randyy

Active users
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

About randyy

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday December 27

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alkmaar

Previous Fields

 • Voornaam
  Randy
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

334 profile views
 1. Thankss! Zal ze vanavond even een mailtje sturen
 2. Ik ben ook opzoek naar een nieuwe uitlaat voor onder mijn Zetec S. Ik heb begrepen dat er voor dit model (Ik heb een 1.6 Sport uit 2009) geen resonated (gedempte) versie te verkrijgen is van Milltek. Verder heb ik ook geïnformeerd naar custom uitlaten bij bijvoorbeeld MaxiPerformance. Beetje gemiddelde prijs voor een custom made cat-back systeem bedraagt rond de €700,-. De Cobra exhaust klinkt ook erg lekker en diep maar voor mezelf ben ik nog steeds erg aan het twijfelen haha Mocht jij nog suggesties hebben, dan hoor ik dat graag :D.
 3. Thankss! Afgelopen zondag ook LED verlichting en xenon geïnstalleerd in mn koplampen. LED verlichting voor in mn mistlampen liggen ook al klaar :D. Nu nog opzoek naar een andere uitlaat haha.
 4. Na mailcontact gehad te hebben met Tuningparts en zelf het een en ander bekeken te hebben, wordt het vermoeden steeds sterker dat er geen resonated versie van de Milltek beschikbaar is voor de MK7 1.6 Ti-Vct sport. Is er iemand die dit kan bevestigen of is de resonated versie wel te verkrijgen voor dit model?
 5. Thanks voor je reactie! Vind de Milltek Resonated een stuk beter klinken dan de Non-resonated. Vind die non-resonated te rauw. Alleen ik vraag me af of de resonated versie wel veel verschil laat horen in vergelijking met de originele uitlaat.
 6. De feestdagen zijn achter de rug. Tijdens de vrije dagen heb ik het een en ander veranderd aan mijn auto en ik ben tot nog toe heel erg blij met het resultaat. Done: - Spacers (25MM Eibach) - Ramen laten blinderen - Xenon set, led's geplaatst in de stadsverlichting, groot licht en mistlampen. - K&N Open Luchtfilter geplaatst.
 7. Heb je de uitlaat nog of is deze inmiddels verkocht?
 8. @Rude Duidelijke uitleg! Ik heb zojuist een actieve subwoofer aangeschaft en wil een +kabel vanaf de accu doortrekken. Helaas kan ik jouw foto's niet zien. Is het mogelijk dat je deze doorstuurt of heb je een link waarbij ik ze wel kan zien? Bij voorbaat dank! ^Niet van toepassing. Kan ze in een ander tabblad wel bekijken, mijn excuses ben nog niet echt bekend met dit forum ^^
 9. Yes, ben het volledig met je eens! Ik zit nu voornamelijk naar custom systemen te kijken. Lees ook veel positieve berichten over PM Performance dus contact gezocht met dit bedrijf. Ben benieuwd!
 10. De uitlaat van Sportex welke ik dan op het oog zou hebben, kost 224 pond. Voor 550 euro maken ze bij Maxi Performance een custom RVS uitlaat naar wens. Dan gaat mijn voorkeur liever uit naar het tweede haha. Maar dat is mijn mening, ik wil het liefst niet om de zoveel jaar een andere uitlaat monteren
 11. Inderdaad! Ik zit nu voornamelijk te twijfelen tussen een uitlaat van Cobra en Maxi Perfomance. Vindt dat deze uitlaten beide een lekker diep geluid produceren. Ben benieuwd of mensen op dit forum ervaring hebben met MaxiPerformance.
 12. Haha, ik lees inderdaad meerdere reacties dat de uitlaten beginnen te rotten. Als je dan om de 2 jaar een nieuwe uitlaat moet aanschaffen dan wordt het alsnog een dure grap. Ik denk dat een complete RVS uitlaat daarom op langer termijn het slimste is.
 13. Die zijn inderdaad erg netjes geprijsd en klinkt ook erg lekker!
 14. Bedankt voor je bericht! Ik vind inderdaad ook dat de Milltek te raspy klinkt. https://mongooseexhausts.com/shop/ford-fiesta-mk7-16-zetec-s-cat-back-system/ Dat is het systeem welke voor mijn auto (als het goed is) geschikt is. Allen een beetje prijzig