Jump to content
Fiestaclub.nl

Barbapapa

Active users
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

About Barbapapa

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 16-06-1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelderland

Previous Fields

 • Voornaam
  Renaldo
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Anders
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

1164 profile views
 1. Barbapapa

  Lane departure system MK8

  maar als je dit doet moet je natuurlijk ook je Richtingaanwijzer gebruiken en dan gaat het systeem je niet corrigeren het systeem heeft er bij mij voor gezorgd dat ik steeds beter mijn richtingaanwijzers ben gaan gebruiken.
 2. Barbapapa

  Tank klep gaat niet op slot?

  het klepje kan gewoon open (zoals bij meerdere merken) maar de vulopening is wel locked kan ik uit ervaring zeggen. ik heb ooit bij het tankstation gestaan met een auto die op slot was en kreeg met geen mogelijkheid de slang in het gat. auto van het slot gehaald en toen was het geen probleem.
 3. Barbapapa

  Achterbak lampje

  heel simpel maar heb je het lampje ook al een kwartslag omgedraaid ? en weet je zeker dat de 2 metalen pinnen waar het lampje tussenklikt contact maak met de lamp ?
 4. Barbapapa

  Autobeam H7 LED release MK8 ST/ST line

  Klopt heb het even nagevraagd, rood is feller en 3 jaar mee garantie. Kreeg ook een code voor gratis verzending dus dat scheelt weer 17 pond. Hi, Both units would fit the mk8 without any further changes. We have designed a custom clip to fit the inside of the headlight. The blue package is a bright unit with 2 years warranty. The red packaging unit is out brightest option and also 5 years warranty. Autobeam support
 5. Barbapapa

  Autobeam H7 LED release MK8 ST/ST line

  ja daar zat ik ook aan te denken omdat die toch volgende maand onderhoud moet hebben. welke heb jij besteld want ik zie nu nog een ander setje op de site staan: https://autobeam.co.uk/collections/ford-fiesta-mk8/products/led-h7-dipped-beam-unit-mk8-1?variant=14719592071212 er staat nu gewoon MK8 dus zou geen probleem moeten zijn op mijn Titanium uitvoering.
 6. Barbapapa

  Autobeam H7 LED release MK8 ST/ST line

  de link werkt niet meer: hier een werkende link: https://autobeam.co.uk/collections/ford-fiesta-mk8/products/led-h7-dipped-beam-unit-mk8 ik wacht nog even tot er foto's zijn of iemand ze hier al heeft besteld. kan ik me wel weer voorbereiden om die vervelende koplampen los te halen.
 7. Barbapapa

  MK8 Display trilt

  Iemand er hier al achter waar het probleem vandaan komt ? De mijne moet volgende maand naar de garage en dan kan ik ze al zeggen waar ze eventueel moeten zoeken.
 8. ik heb ook last van gekraak/tril net zoals iemand anders op het forum. hou voor de gein eens het display vast is het er dan nog ? in mijn geval stopt het dan, bij de eerstvolgende beurt mogen ze dit probleem opnieuw proberen op te lossen.
 9. Barbapapa

  Ervaringen tuning door tunex

  yes ik ben daar geweest met mijn Fiesta. ik zal er echter niet snel nog een keer naartoe gaan. in mijn geval waren ze denk ik met te weinig monteurs en hadden ze veel te veel auto's ingepland om te tunen. ik heb er meerdere uren gezeten en ik heb er zelf op moeten aandringen dat ze moesten beginnen anders was ik weg geweest. sommige mensen zaten er bijna de hele dag voordat de auto klaar was waarbij sommige mensen ook gewoon vertrokken zijn. uiteindelijk heb ik er 3 uur ofzo gezeten. de tuning is verder wel gewoon fijn Mk8
 10. Barbapapa

  USB-ingang afdekken

  https://www.ebay.com/bhp/usb-dust-cover of dichter bij huis: https://www.conrad.nl/p/richco-cp-usb-a-afdekkap-usb-a-silicone-rubber-zwart-1-stuks-530703?WT.mc_id=gshop&gclid=CjwKCAiA7vTiBRAqEiwA4NTO6_UQgvdgC_ilDzEcWKJNE90QGGTPevTA_O4QxqfMw5ze-FBYvcTleBoCNu0QAvD_BwE&tid=1601866273_61356889660_pla-573119596539_pla-530703&WT.srch=1&vat=true&insert_kz=8J
 11. Barbapapa

  schermkap motorblok

  Ik heb de Volvo afdekplaat van mijn oude mk7 1.4 96pk nog liggen. Mag je voor €12,50 ophalen (omgeving Arnhem)
 12. Barbapapa

  F8 Kaarten

  Hier is het na 2 pogingen gelukt. Grootste voordeel vindt ik persoonlijk wel dat je nu betere navigatie ondersteuning krijg als je je entertainment scherm op het hoofdmenu heb staan. Je krijgt daar nu ook afrit info die je eerst niet kreeg. Hele systeem lijkt ook war vlotter te werken hier.
 13. Barbapapa

  auto lock geactiveerd

  bij mij Fiesta MK8 dit een paar weken geleden ook geprobeerd maar bij mij werkt dat niet. ik krijg een write error. heb het wel kunnen aanpassen in de bcm module waardoor het wel werkt maar ik niet de keuze heb om het aan en uit te zetten.
 14. Barbapapa

  EIndelijk K&N inleg filter MK8

  hier vanmorgen ook maar een filter besteld, ben benieuwd of we het merken.
 15. Barbapapa

  Ford Fiesta MK8 Shadow

  kan je bij de ST-line niet net zoals bij mijn Titanium de mistlampen vervangen via de wielkuip ?
×