Jump to content
Fiestaclub.nl

Autobedrijf Mebu

Active users
 • Content count

  208
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Autobedrijf Mebu

 1. De eerste nieuwe Fiesta heeft onze werkplaats getrotseerd voor een softwarematige upgrade. Motorisch bekend van de oudere broer, dus wederom een mooie en veilige winst te behalen uit deze 998cc kleine turbomotor. Onze eerste voorbijganger is de 100PK variant. Voor deze auto is natuurlijk nog meer resultaat te behalen als de 125PK uitvoering. Naar de softwarematige aanpassing zijn ook al een tal van andere tuning & styling producten leverbaar. De softwarematige upgrade is uitgevoerd in samenwerking met ZIPtuning: Software Stage 1 Verwacht resultaat: Vermogen: 100PK -> 145PK Koppel: 170Nm -> 240Nm En belangrijker nog, de auto wordt nog plezieriger om in te rijden! Hiermee is ook ons eerste tuningskit verkrijgbaar: AM215 - Software Stage 1 + AIRTEC open luchtfilter Heb je vragen? Tel: 015-310 84 15 E-mail: info@mebu.nl Web: www.autosportmebu.nl Prijs- of wijzigingsfouten/aanpassingen voorbehouden.
 2. Nu te bestellen van Milltek Sport: Downpipe/Racecat, Downpipe/De-cat & Catback (in 3 varianten), maar liefst 5 verschillende sierstukken! Eerste levering wordt verwacht over ca. 4-5 weken. Plaats jouw bestelling via www.autosportmebu.nl. De eerste 2 bestelde catback-systemen worden gratis gemonteerd!
 3. Autobedrijf Mebu

  Milltek Sport voor Fiesta MK8 ST-line

  Helaas nog niet... Enkel de non-resonated is reeds opgenomen. Zie:
 4. Autobedrijf Mebu

  Milltek Sport voor Fiesta MK8 ST-line

  Klopt, heb ik zojuist aangepast met de nieuwe type benamingen van uitlaatsystemen: Resonated = stilst Road+ = stiller Non-Resonated = luider SuperSport = luidst Alle catback uitlaatdelen komen door de APK heen, aangezien bij de APK geen db meting gedaan hoeft te worden. Wanneer er downpip/de-cat gemonteerd wordt, haalt de auto de APK niet.
 5. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  In totaal hebben we 7 aanmeldingen, waarvan 1 vandaag al uitgevoerd. De overige inschrijvingen zullen vandaag of morgen een bericht krijgen per mail met het aanbod. Uiteraard zal het aanbod voor elke dezelfde auto hetzelfde zijn. Afhankelijk van het verzoek met of zonder luchtfilter geoffreerd.
 6. Autobedrijf Mebu

