Jump to content
Fiestaclub.nl

randyy

Active users
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About randyy

 • Rank
  Fiesta Wannabee
 • Birthday December 27

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alkmaar

Previous Fields

 • Voornaam
  Randy
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

400 profile views
 1. LED upgrade Fiesta mk7 2009

  Ah nicee, thanks!!
 2. LED upgrade Fiesta mk7 2009

  Thanks voor je reactie! Helaas kan ik geen link vinden in je topic heb ze wel gezien bij autobeam: https://autobeam.co.uk/collections/fiesta-mk7-0-2009-2012/products/led-581-indicator-bulb-premium maar die zijn ook uitverkocht. Neem aan dat ze ook ergens anders worden aangeboden
 3. LED upgrade Fiesta mk7 2009

  Thanks!!
 4. Fiesta Mk7 Sport Frozen White

  Thankss!! Ik zal binnenkort even een filmpje schieten!
 5. Fiesta Mk7 Sport Frozen White

  Tijdje geleden de LED verlichting en Xenon geplaatst in mijn koplampen en de mistlampen. Ook een custom uitlaat laten monteren bij JMTuning. Stukken beter lichtveld en het doet de auto nog even wat jonger ogen. Ook het geluid van de uitlaat is echt top. Niet irritant aanwezig maar wel lekker diep en sportief.
 6. LED upgrade Fiesta mk7 2009

  Na het upgraden van het interieurverlichting, LED mistlampen, LED grootlicht, LED stadslicht en Xenon dimlicht ben ik opzoek naar LED knipperlichten. Nou neem ik aan dat ik gebruik moet maken van weerstanden omdat ik anders hyperflash krijg wat ook mateloos irritant is. Heeft één van jullie LED-knipperlichten geplaatst? En is dit het goede formaat?: http://jdmastar.com/product/273/5730-SMD-BAU15S-7507-LED-Bulbs-Set-of-2.html En welke weerstanden hebben jullie gebruikt of raden jullie aan? Ook ben ik opzoek naar LED remverlichting. Welke hebben jullie hiervoor geplaatst? Zijn dat dezelfde als bovenstaande link of een andere fitting? Thanks in advance!!
 7. Ik ben benieuwd of er morgen mensen op de meeting zijn met een Milltek, Cobra of een ander soort aftermarket uitlaat onder hun Fiesta MK7 1.6
 8. Nieuwjaarsmeeting

  Ik kom ook even buurten Rijden er nog mensen vanuit de omgeving Alkmaar die kant op??
 9. Thankss! Zal ze vanavond even een mailtje sturen
 10. Ik ben ook opzoek naar een nieuwe uitlaat voor onder mijn Zetec S. Ik heb begrepen dat er voor dit model (Ik heb een 1.6 Sport uit 2009) geen resonated (gedempte) versie te verkrijgen is van Milltek. Verder heb ik ook geïnformeerd naar custom uitlaten bij bijvoorbeeld MaxiPerformance. Beetje gemiddelde prijs voor een custom made cat-back systeem bedraagt rond de €700,-. De Cobra exhaust klinkt ook erg lekker en diep maar voor mezelf ben ik nog steeds erg aan het twijfelen haha Mocht jij nog suggesties hebben, dan hoor ik dat graag :D.
 11. Fiesta Mk7 Sport Frozen White

  Thankss! Afgelopen zondag ook LED verlichting en xenon geïnstalleerd in mn koplampen. LED verlichting voor in mn mistlampen liggen ook al klaar :D. Nu nog opzoek naar een andere uitlaat haha.
 12. Na mailcontact gehad te hebben met Tuningparts en zelf het een en ander bekeken te hebben, wordt het vermoeden steeds sterker dat er geen resonated versie van de Milltek beschikbaar is voor de MK7 1.6 Ti-Vct sport. Is er iemand die dit kan bevestigen of is de resonated versie wel te verkrijgen voor dit model?
 13. Thanks voor je reactie! Vind de Milltek Resonated een stuk beter klinken dan de Non-resonated. Vind die non-resonated te rauw. Alleen ik vraag me af of de resonated versie wel veel verschil laat horen in vergelijking met de originele uitlaat.
 14. Fiesta Mk7 Sport Frozen White

  De feestdagen zijn achter de rug. Tijdens de vrije dagen heb ik het een en ander veranderd aan mijn auto en ik ben tot nog toe heel erg blij met het resultaat. Done: - Spacers (25MM Eibach) - Ramen laten blinderen - Xenon set, led's geplaatst in de stadsverlichting, groot licht en mistlampen. - K&N Open Luchtfilter geplaatst.
×