Bert - MK7

  Daaaaar sta je dan...

  He Rob, Dass flink balen zeg. Hoop dat ze het snel kunnen oplossen. ... en verder ... lang niet meer gezien / gehoord ...( je hebt zeker ook een nieuw nr ) Groeten S.
 14. Evil Bert - MK7

  Mk6.5 Kermit

  Lekker bezig Marc,.... Pfff is ook geen weer om buiten rond te rijden. maar ik zou momenteel eerder stoelverwarming inbouwen ipv de airco. Succes en we zien elkaar nog weleens. Groeten S.
 15. Evil Bert - MK7

  Banden vraagje

  Hoi Happy85. Op 195-45-16 reed ik meestal tussen de 2.2 en 2.4 voor en achter tussen de 2.4 en 2.8. (normaal 2.4 - 2.8) Is je auto verlaagd ?? Na verlagen zou ik hem zeker laten uitlijnen.!!! Heb zelf een schroefset en bij uitlijnen hebben ze ook de camber instelling van de wielen aangepast. Succes ermee. Groeten S.
×