  Mebu meeting

  Foto's staan online op de Flickr van fotograaf Cor. Zie de link op onze website: https://www.autosportmebu.nl/fiestaclub-nl-puzzelrit-bbq/ De filmpjes van de 'Wiel wissel battles' worden geupload en zullen later vandaag ook beschikbaar staan op onze website.
 7. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Helaas hebben wij geen dyno, is kan ik het niet aanbieden inclusief meting.
 8. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Dit kan niet bindend zijn, aangezien we nog niets kortgesloten hebben. Natuurlijk stellen wij het wel op prijs om enkel in te schrijven wanneer er echt interesse is. De normale prijs is tevens bekend, dus het kan alleen maar beter worden bij meer serieuze inschrijvingen
 9. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Voor de Fiesta MK8 is nog geen inlegfilter verkrijgbaar. Voor de Fiesta MK7 1.0T + 1.6T zijn de kosten voor een K&N inlegfilter € 80,69 en dus gratis montage.
 10. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Ja natuurlijk; Wij adviseren altijd om minimaal een K&N inlegfilter aan te schaffen. Deze laat beter lucht door als een papieren (originele) luchtfilter. Daarnaast hoeft deze niet vervangen te worden (1.000.000 miles garantie vanuit K&N). Uiteraard is onderhoud om de 50.000 kilometer wel benodigd (advies tijdens grote onderhoudsbeurt, schoonmaken en opnieuw invetten. Een gerenomeerd Autobedrijf weet hoe en wat). Een andere optie is een open luchtfilter. Dit is een 'grotere' ingreep met meer resultaat qua luchtcapaciteit. Meer luchtcapaciteit levert uiteindelijk een potentieel tot meer vermogen én koppel mits dit in de software meegenomen wordt. De prijzen liggen natuurlijk ook iets hoger. Een, voor vele leuke, bijkomstigheid is dat een open luchtfilter vaak ook wat aanzuig-/afblaasgeluid produceert. Prijzen van luchtfilter (excl. montage) zijn te vinden op onze website. Bekijk mogelijkheden voor: Fiesta MK7 1.0T Ecoboost - Beste systeem ITG 'long' Maxogen, echter ook duurste Fiesta MK8 1.0T Ecoboost Fiesta MK7 1.6T Ecoboost - Beste systeem ITG 'long' Maxogen, echter ook duurste Goed om te weten: Wij bieden enkel producten aan waar wij zelf 100% achter de kwaliteit staan. Montagekosten variëren van gratis i.c.m. chiptuning tot +/- € 80,-. Inlegfilter = gratis Open luchtfilter € 40 - € 80 (bij Fiesta 1.0T + 1.6T Ecoboost) Nadelen zijn er eigenlijk niet, mits deze gemonteerd en onderhouden worden zoals voorgeschreven. Veel voorkomende fout bij luchtfilters met vet, is te veel vet gebruiken waardoor dit meegezogen wordt met de inlaatlucht. Resultaat: mogelijkheid tot defecte sensoren.
 11. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Normaliter rekenen we 2-3 uur per auto, echter tunen we er dan maar 1 tegelijk. Wij zullen hier zelf ook nog even moeten inventariseren hoeveel haalbaar is op een dag met beperkte ruimte. Zeker op een doordeweekse dag staan alle werkplekken hier altijd vol. Uiteraard gaan we ons best hiervoor doen . Het is inderdaad van belang dat er geen updates van motormanagement worden uitgevoerd. Deze updates zijn wat ons betreft onnodig, tenzij er een brief thuis op de mat valt met de melding dat het wel noodzakelijk is. (Denk aan de 1.6T Ecoboost terugroepactie op dit moment. Niet alle auto's vallen hier tevens onder!!) Bij een update dient er weldegelijk een nieuwe tuning gemaakt te worden voor uw auto op de nieuwe software-versie, dus wij rekenen hier zeker wat voor. In principe dienen wij weer het gehele protocol te doorlopen van de eerste tuning. Bij de ene auto gaat dat sneller als een andere (verschil is bv. OBD-tuning of Boot tuning(in de ECU)). Onze prijs hiervoor is € 50,- excl. BTW gebruik tuningsapparatuur + benodigde arbeidsuren. Voorkomen is beter als genezen; Je kan dit voorkomen door: bij dealer-onderhoud dus aangeven dat er geen update uitgevoerd mag worden; naar een universeel bedrijf gaan voor onderhoud (voeren meestal geen software-updates uit); En natuurlijk bent u ook altijd bij ons welkom voor onderhoud (ook in de garantie-periode).
 12. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Heren, Mocht er deelname gewenst zijn kan er via dit formulier aangemeld worden: https://www.autosportmebu.nl/fiestaclub-clubactie/ Aan de hand van de inschrijvingen kan ik bekijken wat voor ons haalbaar is om een mooie aanbieding te kunnen maken. Normale prijzen zijn tevens op onze website vermeld: - Fiesta 1.0T Ecoboost (MK7 + MK8) € 350,- - Fiesta 1.6T Ecoboost (MK7) € 390,- Let op: mochten er andere merken/modellen aangemeld worden, kan het zijn dat de standaard prijs hoger is i.v.m. eventueel meerwerk qua uitbouwen ECU etc. Daarnaast ook vermeld bij het inschrijfformulier is een deadline, om uiteindelijk een beslissing te kunnen nemen en jullie ook daadwerkelijk een aanbod te kunnen sturen. De deadline is 27 mei (er is een mogelijkheid om bij de meeting/bbq dus nog vragen te stellen en eventueel aan te melden). Ik zie jullie interesse graag tegemoet met een aanmelding. Gr. Kevin Autobedrijf Mebu
 13. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Mag ik voorstellen om een 'aanmeld-formulier' te maken op onze website, zodat wij ook inzichtelijk krijgen welke auto's er aangemeld worden? Ik heb naast de MK8 1.0T ook al wat andere geïnteresseerde gezien.
 14. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Nee, deze actie doen wij als 'Autobedrijf Mebu'.
 15. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Klinkt goed, wat mij betreft is de MK7.5 1.0T ook goed voor deze actie. De 60PK varianten vallen ook in dezelfde prijscategorie, dus OK! Een minimum of maximum maakt voor mij niet uit, des te meer aanmeldingen des te meer ik kan doen.
 16. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Beste Norbert, Bedankt voor je bericht en interesse. Natuurlijk kunnen we hierin een soort van 'groepsdeal' maken. Ik hoor graag hoeveel je er bij elkaar kan verzamelen om te kunnen bekijken wat we kunnen betekenen . Gr. Kevin Autobedrijf Mebu
 17. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Van wanneer is dit bericht? Het luchtfilter in onze voorraad is pas net binnengekomen.
 18. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Het open luchtfilter zorgt voor wat meer aanzuig-/afblaas geluid. Naar mijn mening niet hinderlijk, maar wel aanwezig. Natuurlijk is het geluid ook afhankelijk van de softwarematige setup.
 19. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Indien je deze bedoeld? Yes, hebben we op voorraad liggen!
 20. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Natuurlijk niet onbelangrijk, maar dat staat los van een snelle auto hebben of rijden. In het verkeer en zelfs op het circuit zal je altijd je verstand moeten gebruiken.
 21. Autobedrijf Mebu

