Jump to content
Fiestaclub.nl

Barbapapa

Active users
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

About Barbapapa

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 16-06-1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelderland

Previous Fields

 • Voornaam
  Renaldo
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Anders
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

925 profile views
 1. Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  ziet er strak uit, zelf ook wel eens zitten kijken bij autobeam maar de hoge verzendkosten weerhouden mij altijd.
 2. Door Edge Protectors MK8

  kan iemand bevestigen dat de door edge protectors op de MK8 motorisch naar buiten komen ? ik had bij de dealer navraag gedaan of dit achteraf ingebouwd kon worden maar kreeg een prijsopgave waarvan ik schrok. als optie kost dit minder dan €100 maar de dealer vroeg al 4x €100 voor alleen de motoren exclusief de overige materialen.
 3. Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Richard, kan je zeggen hoe je het lampje van het dashboardkastje hebt vervangen ? ik dacht dat als ik de 2 torx schroeven eruit haal ik de plastic kap wel kan wegschuiven maar blijkbaar zit die toch nog ergens vast. dat stomme gloeilampje wat daar zit erger ik me al vanaf dag 1 aan
 4. Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Thnx allemaal voor de berichten, heb er ondertussen 1 besteld van jullie linkjes.
 5. Spotify Sync3 discontinued

  ja dat zou mogelijk zijn maar dan kan je niet meer via het display switchen tussen afspeellijsten. je zal dan vooraf spotify moeten opstarten en dan een lijst kiezen. voor nu heb ik het opgelost door een oude APK te installeren @KevinOhdie bedankt voor de tip. hopelijk komt er nog een oplossing of gaat het mogelijk zijn android auto te gebruiken via bluetooth.
 6. Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Klinkt goed, en meer vermogen/koppel is altijd lekker. kan ji of @FordDriver zeggen welke odbstekker jullie gebruiken ? ik had er laats 1 besteld uit china maar dit was blijkbaar een slechte clone want forscan gaf een waarschuwing.
 7. Spotify Sync3 discontinued

  het is sowieso bedoeld voor sync3 want sinds de update van de 16de werkt het bij mij niet meer.
 8. Ik ben waarschijnlijk niet de enige die hiervan baalt. iemand een idee wat hier de reden van is ? https://support.spotify.com/is/article/ford/ The Spotify integration with Ford SYNC was discontinued January 16, 2018. You can instead listen to Spotify in you car through a range of different supported connection types. For more information, check out Spotify in the car.
 9. Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Hallo Richard, iets wat ik mij eigenlijk al een tijdje afvraag en omdat jij een automaat heb stel ik mijn vraag aan jou. de adaptive cc bij jou werkt die helemaal tot stilstand en trekt weer op als het kan of stopt die net als bij mijn schakelbak bij 20km/u met werken ?
 10. Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Hier werkte het direct, heb wel ook de vinkjes van 720 en 1080p aangezet bij ontwikkellaars modus. lokale mp4 filmpjes afspelen ging ook goed. iemand hier toevallig ook die wat meer specificaties over het display heeft ?
 11. Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  Dankjewel, met wat zoeken was het me al gelukt. ik ben al wel blij met de update dat je nu gewoon via het touchscreen je nummers kan doorspoelen. de Auto youtube heeft gisteren een update gekregen waardoor je nu ook lokale mp4 bestanden kan afspelen.
 12. Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  is die update ook al in nederland beschikbaar want dan mag ik binnenkort ook naar de dealer toe. en youtube heb je draaiende gekregen doormiddel van android auto ? heb je eventueel een linkje zodat ik zelf ook eens kan prutsen
 13. Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  bij 3 deurs hoef je inderdaad niks te demonteren want dat raam kan toch niet naar beneden. ik heb sommige 5 deurs auto's gezien waarbij ze het raam hadden laten zitten. bij sommige ging het folie bij de randjes loslaten omdat men er minder goed bij kon. ook zie je vaak als je in het raam kijk exact waar ze gestopt zijn met plakken. in mijn geval hebben ze een ruim stuk extra van het glas folie geplakt zodat je nooit het randje kan zien waar de folie ophoudt. @richard b ziet er ook weer netjes uit. voor mij is getinte ramen echt een must, het laat je auto er altijd zoveel strakker uitzien. ik heb ondertussen ook het sierstuk van de uitlaat besteld.
 14. Fiesta MK8 Titanium Powershift Magnetic grey

  ben benieuwd op welke tint je keuze gevallen is. blinderen was ook het eerste wat ik deed toen de auto binnen kwam. https://www.dropbox.com/s/x58ahld9lv83dev/IMG_20170818_125221570_HDR.jpg?dl=0 @KiC ik kan je tintyourcar.nl aanraden zit in apeldoorn. Eldert neemt de tijd/demonteerd de ramen en gaat echt voor de kwaliteit.
×