Jump to content
Fiestaclub.nl

Markoow

Active users
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Markoow

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 15-09-1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  - Alle type's van Ford<br />- Roofvissen<br />- Computer stuff<br />- Discovery Channel :)

Previous Fields

 • Voornaam
  Marko
 • Auto
  Ford Focus
 • Type
  MK1
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

8498 profile views
 1. Ford velgen (ST24) met ZGAN Vredestein Wintrac winterbanden! Hierbij verkoop ik mijn ST24 Ford velgen welke in nog keurige staat zijn!!! Er liggen Vredestein Wintrac Xtreme 205/50 R16 winterbanden op waar 2 maand op gereden is, ofterwijl; ZO GOED ALS NIEUW! Velgen zijn niet krom en hebben geen enorme stoeprandschade/krassen/verkleuringen etc. Alleen de banden hebben mij al €400 gekost (zonder de velgen zelf) inclusief balanceren van de velgen, geen onzin biedingen dus!!! Geschikt voor meerdere Ford modellen bijvoorbeeld: - Fiesta - Focus - Ka - Puma - Mondeo Vraagprijs is €200,- voor gehele set !!! Geen onzin biedingen !!! BELLER = SNELLER (0624989171)
 2. http://link.marktplaats.nl/m1134388425 Mondeo ST24 Velgen met ZGAN Vredestein Wintrac Xtreme 205/50/R16 (Winterbanden) Zelf altijd als Winterset voor de MK5 Sport gebruikt, heerlijk setje! Vraagprijs: €250,-
 3. Marko

  Kent de Fiesta-club dit recente bericht van Ford Nederland??

  Beste Fanclub leden,

  Ford Nederland gaat op 16 januari verhuizen naar Amstelveen! Wij zijn druk bezig geweest met het opruimen van onze archieven in het kantoor aan de Amsteldijk waar Ford Nederland de afgelopen 34 jaar gevestigd was.
  Helaas kunnen wij niet al het materieel meenemen naar onze nieuwe locatie.
   

  Omdat veel (foto) materiaal te leuk is om weg te gooien willen wij graag dat dit materiaal bij liefhebbers terecht komt.
  Graag bieden wij jullie de kans aan om op dinsdag 27 december aanstaande bij Ford Nederland langs te komen om beeldmateriaal en allerhande Ford-items (waaronder veel oude persmappen) gratis mee te nemen.


  Om ‘black Friday’ achtige taferelen te voorkomen horen wij graag eerst of er interesse is.
  Bij interesse delen wij per club één uur in......

  Aldus Ford Nederland

  Gr.

  Ron

  NeverDespair

 4. Markoow

  Markoow's Mk5 Sport Zetec-s

  Beunhaas hier in de buurt, die huurde zo'n garage met spuitcabine.. Die gast zit alleen met een hernia thuis dus dat gaat hem niet worden de komende tijd
 5. Markoow

  Markoow's Mk5 Sport Zetec-s

  Ja ben een mooie Focus ST170 tegen gekomen welke nu in mijn bezit is EN TOCH mis ik de blauwe fiesta ...... Vindt het nog steeds een super bakkie om te zien/horen! vooral met de Milltek
 6. Markoow

  Markoow's Mk5 Sport Zetec-s

  Deze kan denkik dicht, de MK5 is niet meer in mijn bezit.
 7. Iemand een idee waar ik de Originele vloermatten kan halen voor de MK5, dus met het 'fiesta" logo in de mat. En dan natuurlijk wel zelfde lettertype als welke bij de MK5 hoort! Dus deze:
 8. Markoow

  Ford Experience Day 2015

  Jammer ik lees het nu pas Leek me leuk!
 9. Markoow

  Fiesta Mk7.5 St Velgen

  De MK7,5 ST velgen zijn hetzelfde als de MK7 Sport Velgen wat de maten betreft, wanneer je op de 7,5 ST velgen bandenmaat 205/40/R17 gooit dan zal hij niet aanlopen.. (maat van me heeft deze ook onder zijn MK7 namenlijk! Gr. Marko
 10. Markoow

  Markoow's Mk5 Sport Zetec-s

  Al een poosje niet meer wat geplaatst dus het wordt even tijd voor de laatste veranderingen aan mijn MK5 Sport die jawel gisteren de 2 ton heeft aangetikt op de teller! sinds 2 weekjes eindelijk maar eens nieuwe zomerbandjes (Dunlop Sport) om de ST24 velgen heen getrokken en deze onder de Fiesta gemonteerd! Eergisteren toch maar even de achterwielen er vanaf gehaald om zo de trommeltjes aan de achterkant even weer een nieuw kleurtje te geven, van roest bruin weer naar hammerite zwart Ook het grilletje moest eraan geloven om hammerite zwart te worden! Leuk resultaat al zeg ik het zelf.
 11. Markoow

  Battle Of The Small 8

  Cas sjaak afhaak
 12. Markoow

  Battle Of The Small 8

  Denk dat eerder naar de meeting gaan om een plek vrij te houden weinig zin heeft omdat ze 750 auto's in totaal binnenlaten.. we zullen als groep binnen moeten komen. Iets eerder afspreken vindt ik goed plan, aangezien er nu al 1200 auto's aangemeld zijn:)
 13. Markoow

  Battle Of The Small 8

  Hebben jullie ook een bericht gehad via FB? Dat er zich nu al 1200 hebben opgegeven en dat er maar 750 auto's worden toegelaten tot de meeting? Weet niet of we misschien wat eerder moeten vertrekken?
 14. Markoow

  Battle Of The Small 8

  Goed plan! Hoor het wel hoelaat @ AC Apeldoorn:)
×