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Gewoon doen! Het levert zoveel meer rijplezier op
 22. Autobedrijf Mebu

  Te koop: Ford Fiesta MK5 1.6 Sport

  Voor de hobbyist te koop: Ford Fiesta MK5 1.6 Sport (Zetec-S). Bouwjaar: 2002 Kilometerstand: 184.046 APK: Geldig t/m 27/03/2019 Klein onderhoud + APK is net uitgevoerd! Min-punten: - Deuk scherm links voor - Roest wielkast links achter - Koppeling z.g.a. op (nieuwe wordt meegeleverd voor genoemde prijs) Prijs: € 1.000,- Info/vragen? 015-3108415 info@mebu.nl www.mebu.nl
 23. Nieuw in ons assortiment van AIRTEC Design: - Splitter - Side Skirt Splitters - Achter Splitters voor de nieuwe Fiesta MK8 ST-Line Bouwjaar: 2017 – heden Materiaal: Fiberglass De splitter is direct te monteren zonder extra spuitwerk. De side skirt splitters zijn toepasbaar op 3- en 5-deurs modellen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bekijk www.autosportmebu.nl of neem contact met ons op.
 24. Autobedrijf Mebu

  Nieuw verkrijgbaar voor de Fiesta MK8 ST-line

  Vanaf vandaag te bestellen: Spoiler Extension Meer info? -> www.autosportmebu.nl
 25. Autobedrijf Mebu

  Nieuw verkrijgbaar voor de Fiesta MK8 ST-line

  Hebben we helaas niet, enkel te bestellen dan voor Ford-prijs
×